ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خیلی مهم . سئوالی دارم زمان کنونی: 09-24-2025, 12:10 AM |
|||||||
|
خیلی مهم . سئوالی دارم
|
10-13-2011, 12:34 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: خیلی مهم . سئوالی دارم
دوستان نظراتشانرا صراحتا بيان كردند من هم ميخواهم براي خالي نبودن عريضه چند جمله اي اضافه كنم اول اينكه با نظر آقاي قربانيان كاملا موافقم نبايد از اين سايت خود جوش و صميمي و گردانندگان آن در كوتاه مدت انتظار معجزه داشته باشيم هرچند كه پاگرفتن و ادامه فعاليت چنين انجمن ارزنده اي در ميان هزاران سايت رنگارنگ و خسته كننده بيشتر به معجزه شباهت دارد
در ثاني اين را هم بايد اضافه كنم چون اكثر اهالي اين انجمن را جوانان پرشور و شر و سر زنده تشكيل ميدهندو عجله و شتاب در كارها از خصايص دوره جواني محسوب ميشود آنها را هم مقصر نميدانم خيلي از جوانان باقتضاي سن و سالشون دوست دارند ره صد ساله را يكشبه طي كنند ودر طرفه العيني به همه چيز برسند وظيفه ما بزرگترها يا بهتر بگويم بزرگسالهاست كه دست آنها را بگيريم و خوب راهنماييشان بكنيم تا از مسير اصلي منحرف نشوند آرام آرام توجيهشون كنيم كه عزيزان هيچكس يكشبه ميلياردر نشده است و براي موفقيت در هر امري بايستي گام بگام و حساب شده جلو برويم و از نردبان ترقي پله به پله بالارفته تا به موفقيت ثروت و شادكامي نايل گرديم و زحمات شبانه روزي و بي شايبه اين بزرگواران را ارج نهاده و فتيله انتظارات هرچند برحقمانرا كمي پايين تر بكشيم چرا كه بقول شاعر توقع نبايد كه چندان كني/كه صاحب كرم راپشيمان كني باقي بقايتان-جانم فدايتان تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
10-13-2011, 12:44 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
نوشته های شما اشک شوق را در چشمان ما جاری میکند.خدا یا هزاران بار شکر.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-13-2011, 12:56 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
نظر لطفتونه استاد بزرگوار اگر حمل بر خودستايي نشود بنده از دوران كودكي و نوجواني كه دست به قلم برده ام هميشه سعيم اين بوده كه تنها مكنونات قلبي ام را با خامه اي شكسته و زباني الكن بر صفحه كاغذ جاري سازم چون معتقدم هركس كه بخواهد ديگران را بفريبد اول از همه خودش را فريفته است و هرچه كه از دل برآيد لاجرم بردل نشيند باقي بقايتان-جانم فدايتان
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
10-13-2011, 02:05 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
یارو میگه من میخوام ثروتنمد شم
یکی میگه میخوام دکتر شم یکی دیگه میگه میخوام تاجر شم و .. ولی راهشو بلد نیستن . اما هدف دارن ... این انجمن برای همه اونایی که هدف دارن راه رو نشون میده . بی منت بدون هیچگونه چشم داشتی .. پیر و جون زن و مرد دور هم جمع شدن تا اونایی که آرزو دارن ولی راهشو نمیدونن چراغ راهنما رو براشون روشن کنن و راه رو نشون بدن .. عزایزانی که میخواین ره 100 ساله رو یک شبه برین اینجا جای شماها نیست .!! بیزحمت مزاحم بقیه نشین !! اینجا باید صبور بود باشد هدف داشت باید فکر کرد باید تلاش کرد باید عمل کرد .. عمل کرد ... عمل کرد .. عمل کرد ..... ![]() مثبت اندیشی یعنی بالاخره نتیجه گرفتن از خوب بودن
|
|||
10-13-2011, 02:57 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
هو الرزاق.
چند خط اعتراف! ابتدا ممنونم از همه دوستان،خصوصا سبحان جان که تا این حد نسبت به من لطف دارند. زمانی که خواستم در اینجا مطلبی بنویسم،روز قبلش فوق العاده بودم میتوانستم با خوشحالیم همه اطرافیانم را خوشحال کنم.زمانی که تصمیم جدی گرفتم که کارم را شروع کنم قسم خوردم که هر کاری در توانم بود برای جوانان و کار آفرینانمان(خلاصه هر عزیزی که هدفمند زندگی میکنه)انجام دهم، صبح که به طور اتفاقی مطالب این سایت را میخوندم یه حسی بهم گفت جام اینجا خالیه(خودمو تحویل گرفتم)با خودم گفتم با تجربیاتی که در زمینه های تخصصی ام دارم شاید بتوانم نظری دون مایه بدهم و شاید باشند عزیزانی که نظر و تخصص من،راه گشای کارشان باشد. اولین پستم را با یک پیشنهاد کاری شروع کردم(که ان شاالله به نتیجه برسه) که شاید حسن نیتم را بتوانم به نوعی نشان بدهم.اما مدت اندکی(تقریبا یک هفته) که گذشت مشاهده کردم دریای از تجربه به دور از هر گونه ناخالصی و پاک پاک مقابلم است!خسته بودم از کذابین سرمایه دار و با تجربه!بزرگوارانی را دیدم که خالصانه و بدون هیچ توقعی در خدمت جوانان و هم نوعانمان هستند،احساس کردم نیت خیر من در وسعت بالاتر درون این عزیزان قلیان میکند و هستند ارجمندان مشتاقی که مسلما ده ها برابر من ظرفیت و استعداد دارند و من ذره ای بیش در مقابل شما دوستان عزیز نخواهم بود!پس فهمیدم من تنها برای نیت خودم به اینجا نیامده ام و مسلما خود شاگردی در محضر اساتید بزرگ(از سبحان جان که جوان ترینمان است تا جناب قربانیان و همه و همه ی شما عزیزان) و همشاگردی برای دوستان جدید خود خواهم بود. کمال تشکر از همه دوستان را دارم. سپاس خدای عز و جل. یک عضو جدیدم و سعادت نداشته ام قبل از این در خدمت شما عزیزان باشم،ان شا الله روزگاری نیک در کنار هم سپری کنیم. خوش بدرخشید. ببار ای بارون ببار ...
![]() |
|||
10-13-2011, 03:46 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-13-2011 03:49 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
ممنون از همه دوستان علل خصوص جوان پر انرژي انجمن ،فرشاد جان .
چند سوال از محضر استاد گران مايه ، هوشنگ خان : اقا زاده رو كه همه ميشناسند ،مثل هوشنگ خان پر انرژي و موفق در همه زمينه ها . اقا زاده ،يك شبه به اين موفقيت رسيد ؟ چند سال دارند ؟ چند ساله شروع كردند ؟ چند ساله به موفقيت الان رسيدند ؟ جواب اين سوالات رو اگه چند بار بخونيد متوجه ميشيد كه نميشه راه 100 ساله رو يه شبه رفت . حتي اگه پدرتون خود بيل گيتس هم باشه ،باز هم بدون تلاش موفقيت بي معني خواهد بود . ![]() |
|||
10-13-2011, 11:04 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(10-13-2011 03:46 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:31 سال 29 ساله 2 سال ولی با هدف . با عشق . با علاقه .و توجه به شنیدن تجربه های من . پراید مشارکتی داشت. اکنون سوزکی ویتارا. با 10 میلیون تومان شروع کرد الان با...... اکنون هستند افرادی که آرزو دارند با او همکاری داشته باشند. ومن : لبخند می زنم.می خندم.من لبخند زدن را دوست دارم. خندیدن را دوست دارم. عزیزانی که من را دیده اند می دانند همانی هستم که در انجمن خود را معرفی کرده ام. خیالپرداز نیست . واقعیت شناس است. وقتی می گوید می توانم . می تواند. وقتی میگوید می شود . می شود و..... خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-13-2011, 02:13 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
جناب قربانیان ممنون از تاپیک خوبتون
نمیدانم حتما کسانی که هدف از تاسیس این انجمن را نمیدانستند باعث این شدند که شما این موضوع را مطرح فرمایید اما میدانم که میدانید : این افراد همان کسانی هستند که می آیند و بزودی می روند چون دل به این بسته اند که کسانی آرزوی آنان را برآورده سازد. با تشکر اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
10-13-2011, 02:17 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
ادمین عزیز،مریم خانوم، استاد قربانیان، مدیران انجمن و همه عزیزانی که عضو انجمن هستند:
همه ما میدونیم که اگر رویا پردازی و خیالپردازی هم در این انجمن انجام بدیم یکی از اولین گامهای موفقیت رو برداشتیم چه برسد به اینکه برای رسیدن به این رویاها با هم تبادل نظر هم انجام بدیم.در همین مدت کوتاهی که عضو انجمن شدم قدمهای بزرگی تو زندگیم برداشتم و فکر کنم همین تاثیر ،بهترین دلیل برای بودن در این انجمن در کنار شما بزرگواران باشه گاهی اوقات بعضی از دوستان تازه وارد کم لطفی میکنند و حرفهای مایوس کننده ای میزنند. ولی خانواده میلیاردرهای این انجمن هیچ وقت ناامید نمیشن و برای هر فعالیتی پشتوانه هم هستند و هیچ حرف و سخنی نمیتونه اونها را از مسیرشون خارج کنه. ادمین عزیز با قدرت و اطمینان حرکت کن مطمئن باش هر لحظه که به پشت سرت نگاه کنی همه دوستان انجمنی را خواهی دید و وجود آنها را در کنارت احساس خواهی کرد ![]() نبوغ در سکوت شکل میگیرد و شخصیت در طوفانهای عظیم زندگی ![]() |
|||
10-13-2011, 02:47 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
ممنویم. از تک به تک شما ممنویم.
ممنونیم که هدف از جمع شدن در این انجمن را بخوبی درک کرده اید. ادمین عزیز همیشه روی چشم ما جا دارد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار | Miladhaji | 0 | 447 |
05-11-2022 11:24 AM آخرین ارسال: Miladhaji |
|
سرمایه ایی حدود 100 میلیون دارم نیازمند یه همکار | صمد دژآهنگ | 23 | 6,093 |
07-11-2019 07:32 PM آخرین ارسال: sniper1363 |
|
ایده دارم هیچی پول ندارم | boy.farda | 3 | 1,712 |
09-21-2017 03:44 AM آخرین ارسال: boy.farda |
|
![]() |
نیاز به راهنمایی دارم | shimakia | 4 | 1,610 |
06-23-2017 09:10 AM آخرین ارسال: rezaya2938 |
31 میلیون تومن دارم . به نظر شما چه بیزنسی خوبی میشه راه انداخت ؟ | mahyarSAMSUNG | 13 | 4,420 |
04-13-2017 10:06 AM آخرین ارسال: komeilmajidi |
|
ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان | mehdi_61 | 4 | 2,274 |
06-09-2016 12:45 AM آخرین ارسال: akbar.haghighi |
|
شغل دوم چي بزنم كلي ايده دارم ؟؟؟؟ | smsyaran | 8 | 6,609 |
06-05-2016 05:27 PM آخرین ارسال: asgardigi2222 |
|
ایده دارم - نیاز به یک برنامه نویس آندروید برای شراکت | hami69 | 2 | 1,745 |
02-27-2016 02:33 AM آخرین ارسال: davaran |
|
مشورت مهم ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد عالی داشته باشه ؟ | Ariya | 4 | 2,580 |
02-06-2016 12:10 AM آخرین ارسال: elco |
|
ایده دارم ولی کمک میخوام | translator | 5 | 2,129 |
11-21-2015 05:36 PM آخرین ارسال: misaghlb |
|
مهم مهم مهم حتما بخونین (سود فوق العاده) | psycho | 1 | 1,012 |
09-26-2015 01:54 AM آخرین ارسال: psycho |
|
تعداد انبوهی پمپ آب خیلی کوچیک نیاز دارم | yusefjahan | 45 | 10,513 |
02-11-2015 08:21 PM آخرین ارسال: yusefjahan |
|
کسب درآمد جانبی و مستقل خیلی خیلی بی دردسر | arash1367 | 40 | 21,062 |
01-16-2015 04:02 PM آخرین ارسال: arash1367 |
|
400 میلیون بدهی دارم و دنبال ایده برای حرکت مجدد | payamlover | 46 | 17,865 |
12-27-2014 08:31 PM آخرین ارسال: MMPN |
|
مهم - پیشنهاد کار برای خانمها | jahanagahi | 27 | 10,191 |
11-07-2014 04:23 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
پیشنهاد بدهید برای ایجاد کار : زمین+سرمایه+انگیزه دارم - ایده ندارم | hemmat | 5 | 4,198 |
05-13-2014 01:15 PM آخرین ارسال: مرتضی-تهران |
|
ایده دارم ! کمکم کنید که داره دیر میشه | arash-microb | 17 | 5,141 |
02-15-2013 05:09 PM آخرین ارسال: fereshte66 |
|
خیلی ایده حیف که سرمایه نیست | mohammad.b | 4 | 2,220 |
09-19-2012 10:54 PM آخرین ارسال: ناظم ارشد |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: