ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
زنان کارآفرین انجمن زمان کنونی: 09-25-2025, 10:12 PM |
|||||||
|
زنان کارآفرین انجمن
|
05-05-2012, 08:42 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: زنان کارآفرین انجمن
چشم خانم مدير.......
اقايون شديد بفكر هستند..... خانم ها هم اگر كمكي ازدست آقايون برمياد براي پيشبرد اهدافشون بگن حتما دريغ نكنند |
|||
05-05-2012, 10:40 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
ممنون
امیدوارم تاپیک فعال بمونه و با فعالیتش انگیزه بخش به تمام بانوان انجمن باشه به امید او اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
05-05-2012, 10:45 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2012 10:55 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(05-05-2012 10:40 AM)madar نوشته شده توسط: ممنونخانوم صفدري عزيز اينجا براي شما بانوان عزيز هست و شما عزيزان بايد انرا فعال نگه داريد. در اين راه من و اعضاي ديگر دركنار شما خواهيم بود و هركاري از دستمان بربياد براي فعال كردن اين بخش خواهيم كرد. با سلام به خانوم هاي عزيز انجمن خوشحالم كه بالاخره اين بخش از انجمن هم به همت دوستان شروع بكار كرده است. در ابتدا خيلي خوشحالم بخاطر اين موضوع چون هميشه اعتقادم اين بوده است كه همدلي و همبستگي خانوم ها بيشتر از اقايون هست. فعاليت خانوم هميشه بيشتر از اقايون بوده است و اين يك واقعيت است. اما بخاطر شرايط خاص دوره زمان هميشه از پيشرفت انها جلوگيري شده(و موضوعات فراوان ديگر) اما براي فعال شدن اين بخش كه مثل ديگر بخش هاي انجمن تبديل به نوشتن متن فقط نشود. قبل از شروع بحث چند سوال از بانوان عزيز دارم.لطفا به سوالات خوب توجه كنيد و پاسخ بدهيد. الف) چرا ميخواهيد ميلياردر شويد؟؟؟؟؟ ب) فكر ميكنيد توان پيمودن اين راه را داريد؟؟؟؟ ج) به خودتان چقدر اعتماد داريد؟؟؟؟؟ د) ايا به اين جمله (( من ميتوانم پس هستم)) اعتقاد داريد؟؟؟؟ كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-06-2012, 12:50 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
معرفی اعضای انجمن زنان کارآفرین:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
05-06-2012, 05:44 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
امیدوارم اولین خانم کارآفرین انجمن هم خود را معرفی کند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-06-2012, 09:31 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
ممنون از ایجاد این تاپیک.
امیوارم روزی نام خودمان را در فهرست برترین زنان کار آفرین ببینیم. |
|||
05-06-2012, 09:44 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(05-06-2012 09:31 AM)venus2 نوشته شده توسط: ممنون از ایجاد این تاپیک.اين كار با كمي تلاش و كوشش به راحتي قابل دسترسي هست. خواستن برابرست با توانستن. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-06-2012, 06:12 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
با سلام،خانم صفدری عزیز انقدر چشم براه مطلبی از شما بودم که تقریبا جان به لب شدم!امیدوارم با حضور پررنگتر شما خانمهای انجمن شاهد حضور کمتر اقایان عزیز باشیم .در اینجا چند سوال را مطرح میکنم واز شما میخواهم با دقت وتامل پاسخ دهید،
الف:برای اولین جلسه بانوان کارافرین چه مکان،زمان وساعتی به نظر شما مناسبتر است ب:جهت پر بارتر شدن انجمن زنان کارافرین چه ایده ونظری دارید ج:ایا با فعالیتهای فرهنگی،اقتصادی بانوان کارافرین انجمن موافق هستید خانم صفدری ،شرافتی،صدفی،هورسا،مهتاب،لیلا،مهتاب،مریم،مترجم،غزل،اعظم،کتی،اناهیتا،ونوس،سکوت منتظرپاسخ شما هستیم جناب اقای سجاد نیز سوالات بسیار تامل انگیزی مطرح کرده اند که منتظر پاسخ گویی عزیزان هستیم پاسخهای من الف-مثل هرمادری هدف من از میلیاردر شدن در کنارتامین اینده فرزندانم ،دادن روحیه وانگیزه کار وتلاش به انها. ب-بله بسیار زیاد واز باورهای همیشگی من است ج-بسیار بسیار و معتقدم هیچ شخص،گروه،مذهب و حکومتی توان مقابله با اراده من وامثال من را ندارد. |
|||
05-06-2012, 06:31 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
سوالات سجاد
الف) چرا ميخواهيد ميلياردر شويد؟؟؟؟؟ پول می تونه کمکم کنه که مسیرم رو راحتتر طی کنم . علاوه بر این همیشه بالا بردن سطح زندگی عزیزانم برام آرزو بوده. (ما به خاطر شرایطی که داریم و سلامتمون به انسانهایی که این شرایط رو ندارن مقروضیم من معتقدم باید این بدهی رو پس بدم) ب) فكر ميكنيد توان پيمودن اين راه را داريد؟؟؟؟ چرا که نه ![]() ج) به خودتان چقدر اعتماد داريد؟؟؟؟؟ اگر باور کنیم که همه ما ذره ای از انرژی عظیم کائنات هستیم می دانیم که هر کاری از دست ما بر میاد. د) ايا به اين جمله (( من ميتوانم پس هستم)) اعتقاد داريد؟؟؟؟ من اعتقاد ندارم . من هستم حتی اگر نتوانم. اگر نمی تونم برای اینکه باور ندارم ربطی به بودن و نبودن نداره. و حالا سوالات خانوم قناد عزیز الف:برای اولین جلسه بانوان کارافرین چه مکان،زمان وساعتی به نظر شما مناسبتر است مکان زمان و ساعت برای من فرقی نداره در هر صورت آماده ام ب:جهت پر بارتر شدن انجمن زنان کارافرین چه ایده ونظری دارید راه اندازی کسب و کارهایی با گروهی از خانومها انجمن،تعامل با انجمن های بانوان کار آفرین، راه اندازی گروهی برای مشاوره و ایجاد کارهای خانگی برای بانوان خانه دار ج:ایا با فعالیتهای فرهنگی،اقتصادی بانوان کارافرین انجمن موافق هستید بله صد در صد و در نهایت سپاسگزار از خانوم قناد عزیز بابت فعالیت شون در انجمن که بسیار به ما انگیزه و شوق میدن و همچنین سپاس از تلاش آقا سجاد که همیشه همراه انجمن هستند. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
05-06-2012, 06:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-06-2012 06:52 PM، توسط sam.in.)
ارسال: #20
|
|||
|
|||
بنده هنوز در آفرینش کاری نقش نداشتم و جسارت کردم که دارم توی این تاپیک اظهار نطر میکنم با عرض پوزش
![]() ولی خب چون در آینده که کارآفرین میشم سرم هم شلوغتر میشه الان جواب سوال های آقای دانشفر رو میدم ![]() الف-من میخوام میلیاردر بشم چون 1) در خودم و ذهنم این تواناییو میبینم 2)هر آدمی لیاقت لذت بردن از بهترین شرایط زندگی داره و من میخوام این اتفاق خوب واسه خودم و خونوادم بیفته 3)میلیاردرشدنم به انسانهای خیلی خیلی زیادی سود خواهد رسوند. ب)بی تردید بله،هرچند ممکنه در بین راه هر کسی زمین بخوره و اشتباه کنه که این انکار ناپذیره اما مهم قدرت و انگیزه دوباره برخواستنه که دارم به امید خدا. ج)خیلی زیاد اونقدر که گاهی به سمت تنبلی سوق پیدا میکنه ![]() ![]() د) من اگر نتوانم هم هستم...چه بسا توانستم!!!چه رسد که بتوانم... بیشتر اعتقاد دارم من هستم پس میتوانم ![]() (05-06-2012 06:12 PM)قناد نوشته شده توسط: با سلام،خانم صفدری عزیز انقدر چشم براه مطلبی از شما بودم که تقریبا جان به لب شدم!امیدوارم با حضور پررنگتر شما خانمهای انجمن شاهد حضور کمتر اقایان عزیز باشیم .در اینجا چند سوال را مطرح میکنم واز شما میخواهم با دقت وتامل پاسخ دهید، خانم قناد عزیز این جلسات در تهران برگزار میشن؟ >>>>belive = be-live<<<< **انسانها براساس باورهایشان زندگی میکنند** |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
عجیب ترین شغل های زنان ایرانی | karafarin | 2 | 2,176 |
04-21-2015 06:49 PM آخرین ارسال: kocholo |
|
زنان موفق وقتی 25 ساله بودند به خودشان چه گفتند!؟... | mallarme | 9 | 3,024 |
12-17-2014 01:26 PM آخرین ارسال: delsaa |
|
زنان تاثير گذار در حيطه کار آفريني | صدفی | 2 | 1,089 |
05-04-2013 08:08 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
ثروتمندترین زنان جهان معرفی شدند | صدفی | 0 | 990 |
04-05-2013 08:48 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
توان زنان را همه میدانند اما باید باورش کنند | mehdi098 | 0 | 898 |
03-13-2013 04:23 PM آخرین ارسال: mehdi098 |
|
کارآفرین هفته : رکسانا یراقی، الناز ایلخانی و نازنین پایندهآزاد | karafarin | 0 | 1,448 |
02-01-2013 12:15 PM آخرین ارسال: karafarin |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان