ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راه اندازی پارک علم و فناوری زمان کنونی: 09-24-2025, 10:27 AM |
|||||||
|
راه اندازی پارک علم و فناوری
|
12-02-2011, 12:06 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2011 12:10 AM، توسط مهتاب.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: راه اندازی پارک علم و فناوری
من در حجم کوچک تری در این مجموعه ها کار کردم.در مرکز رشد دانشگاه امیرکبیر:بزرگترین حسن این مراکز کمک به تجاری سازی پروژه های علمی نوین است.واقعا کاری است عالی و ثمر بخش برای پیشرفت جامعه. قطعا در قالب مجازی محدودیتها کمتر می شود.
موفق هستی موفق تر باشی از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
12-02-2011, 12:53 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
علي اقا يك ميليون كاربر خيلي زياد نيست؟؟؟؟
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-02-2011, 11:43 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2011 02:48 PM، توسط pesar368.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
این یک میلیون نفری که گفتم ، چشم انداز 5 ساله است .
البته با ضریب نفوذ بالای اینترنت ، تا 5 سال آینده ، تعداد کاربران اینترنتی احتمالا به 45 میلیون نفر خواهد رسید . به این ترتیب ، یک میلیون نفر ، خیلی رقم غیر قابل دسترسی به نظر نمیرسه . یه بخش قابل توجهی به اطلاع رسانی ، فرهنگ سازی و تبلیغات بستگی داره . به عنوان مثال : اگر من همین الان (البته الان که محرمه ، بعد از محرم) یه تبلیغات تلویزیونی جذاب و اصولی طراحی کنم در زمینه کارآفرینی و شروع کسب و کار ، و مردم رو کنجکاو کنم که به وب سایت پارک بیان ، به احتمال زیاد حدود 20 میلیون نفر ، که به اینترنت دسترسی دارن ، میان ببینن چه خبره . چون یک نسخه رایگان داریم ، حدود 10 میلیون نفر در سایت ثبت نام می کنند . صرفا برای کنجکاوری . از این بین ، حدود 1 میلیون نفر اطلاعات واقعی وارد می کنند . این افراد کسانی هستند که به خدمات ما نیاز دارند . من اعتقادم اینه که اگر وب سایت جذاب و براساس اصول روانشناسی و بسیار بهینه طراحی شده باشه و نرم افزارهای تحت وب هم خیلی عالی باشند ، حدود 500 هزار نفر حاضر هستند که ماهیانه 10 هزار تومان برای شروع کسب و کار شون بپردازند . اگر ما بتونیم این 500 هزار نفر رو به سوددهی برسونیم . خود به خود بقیه هم خواهند آمد . لاری پیج ، یکی از موسسان گوگل میگه : بهترین تبلیغات اینه که چیزی ارزشمندی بسازی و ارائه کنی . مردم خودشان خواهند آمد . نظر شما چیه ؟ یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
12-02-2011, 12:25 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2011 12:28 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
علی جان منم باهات موافقم.
فقط اینو می تونم ادعا کنم که اگر بایه ایده جدید بتونیم تبلیغات گسترده انجام بدیم مطمئن باش 1 میلیون نفر که سهله حداقل 5 میلیون نفر تو این چشم اندازت به ما می پیوندند. تبلیغات نباید حالت لودگی ای که الان براش تو کشور ما اتفاق افتاده ،انجام بشه.مهمتر از همه ی اینا نحوه اطلاع رسانی که با یه سری کمک از این طرف و اون طرف میشه جذب داشت. می تونیم مقاله بدیم به روزنامه ها تا برامون چاپ کنن و ازشون بخوایم که مارو حمایت کنن.من تو این مدت که با چندتا از این شرکتا صحبت کردم ،خیلی ها حاضرن که از طرح ها حمایت کنن به شرطی که همه جا آرموشون باشه. ولی مهمترین مقوله ای که الان باید روش کار بشه بحث جذب افراد و توجیه اونا برای شروع کسب و کارشونه. من پیشنهادم اینه که.یه مکانی رو مث این فرهنگسراها پیدا کنیم که به ما جا بدن(کلاس) و بیایم از طریق اینترنت اطلاع رسانی کنیم و از بچه های اینترنت درخواست کنیم که تو این کلاس ها شرکت کنند.وقتی به کلاس ها اومدن یعنی حاضرن که فعالیت شون رو آغاز کنن.تو همونجا یه سری توضیحات جامع و کامل رو میدیم بعد از شون میخوایم که حداقل 5 نفر از دوستاشون رو که علاقه به شروع کسب و کار رو دارن به ما معرفی کنن. اینطوری فکر کنم بشه تو این چند سال چشم انداز قدم های بزرگی برداشت و افراد زیادی رو جذب کرد. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-02-2011, 01:08 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2011 01:09 PM، توسط shahram......32.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(12-02-2011 11:43 AM)pesar368 نوشته شده توسط: این یک میلیون نفری که گفتم ، چشم انداز 5 ساله است . اگه واقعا از تبليغات خلاقانه و جديدتر و استفاده از ارتباطات گسترده با افراد مرتبط با طرح استفاده بشه موفقيت اميز خواهد بود البته تمام وقت بايد روش كار بشه و يه عزم جدي ميخواد كه در شما ديده ميشه همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-02-2011, 11:11 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
به نظرم اگر طی یه جلسه ی خصوصی در مورد جزئیات پروژه بحث کنیم .
و برنامه ریزی و تقسیم کار انجام بدیم ، بهتر باشه . یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
12-03-2011, 01:26 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
نظر آقا کامیار چیه ؟؟؟؟
یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
12-03-2011, 01:28 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() |
|||
12-03-2011, 10:57 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
مهمترین قسمت پارک فناوری مجازی ، دفتر کار مجازی است .
برای پیاده سازی دفترکار مجازی ، من سه مدل به ذهنم میرسه : مدل اول . کاملا تحت وب مانند : http://www.contactoffice یا http://www.hyperoffice.com مدل دوم . تحت ویندوز متصل به وب سرویس مثل نرم افزارهای یاهو مسنجر ، skype مدل سوم . توسعه App های مرورگر کروم اول لینک زیر را ببینید : https://chrome.google.com/webstore?hl=en-US&gl=US&category=collection%2Fbusiness_tools نرم افزارهای کوچک بر روی مرورگر کروم نوشته و اجرا می شود . یه سری از این نرم افزارها با موضوع business tools است . محتوای این نرم افزارهای دقیقا همون چیزی است که ما می خواهیم . اما به 7 دلیل نمی تونیم از اینها استفاده کنیم . مدل سوم اینه که مرورگر کروم رو توسعه بدیم و مشابه فارسی برای نرم افزارهای business tools بنویسیم . ......................... نظر من به مدل دوم نزدیک تر است . .................................... اون 7 دلیل : گوگل ایران رو تحریم کرده . نرم افزارها تو ایران نصب نمیشه . یا سخت نصب میشه . نرم افزارها انگلیسی و غیر بومی است . نرم افزارها یکپارچه نیست . همه ی اطلاعات کسب و کارهای مستقر در پارک در اختیار گوگل خواهد بود . بقیه دلایل الان یادم نمیاد یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
12-04-2011, 05:13 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
دوستان، رشته ی تحصیلی من مکانیکه. دوست دارم تو این کار سهیم باشم، اگه فکر می کنید جایی میتونم کمک کنم بفرمایید
موفقیت در پیش رفتن است نه در رسیدن |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه اندازی شرکت نظافتی؟؟ | radd | 4 | 1,393 |
06-20-2017 11:20 AM آخرین ارسال: rsngh |
|
راه اندازي وب سايت اختصاصي | at59 | 16 | 2,539 |
12-21-2015 04:39 PM آخرین ارسال: سزار3 |
|
راه اندازی پانسیون کاری پرسود در تهران و شهرهای بزرگ | karafarin | 2 | 1,595 |
12-21-2013 06:59 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
![]() |
راه های کسب در آمد – جمع بندی | mrghafoory | 1 | 1,804 |
08-29-2013 10:22 PM آخرین ارسال: مرتضی-تهران |
میز نهارخوری که راه می رود و [b]نخستين کشتي عمودي جهان [/b] | ahmad rezaee | 0 | 981 |
07-09-2012 02:16 AM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
ساخت رایانه ویژه نابینایان در پارك علم و فناوری مازندران | ahmad rezaee | 0 | 1,217 |
06-22-2012 02:26 PM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
راه های آسان پول درآوردن | صدفی | 4 | 2,129 |
04-11-2012 10:56 PM آخرین ارسال: صدفی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان