ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کارمندی دیگه بسه
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:46 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ali79
آخرین ارسال: mostafa7063
پاسخ: 46
بازدید: 8779

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارمندی دیگه بسه
11-08-2014, 08:11 AM
ارسال: #11
RE: کارمندی دیگه بسه
سلام دوست عزیز
امیدوارم تو کارت موفق باشی
در مورد فروش خانگی لباس میخواستم بپرسم خودتون قصد دوخت و تولید دارید یا اگر فقط فروش هست لباسها رو از کجا تهیه میکنید؟
باتشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-08-2014, 11:14 AM
ارسال: #12
منم یه پیشنهاد دارم حالا که میخوایین شروع کنید یه نیم نگاهیم به کار بسته بندی بندازید مثلا الان توی شهر های بیرجند زرشک ها دارن برداشت میشن من از دوستان ان منطقه پرسیدم گفتن باغ کیلویی2ت3ت هست بستگی داره به نوع محصول چون زرشک تازه برداشت شده است خیس هست باچوب هست که باید تمیز بشن همون محصول توی شهرهای اطراف5تومن شهرهای به فاصله ای500/400کیلومتری.
اگه شما بتونید یه وانت از این محصول از باغدار تهییه کنید وبه شهر خودتون بیارین نگران فروشش اصلا نباشین اگه فروش نرفت میتونید خشک کنید ومحصول خشک شده که تقریبا 3/4برابر قیمت محصول خیس هست رو به صورت بسته بندی بفروشین وپول خوبی گیرتومن میاد راجب زرشک ام باید بگم من دوستم یه اب میوه بستنی فروشی مجللداره هر سال این فصل کلی زرشک تهییه میکنه وبعد از تمییز کردنشون به صورت فریز شده توی یخچالش نگه میداره گفت هرلیوان اب زرشک بستگی به نوع لیوان وزرشکی که استفاده میکنه بین 5000 تومن تا 10000 تومن میده.حالا بازم خودتون نگاه کنید البته نباید از انجیر خشکم قافل شد ولی زرشک مصرف اش وجا افتادگیه بیشتری داره....اکثر سوپر مارکت هام خریدار این محصول هستن.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار
12-03-2014, 11:12 AM
ارسال: #13
سلام به همه دوستان
خب من هم 3 سالي ميشه كه كارمند هستم و مثل شما از درآمد كارمندي راضي نيستم.
از پشت ميز نشيني و از 7 تا 2 پشت ميز كار حبس شدن متنفرم!
البته پست سازمانيم بر اساس رشته ام كه كامپيوتر هست زده شده... باز يكم قابل تحمل تره.
در دوران دانشجويي تو بازار بودم كم كم داشتم جا ميفتادم.... درسم كه تموم شد بازارو ول كردم و اومدم سر كارمندي از همه چيز افتادم.
البته گه گداري ميريم موتور خريد و فروش ميكنم كه برام مثل يه جور تفريحه!
حالا ميخام دوباره از نو شروع كنم....
12-03-2014, 11:31 AM
ارسال: #14
درود
بنده خودم کارمندم واقعا تو این 5 سال هیچ پیشرفتی تو سازمان نداشتم از طرفی تبعیض قائل شدن بین کارمندا حقوق پایین سرنوشت نامعلوم در آینده
هیچ انگیزه ای ندارم بمونم ولی چاره ای ندارم در کنارش یه فعالیت در بخش دامپروری میخوام انجام بدم با سرمایه اندکی که دارم میخوام استارت بزنم
خیلی ها رو دیدم تو این زمینه درآمد خوبی دارن البته کلی تحقیق کردم در کنارش زمین کشاورزی دارم واقعا میخوام به استقلال مالی برسم بعد از اون استعفا بدم بیام بیرون آقای خودم باشم امیدوارم بقیه دوستان هم با اراده خودشون آینده ای خوب برای خودشون بسازن
موفق باشین
12-03-2014, 01:23 PM
ارسال: #15
امیدوارم هممون از کارمندی راحت بشیم و بتونیم واسه خودمون یه کار مستقل داشته باشیم
12-03-2014, 02:37 PM
ارسال: #16
برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی
که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است

همت اگر سلسله جنبان شود / مور تواند که سلیمان شود
12-03-2014, 04:49 PM
ارسال: #17
(12-03-2014 11:12 AM)Ali_954rr نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
البته پست سازمانيم بر اساس رشته ام كه كامپيوتر هست زده شده... باز يكم قابل تحمل تره.
در دوران دانشجويي تو بازار بودم كم كم داشتم جا ميفتادم.... درسم كه تموم شد بازارو ول كردم و اومدم سر كارمندي از همه چيز افتادم.

امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
12-03-2014, 04:52 PM
ارسال: #18
(12-03-2014 11:31 AM)mostafa7063 نوشته شده توسط:  درود
بنده خودم کارمندم واقعا تو این 5 سال هیچ پیشرفتی تو سازمان نداشتم از طرفی تبعیض قائل شدن بین کارمندا حقوق پایین سرنوشت نامعلوم در آینده
هیچ انگیزه ای ندارم بمونم ولی چاره ای ندارم در کنارش یه فعالیت در بخش دامپروری میخوام انجام بدم با سرمایه اندکی که دارم میخوام استارت بزنم
خیلی ها رو دیدم تو این زمینه درآمد خوبی دارن البته کلی تحقیق کردم در کنارش زمین کشاورزی دارم واقعا میخوام به استقلال مالی برسم بعد از اون استعفا بدم بیام بیرون آقای خودم باشم امیدوارم بقیه دوستان هم با اراده خودشون آینده ای خوب برای خودشون بسازن
موفق باشین
دوست عزیز ابتدا هر دو کار با هم داشته باشید و پس اندازی هم کنار بگذارید که اگر انشا ا... شروع کردید به مشکلی برنخورید و سعی کنید تا میتونید روی روشهای جدید و پربازده کار کنید و از روشهای سنتی تو دامپروری فاصله بگیرید.
12-03-2014, 07:03 PM
ارسال: #19
درود ...
کار میوه فروشی با وانتتون به کجا رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرزو مند آرزوهایتان آرزو
12-03-2014, 10:29 PM
ارسال: #20
(12-03-2014 04:49 PM)ali79 نوشته شده توسط:  
(12-03-2014 11:12 AM)Ali_954rr نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان

امیدوارم موفق باشی دوست عزیز

علي جان كارتون به كجا رسيد؟
به هر حال شما اولين آغاز كننده اين راهيد... و ما هم كم كم به اين راه مي پيونديم.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS