ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-25-2025, 08:43 PM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
03-09-2014, 12:57 PM
ارسال: #1121
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم
امروز باز هم فهمیدم به برخی افراد واقعا نباید زیاد بهاااا داد
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
03-09-2014, 09:22 PM
ارسال: #1122
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که قدر داشته ها و سلامتیمون را نمیدونیم و فقط از نداشته هامون شکایت میکنیم
|
|||
03-10-2014, 12:26 PM
ارسال: #1123
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم بعد از سی و اندی سال با همه داشته ها و نداشته ها و سختی ها و خوشی ها مثل یه «مرد »زندگی کردم!!!
خدایا رحمت بی انتهایت را شامل پدر و مادرم کن که مرا با لقمه حلال بزرگ کردند!!! اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
03-10-2014, 10:25 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-30-2014 02:25 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #1124
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که هر زمان از عزیزان انجمن دور باشم احساس کهولت سن میکنم.
و امروز فهمیدم که سال 1393 = 63 سالگی را پشت سر می گذارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-11-2014, 01:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-11-2014 07:35 PM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #1125
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که سال92 داره تموم میشه ولی بازاره خبری نی ، چرا؟ یعنی انقدر مردم حرف گوش کن شدن . برای احیای اقتصاد مقاومتی دارن در برابر خرید عید مقاومت می کنند.روزی ده دفعه این تیکه صوتی آقای حلت رو گوش می دم ،دچار دوگانگی شخصیت شدم هی تو خونه راه میرم میگم "سلام من احمد حلت هستم" . بنده خدا خانمم عاصی شده.
![]() راستی استاد چرا دوری . ما که همیشه یادتون هستیم دوستتونم داریم .پریروز عصر تماس گرفتم یه خانومه برداشت گفت the mobile set is off نمی دونم کی بود منم عذر خواهی کردم. حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
03-15-2014, 11:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-15-2014 11:59 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #1126
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که توی این دنیای به این بزرگی ، با 7-8 میلیارد ادم رنگی رنگی و 200-300 تا کشور کوچیک و بزرگ فقط و فقط 1642 نفر هستند که بیش از یک میلیارد دلار ثروت دارن ! فقط 172 تا خانم هستن که بیش از یک میلیارد دلار سرمایه دارن ...
همه میتونن برن دانشگاه هاروارد ، ماشین 2 میلیون دلاری بخرن ، دکتر شن ، ورزشکار شن ، رییس جمهور شن ، ولی فقط 1642 نفر تونستن میلیاردر شن و این یعنی ، راهی که ما توش قدم گذاشتیم ، تقریبا از هرکاری توی دنیا سخت تره و نیاز داره تمام سختی ها رو تحمل کنیم تا بتونیم به اهدافمون برسیم ... ![]() |
|||
03-16-2014, 12:17 AM
ارسال: #1127
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم هیچ چیز ارزش مهربانی را ندارد.
فهمیدم واقعا مهربون بودن با مردم چه آثاری تو زندگیه خودم داره. عبادت بجز خدمت خلق نیست/ به تسبیح و سجاده و دلق نیست .....ما فرق داریم.....
|
|||
04-15-2014, 02:20 PM
ارسال: #1128
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که افراد اکثر اعضای این سایت کمک مفیدی به سایرین نمیتوانند بکنند (یا شاید بعضی هاشون نمیخواهند کمک کنند) و بیشتر افراد دنبال کمک گرفتن هستند !!!
برای خوشبختی راهی وجود ندارد ؛ خوشبختی خودِ راه است. |
|||
04-22-2014, 02:35 PM
ارسال: #1129
|
|||
|
|||
امروز و هر روز چیزهایی رو میفهمم ولی فراموش میکنم!
به ملانصرالدین گفتند: تو در عوض این همه هزلیاتی که در ذهن خود جا داده ای اگر بعضی احادیث و اخبار را حفظ کرده بودی هم به کار دنیا و هم به کار آخرت می خورد. ملانصرالدین گفت: احادیث و اخبار را به قدر کفایت نزد معلم آموخته و حفظ کرده ام. گفتند: یکی از آن ها را بگو. گفت: در حدیث است که هر کس دارای دو صفت باشد در دنیا و آخرت رستگار خواهد بود. گفتند: کدام دو صفت؟ گفت: متأسفانه یکی را معلمم در موقع گفتن فراموش کرد و یکی را هم الان من فراموش کرده ام. امیدوارم که همت بلند دارم که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند خوش آمدم ![]() از هر آنچه که داريم خود و ديگران استفاده کنيم ممکن است فردا دير باشد. |
|||
04-22-2014, 05:28 PM
ارسال: #1130
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که دنیا چقدر قشنگه زندگی چقدر عالیه و من چقدررررر خوشبختممممم
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان