ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

همسایه میلیونر
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:12 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mosafere55
آخرین ارسال: mosafere55
پاسخ: 21
بازدید: 7434

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همسایه میلیونر
12-14-2011, 12:57 PM
ارسال: #11
RE: همسایه میلیونر
1-یه ضرب المثل هست که می گه :هیچ وقت همه ی تخم مرغ هاتو تو یه سبد نذار.
2-اگر درآمدت را برای تفریح یا سرمایه گذاری خرج کنی چندین برابرش نصیبت می شود و نکته مهم اینست که هرچیزی یه قیمتی داره و بقول بعضی ها باید pay the price کنی یعنی هزینه ات را پرداخت کنی .
مثلا یکی از هزینه های میلیاردر بودن اینه که آقای ایکس ماشین x6 سوار شه یا خونه ی ... داشته باشه.
پایدار باشید.

09121349276
Angelتلاش+صبر=موفقیتAngel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-19-2011, 07:36 PM
ارسال: #12
دوستان در این قسمت بخش کوتاهی از حرفهای یکی از ثروتمندان را که در کتاب همسایه میلیونر در صفحه84 نوشته شده یرایتان نقل میکنم امیدوارم باز هم از نظرات دوستان بهره مند شوم.

زمانی که من مدرسه میرفتم (تدریس) همسرم هم تدریس میکرد.ما درآمد کمی داشتیم....حتی آن موقع هم همیشه یک قانون داشتیم...پس انداز کنیم-حتی آن موقع هم پس انداز میکردیم.بدون هیچ چیز شما نمیتوانید سرمایه گذاری کنید...مهم ترین کارپس انداز کردن است.

حتی من که یازده ساله بودم اولین50دلاریم را از کار در مغازه خواربارفروشی پس انداز نمودم. این کار من درست مثل امروز است...فقط امروز تعداد صفرها تغییر میکند...صفرهای بیشتراما با همان قاعده با همان انضباط.

شما باید از فرصت های سرمایه گذاری استفاده کنید.باید چیزی داشته باشیدتا از فرصت های عالی بهره ببرید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2011, 08:24 PM
ارسال: #13
چند وقت پيش كاميار خان مطلبي رو مطرح كردند كه به اين نكته اشاره داشت كه چگونه در وقتي كه خوابيد هم در امد داشته باشيد !!!
پس انداز ، بر خلاف اين موضوع است . كسايي كه پس انداز ميكنند ، براي پول كار ميكنند .
بايد هر يك ريال سرمايه رو سرمايه گذاري كرد .
اين نظر من بود حالا خوبه يا كه بده !

[تصویر: start.gif]

12-19-2011, 09:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2011 09:12 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #14
بنظر بنده چه ثروتمند باشيم چه فقير هميشه بايد براي تمامي مراحل زندگي از جمله كسب و كار و دخل و خرجمان برنامه اي حساب شده و دقيقي داشته باشيم و مصارف و مخارج و پس انداز و سرمايه گذاري بايد درصد معيني از درآمد و نقدينگي مارو به خودش اختصاص بده و اينطوري نباشد كه با ثروتمند شدن مخارج افزايش و پس انداز و سرمايه گذاري كاهش پيدا كند ويا برعكس بر ميزان خست و ناخن خشكيمان اضافه گردد از آن گذشته ميلياردر شدن يك فنست و پول و مايملك خروجي و توابع آن بشمار ميروند كه هركس راه و رسم و فوت و فن آنرا بلد باشه حتي ميتونه با دستهاي خالي و با خريد و فروش نون خشكه هم ثزوتمند گردد و نيازي به رياضت كشيدن و سختگيريهاي افراطي نميباشد خلاصه اينكه به اندازه بود بايد نمود نه كمتر و نه بيشتر وباز بقول شاعر
اندازه نگهدار كه اندازه نكوست/هم لايق دشمنست و هم لايق دوست

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
12-19-2011, 09:23 PM
ارسال: #15
(12-19-2011 08:24 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  چند وقت پيش كاميار خان مطلبي رو مطرح كردند كه به اين نكته اشاره داشت كه چگونه در وقتي كه خوابيد هم در امد داشته باشيد !!!
پس انداز ، بر خلاف اين موضوع است . كسايي كه پس انداز ميكنند ، براي پول كار ميكنند .

سبحان جان من اون مطلب رو نخوندم ولی بعیدمیدونم درتضاد با این مطلب باشه شما اگه سیستمی رو راه اندازی کنی که حتی زمان خوابتون هم براتون ثروت تولید کنه خوبه وبزرگترین کمک رو بهتون میکنه تا ثروتمند بشی ولی وقتی همه همون درآمد ها رو خرج کنی درواقع هیچ ثروتی نداری حتی اگه ماهانه میلیونها تومن درآمد داشته باشی. اگه همه درآمد خرج بشه فرقی نداره این درآمد ماهی 300 هزارتومن باشه یا ماهی 300 میلیون در هر دو حالت فرد چیزی برای سرمایه گذاری نداره این رازی است که خیلی ها با این که شغل پردرآمدی دارند اما نمیتونند ثروتمند بشن چون هزینه های زندگی شون هم پا به پای درآمدشون افزایش پیدا میکنه این هم نظر منه.ای کاش کامیار خان هم نظرشو اعلام کنه.
12-19-2011, 11:58 PM
ارسال: #16
جناب لطفی ، خیلی از دوستان در این انجمن شاید بدانند که یکی از آرزوهایم رسیدن به درآمد جاری و همیشگی بدون دخالت خودم است و بقول سبحان که اشاره به یک موضوع قدیمی در انجمن کردند،" اینکه چگونه در خواب هم کسب درآمد کنم" که شخصا طبق علاقه و دانش علمی خود نیز در موضوع کسب درآمد از اینترنت کار کردم و مقالاتم در مجلات در این زمینه گواهی برای رسیدن به جزئیات و نقشه گنج همین راه است.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

12-20-2011, 01:22 AM
ارسال: #17
بنده هم موافق خرج كردن همه درآمد نيستم و عقيده دارم كه بخش معيني از درآمد و حتي ساير داراييها ميبايست صرف پس انداز و سرمايه گذاري بشه اما اگه از بعدي ديگر به موضوع نگاه كنيم در مي يابيم كه حتي هزينه هاي مصرفي كه باصطلاح برگشت ناپذيرند اگر بصورت معقول و منطقي هزينه بشن خود ميتونه عامل مهمي براي كسب درآمد بيشتر و ثروتمند شدن به حساب بياد وقتي كه من نوعي ماشيني را كه دوست دارم سوار ميشم در خونه اي كه بهش علاقه دارم زندگي ميكنم غذايي راكه باب ميلمه ميخورم ولباسهايي كه برازندمه ميپوشم در حقيقت خودم را بعنوان يك ميلياردر واقعي به كاينات معرفي ميكنم دراينصورت پاسخي كه از كاينات دريافت خواهم كرد دقيقا منطبق با خواسته هاي دروني ام خواهد بود در كتاب قانون توانگري و ساير كتابها هم به اين موضوع اشاره شده و آمده است بي محابا خرج كنيد و بدانيد كه جايش پر خواهد شد درثاني وقتي كه مطابق نيازهاي درونيمان هزينه ميكنيم چه بسا در موقعيتي قرار بگيريم كه ايده هايي طلايي و راهگشا به ذهنمان خطور كند كه با پيگيري و عملي كردن آنها درآمدمان چند برابر افزايش پيداكند

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
12-20-2011, 09:35 AM
ارسال: #18
(12-19-2011 09:23 PM)mosafere55 نوشته شده توسط:  
(12-19-2011 08:24 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  چند وقت پيش كاميار خان مطلبي رو مطرح كردند كه به اين نكته اشاره داشت كه چگونه در وقتي كه خوابيد هم در امد داشته باشيد !!!

سبحان جان من اون مطلب رو نخوندم ولی بعیدمیدونم درتضاد با این مطلب باشه شما اگه سیستمی رو راه اندازی کنی که حتی زمان خوابتون هم براتون ثروت تولید کنه خوبه وبزرگترین کمک رو بهتون میکنه تا ثروتمند بشی ولی وقتی همه همون درآمد ها رو خرج کنی درواقع هیچ ثروتی نداری حتی اگه ماهانه میلیونها تومن درآمد داشته باشی. اگه همه درآمد خرج بشه فرقی نداره این درآمد ماهی 300 هزارتومن باشه یا ماهی 300 میلیون در هر دو حالت فرد چیزی برای سرمایه گذاری نداره این رازی است که خیلی ها با این که شغل پردرآمدی دارند اما نمیتونند ثروتمند بشن چون هزینه های زندگی شون هم پا به پای درآمدشون افزایش پیدا میکنه این هم نظر منه.ای کاش کامیار خان هم نظرشو اعلام کنه.

اشتباه نكنيد ! سرمايه گذاري همه ي در امد خيلي متفاوته با خرج كردن همه ي درامد .
وقتي مسلما من با 10 هزار تومن در امد امروزم 10 جفت جوراب ميخرم ميدم ببرن بازار بفروشن و با درامد 120 ميليون تومني فردام يه كاميون ميخرم ميدم ببرن تو فلان كار كنند باهاش ، در هر دو روز من جفت درامد روزانم رو خرج كردم . اما سرمايه گذاري كردم . وقتي من شب ميخوابم ميدونم ماه ديگه 8 ميليون تومن از كاميون در امد دارم و فردا صبح 2 هزار تومنم از فروش جوراب .
اما پس انداز چيه ؟ از 10 تومن در امد امروز و 120 ميليون تومن در امد فردا ، قسمت عمده اي در حساب بانكي ذخيره بشه و بقيه هزينه ي زندگي بشه . اين شيوه ي زندگي در امريكا و اروپا جواب ميده ، براي يك زندگي متوسط به پايين . چرا ، چون من پولم رو ميزارم بانك از كريديت كارتم استفاده ميكنم ولي در ايران به هيچ وجه جواب نميده و اصلا به نظر من اين كار ادم رو از ميلياردر شدن دور ميكنه .
قسمت عمده اي از پس انداز ناشي از ترسه .
اميدوارم متوجه منظورم شده باشد .

12-20-2011, 10:32 AM
ارسال: #19
بله ممنون سبحان جان
البته اینجا هم منظوراز پس انداز راکد نگهداشتن پول نیست و درواقع پس انداز و یرمایه گذاری در مقابل ولخرجی و هزینه کردنهای بی رویه قرارداره
12-20-2011, 07:51 PM
ارسال: #20
(12-20-2011 10:32 AM)mosafere55 نوشته شده توسط:  بله ممنون سبحان جان
البته اینجا هم منظوراز پس انداز راکد نگهداشتن پول نیست و درواقع پس انداز و یرمایه گذاری در مقابل ولخرجی و هزینه کردنهای بی رویه قرارداره

كسايي مثل من كه به ولخرجي علاقه دارن ، هيچوقت از سرمايشون مقدار برا ولخرجي نزارن . مثلا از هر 10 ميليون تومن 1 ميليون پول لباس .
درصد بزارن . از هر 100 درصد 10 درصد واسه لباس .
اينجوري براي پاسخ دادن به يه نياز روجي ، سخت كار ميكنند Big Grin

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS