ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سئوال از شما , جواب از ما زمان کنونی: 09-24-2025, 02:01 PM |
|||||||
|
سئوال از شما , جواب از ما
|
07-22-2011, 11:00 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: سئوال از شما , جواب از ما
دقیقا موافقم ! البته ادمی موفقه که عقلش به چشمش نباشه ! بیاین سعی کنیم همیشه سخت باور و ریز بین باشیم !
![]() |
|||
07-23-2011, 10:14 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
این درسته اما یه کم( میخواستم بنویسم مشکله یاد حرف جناب قربانیان افتادم)دیوار ذهنی
نه فقط این درسته ریزبین و نکته سنج نه عاشق مد و لباس |
|||
07-23-2011, 10:18 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
مهدی جان برداشتن دیوار ذهنی بتدریج و با تمرین انجام می شود.
حرکتت در نوشتن (این درسته اما یه کم( میخواستم بنویسم مشکله یاد حرف جناب قربانیان افتادم)دیوار ذهنی )عالی بود. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-24-2011, 11:27 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-24-2011 11:56 AM، توسط mostafa ghobadi.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
سلام دوستان
من یه ایده به ذهنم رسیده که در قالب سایت هستش و چون مطمئن هستم که جهانی میشود چند تا سوال برام پیش اومده،ممنون میشم کمکم کنید. 1) من برای این سایت باید شرکت داشته باشم یا نیازی به شرکت نیست؟ 2) برای طراحی یه سایتی که امنیت خیلی بالایی داشته باشه حدودا چقدر باید هزینه کرد؟ 3) آیا من سایت را درخارج از کشور ثبت کنم بهتر است یا نه فرقی با ایران ندارد؟ سایت در رابطه با بورس و بازار بین المللی ارز هست. ![]() |
|||
07-24-2011, 01:59 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
خواهش میکنم عزیزانی که تجربه دارند با ایشان همفکری نمایند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-24-2011, 10:19 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(07-24-2011 11:27 AM)mostafa ghobadi نوشته شده توسط: سلام دوستان 1) اگر تراکنش مالی داشته باشد نیاز به مجوز و ثبت است. 2) تامین امنیت سایت با بحث طراحی متفاوت است و به طور تخصصی کار دو تیم متفاوت است و بستگی به سایت شما دارد. 3) فرقی ندارد.فقط از امنیت هاست باید اطمینان داشته باشیدو یعنی برای این کار هاست اختصاصی با سرور و آی پی اختصاصی نیاز است که کمی باید در این زمینه خرج کرد. برای این سایت بهتر است پروتکل SSL داشته باشید! ![]() |
|||
07-29-2011, 11:33 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-29-2011 12:57 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
درخواست
به: jahanagahi سلام جناب آقای قربانیان. خسته نباشید. میخواستم اگه ممکنه لطف کنید در مورد خرید عمده لوازم آرایشی از بانه و فروشش توی تهران اطلاعاتی به بنده بدید. از جمله اینکه واسه شروع چقدر سرمایه لازمه و راه و روش خرید و فروشش چیه؟ چطور میشه به طرف بانه ای اعتماد کرد که جنس اصلی به ما بده.و اینکه اگه قراره واسه ما بفرسته و کل پولو بگیره بعدش دبه نکنه. آیا شما کسی رو میشناسید اونجا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی از لطف شما --------- دوستی در پیام خصوصی این سئوال را داشت.چون ممکن است سئوال بعضی دیگر از عزیزان باشد در اینجا جواب را می تویس: دوست عزیز حتما خودنان باید مراجعه کنید و درمورد قیمتها بررسی نمائید.(قیمت تهران با قیمت محصولات در بانه.)شما با 100هزار تومان هم می توانید شروع کنید.اگر اطمینان کامل برای فروش پیدا کردی می توانی سرمایه هر چقدر که دوست داری افزایش دهید.موفقتر باشی.از مغازه دارهای خرید کنید که به شما فاکتور با مهر مغازه بدهند.در مورد ارسال هیچ مشکلی نیست. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-29-2011, 01:27 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
اقای قربانیان سوال مهم دارم !
بابت عدم شرکتم در جلسه ازم دلخورید ؟ ![]() |
|||
07-29-2011, 03:18 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(07-29-2011 01:27 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: اقای قربانیان سوال مهم دارم ! دلخور؟ برای چی؟ شما عزیزمن باعٍث شادی و شادابی و منبع , پخش انرژی مثبت انجمن هستی. انشالله جلسه بعدی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-31-2011, 03:35 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
آقا هوشنگ سلام
یکی از دوستانم تو کار تولید شلوار لی هستش یه سوال از من پرسید که نتونستم جوابش رو بدم چون من تو این کار نبودم. سوالش این بود که چجوری این کار رو و بازار فروشش رو گسترش بدیم.یه راهکاری ارائه بدید که منم بتونم کمکش کنم و سود ببرم. ممنون آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
منع قانونی در مورد مزاحمت از از طریق ارسال پیامکهای تبلیغاتی | zoofanoon | 0 | 603 |
03-20-2013 11:24 PM آخرین ارسال: zoofanoon |
|
کلاه قرمزی ،نکاتی برای موفقیت حرفهتان به شما می آموزد! | vahid61 | 3 | 1,120 |
12-07-2011 11:47 PM آخرین ارسال: shahram......32 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان