ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تحصیلات عالیه رایگان داشته باشید زمان کنونی: 09-26-2025, 03:07 AM |
|||||||
|
تحصیلات عالیه رایگان داشته باشید
|
02-22-2013, 10:21 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: تحصیلات عالیه رایگان داشته باشید
سلام خدمت دوستان عزیز
من هم تا این بحث رو دیدم می خواستم سایت درسنامه رو معرفی کنم http://www.darsnameh.com که دیدم یکی از دوستان قبل از من زحمت این کا رو کشیده ، به عنوان کسی که اکثر مباحث این سایت رو شرکت کردم توصیه می کنم استفاده کنید حتما مخصوصا دوره های استاد بزرگی ایمیل و جیمیل و جستجو با گوگل ( این دوره ترجمه و بومی شده دوره خود شرکت گوگل هستش که به رایگان برای کاربران برگزار می کنه بنابراین اگه زبان انگلیسیتون خوبه از دوره خود گوگل استفاده کنید ) . با تشکر |
|||
02-23-2013, 12:52 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
من در سایت club.saramad.ir عضو شده ام که برای افراد با سطوح مختلف آزمون های آنلاین و تسهیلات ریالی اعطا می کند .
راهنمـای باشگـاه ما هم اکنون عضوی از باشگاه سرآمد هستید، برای بهره مندی از بورسیه تحصیلی و ثبت نام رایگان در دوره های آموزشی میبایست مراحل ذیل را طی نمایید. به یاد داشته باشیدکه دوره های آموزشی مرکز متناسب با سطح توانایی، استعداد و آمادگی شما عزیزان ارائه می گردد لذا قبل از شروع دوره های آموزشی، 5 آزمون تعیین سطح برای شما در نظر گرفته شده است که به صورت هفتگی امکان ثبت نام وشرکت در آزمون از منوی سمت راست "آزمونهای آنلاین" برای شما فعال خواهد شد و شما می توانید پس از ورود به صفحه آزمون در قسمت آزمونهای جاری برای آزمون مربوطه ثبت نام نمایید. چنانچه مراحل عضویت در باشگاه را تکمیل نمایید پس از تایید صحت شماره تلفن همراه و ارسال تصویر کارت ملی به موجودی نقدی شما در باشگاه افزوده می شود و شما می توانید با موجودی فعلی خود در آزمونهای مورد نظر اقدام به ثبت نام نمایید. لازم به ذکر است که شرکت در آزمونهای تعیین سطح جهت بهره مندی از بورسیه تحصیلی رایگان الزامی می باشد. بعد از شرکت در هر آزمون معادل 470،000 ریال به اعتبار آموزشی شما در باشگاه اضافه خواهد شد و پس از شرکت در آخرین آزمون تعیین سطح مجموعا مبلغ 2،350،000 ریال به اعتبار آموزشی شما در باشگاه اضافه خواهد شد و شما می توانید متناسب با زمان فراغت خود برای تعیین ساعت کلاسی وشرکت در دوره های آموزشی اقدام نمایید. فرایند کسب امتیاز کلیه شهروندان می توانند متناسب با فعالیتهای آموزشی تعریف شده و مشارکت فعالانه در حوزه رسانه و فعالیتهای فرهنگی دیجیتال تا سقف 7،000،000 ریال از تسهیلات باشگاه در قالب اعتبار خدماتی آموزشی بهرمند شوند. این اعتبارات در قالب تسهیلات آموزشی بلاعوض بوده که از سوی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه دیجیتال به نشانه قدر دانی از تلاش کاربران ،خدمت ایشان ارائه می گردد. بخشی از جوایز و پاداشهای باشگاه سرآمد 1- 235 هزار تومان بورسیه آموزشی اعطایی از دپارتمان آموزش الکترونیک مرکز توسعه فناوری اطلاعات ورسانه به عنوان اعتبار اولیه جهت بهرمندی از 186 ساعت دوره آموزشی رایگان با اعطای گواهینامه معتبر ۲- سه میلیون وششصد هزار تومان اعتبار ثانویه جهت بهره مندی از دوره های آموزشی تخصصی و پیشرفته مرکز با گواهینامه معتبر ۳- اعتبار سالیانه خرید از مراکز عرضه محصولات فرهنگی ورسانه های دیجیتال ۴- 750،000 تومان اعتبار سرآمد کارت جهت بهره مندی از کارگاههای آموزشی workshop 5- اعطای تسهیلات خرید محصولات فاخر فرهنگی 6- 140،000 تومان اعتبار سرآمدکارت جهت بهره مندی از خدمات دپارتمان طراحی وبسایت (طرح هر ایرانی یک وب سایت) 7- بهرمندی از تخفیف در خرید محصولات فرهنگی از مراکز شبکه ملی فرهنگ و فروشگاه سرآمد 8- عضویت در کارگروههای علمی تخصصی باشگاه سرآمد وبهره مندی از مزایای عضویت به شرح ذیل: ۸-۱-شرکت در همایشها و سمینار های تخصصی ملی وبین المللی ۸-۲- اشتراک ماهنامه تخصصی سرآمد و ماهنامه ویژه منطقه ای ۸-۳- شرکت در کمپ های علمی و تخصصی منتج به مدارک ملی و بین المللی در اقصی نقاط کشور 8-4- اعتبار سرآمد کارت جهت بهره مندی از خدمات کلینیک مشاوره تخصصی سرآمد 9-بهرمندی از اعتبار سواد کارت جهت شرکت در آزمونهای ملی و بین المللی در سامانه ملی سنجش وارزیابی دانش هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-23-2013, 01:24 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
عالی بود آقای رضایی، واقعا از این معرفی به جای شما سپاسگذارم
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-23-2013, 01:27 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
جالب بود جناب رضایی، ممنون
اولین ازمون بنده 17:00:00 1391/12/10 "آزمون تعیین سطح شهروند دیجیتال (2)" است. ![]() ![]() |
|||
02-23-2013, 01:33 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-23-2013 07:42 AM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(02-23-2013 01:27 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: جالب بود جناب رضایی، ممنون من پنجشنبه شب امتحان زبان داشتم که فراموش کردم و وقتی sms ارسالی سایت رو دیدم نتوانستم تو آزمون شرکت کنم . کلاً سایت خوبی با امکانات عالی است . راستی تو این آزمون منهم شرکت کردم ، روز امتحان یادم بیاندازید ، فراموش نکنم . بهم هم سوالت رو برسونید که نمره بیارم ![]() هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-23-2013, 02:24 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
دوستان سايت بسيار بسيار خوب maktabkhooneh.org با همت دانشجوهاي شريف و دانشگاه تهران راه اندازي شده .ويدئو هاي درسي رشته هاي اغلب مهندسي برق و كامپوتر رو داره و در حال گسترش هم هست . براي بانيان سايت آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم از سايتش استفاده يبرين
Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!! ------- نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است |
|||
02-23-2013, 08:57 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دیشب تبلیغ باشگاه سرامد رو تویه تبلیغات تلویزیونی دیدم و توش عضو شدم.یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده.چه جوری میشه با پشتیبانیش تماس برقرار کرد؟
شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
02-23-2013, 05:34 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
من هم همون دیشب ثبت نام کردم ممنون از معرفی این سایت.
|
|||
03-01-2013, 11:04 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-01-2013 11:05 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
صفحه انجمن در شهروند دیجیتال سرآمد (وابسته به وزارت ارشاد) : http://social.saramad.ir/index.php?do=/milyarderha
![]() |
|||
03-01-2013, 11:13 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(03-01-2013 11:04 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: صفحه انجمن در شهروند دیجیتال سرآمد (وابسته به وزارت ارشاد) : http://social.saramad.ir/index.php?do=/milyarderha تبریک میگم. ![]() ![]() ![]() ![]() شماره موبایل : 09352640432 بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش ویدیویی رایگان طراحی وب سایت با جوملا 2.5 | mrsz | 0 | 896 |
11-18-2014 09:33 PM آخرین ارسال: mrsz |
|
یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. | borzoo2 | 4 | 1,729 |
12-20-2013 11:46 PM آخرین ارسال: rasoul.es1989 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان