ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید زمان کنونی: 09-25-2025, 02:40 AM |
|||||||
|
تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
|
05-16-2014, 04:52 PM
ارسال: #991
|
|||
|
|||
RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما اولین باری را که برای رانندگی پشت فرمان ماشین نشستید را به خاطر بیاورید. آن زمان شما اول به فکر خلاص بودن دنده بودید. بعد به خود میگفتید که حالا باید پای خود را روی کلاج گذاشته و دنده را عوض کنم و به آرامی پای خود را بردارم و حرکت...اما آیا الان هم به این چیزها فکر میکنید؟ غیر ازین است که شما تا پشت ماشین مینشینید تمامی این کارها را ناخودآگاه انجام میدهید؟چرا؟ چون رانندگی کردن در ضمیر ناخودآگاه شما قرار گرفته و شما دیگر به آن فکر نمیکنید. برای هر کاری باید به همین منوال تمرین نمود تا آن کار به ضمیر ناخودآگاهتان برود. و از آن پس دیگر احتیاجی به فکر کردن نیست. چون به صورت خودکار انجام میشود....شما اگر بتوانید انرژی زیادی را دریافت کنید بی شک از شدت سبکی پرواز خواهید کرد. گویی که بیشتر مرتاضان هندی این کار را میکنند. اگر شما جذب انرژی را تمرین کنید بدون شک به چیزهایی دست پیدا خواهید کرد که دیگر به فکر هیچ کار و مشغولیتی نیستید.
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-17-2014, 12:25 PM
ارسال: #992
|
|||
|
|||
سلام
پر انرژی منفی ام من واقعا واسه ارشد 93وقت گذاشتم از خیلی خواسته هام گذشتم و درس خوندم اما خراب کردم نمیدونم چطوری و چرا؟ اصلا نمی فهمم وقتی از سر جلسه بیرون امدم لبخند زدم و گفتم تهران اما کلیدها رو که دیدم گفتم حتی مجاز هم نمیشم این مسئله رو چطور نگاه کنم منی که پارسال زیر 1000 شدم امسال بشم 3000 پارسال انتخاب شهر نکردم واسه دولتی تهران من به ارزوهام خیانت نکردم وقت گذاشتم یک سال اخه چرا؟ اینو چطور تفسیر کنم؟ نمیدونید تو این مدت تا نتایج اولیه چقدر رویای مثبت دیدم و مثبت فکر کردم بدتر اینکه دویتانم که وقت نگذاشتن از من رتبشون بهتر و کمتر شده دارم دیوونه میشم نمیدونم حتی چطور فک کنم دوباره یک سال دیگه؟ بقیه واسم مهم نیست فقط نگاه پر غم مادرم و پرسشهای پدرم من چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ |
|||
05-17-2014, 10:44 PM
ارسال: #993
|
|||
|
|||
این روش ، بچگانه و بسیار ساده می نماید و چیزی شبیه شوخی است .
اما باید دانست که تاثیر آن به مراتب بیشتر از روش های دیگر است و از آنجا که ناخودآگاه ما تفاوت میان بازی کردن ، تجسم کردن ، شوخی کردن و سایر تجارب ما قایل نیست به راحتی میتوانیم بر آن تاثیر بگذاریم. وانمود کن که صاحب آن خانه شده ای ... برای آن خانه اثاثیه تهیه کن. وانمود کن صاحب آن شغل شده ای ... هر روز صبح زود بیدارشو. وانمود کن به آن مسافرت می روی ... چمدانهایت را ببند. وانمود کن صاحب آن اتوموبیل شده ای ... جای پارک اتوموبیلت را مشخص کن.... وانمود کن..... باید سعی کنیم در جریان این کارها احساس رضایت داشته باشیم. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-17-2014, 10:45 PM
ارسال: #994
|
|||
|
|||
آیا میدانی که وقتی از کلمه (اگر) استفاده میکنی باور نداری که آنچه میخوای از آن توست؟
کلمه (اگر )یک فرکانس قوی از شک دارد.هنگامیکه راجع به آنچه که میخوای فکر میکنی یا صحبت میکنی کلمه (اگر) را از واژگانت حذف کن. وقتی شما با کلمه (اگر) شک را میفرستی قانون جذب نمیتواند خواسته ات را برآورده کند.هرگاه در مورد خواسته ات فکر میکنی یا سخن میگوئی از واژه (وقتی) استفاده کن: (وقتی چنین شد.) (وقتی چنان کردم) (وقتی آمدم آنجا) (وقتی او بیاید...) (وقتی آنرا داشتم...) وقتی وقتی وقتی ... !!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-17-2014, 11:36 PM
ارسال: #995
|
|||
|
|||
فکر، انرژی خالص است. هر فکری که شما اکنون دارید، قبلاً داشتی و در آینده خواهی داشت، خلّاق است. انرژیِ حاصل از فکر، هرگز نمی میرد، هرگز...
این انرژی، از فکرشما و ذهن شما وارد عالم هستی می شود، و برای ابد ادامه پیدا می کند. فکر شما تا ابد وجود دارد.هیچکدام از این ها تصادفی اتفاق نمی افتند. تصادفی در عالم هستی وجود ندارد. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-17-2014, 11:51 PM
ارسال: #996
|
|||
|
|||
جهان توسط قوانین طبیعی اداره می شود. ما می توانیم پرواز کنیم زیرا صنعت هوانوردی ما خودرا با قوانین طبیعت هماهنگ می کند. برای اینکه ما قادر به پرواز باشیم، قوانین فیزیکی تغییر نکرده اند، بلکه این ما بودیم که خود را با این قوانین تطبیق دادیم وبدین سان توانستیم پرواز کنیم.
قدرت- روندا برن من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-18-2014, 12:01 AM
ارسال: #997
|
|||
|
|||
در ازای مثبت بودن هیچ چیزی رو از دست نمیدی ،
خوشبینی خود به خود تو رو وامیداره خوشحال باشی ، دغدغه ای نداشته باشی یا درگیر فکر کردن و راه حل پیدا کردن واسه به اصطلاح مشکلاتت نباشی ، با این اوصاف نه تنها لذت بیشتری از زندگیت می بری ، بلکه سالمتری ! همه می دونن که احساس منفی از جمله ترس و خشم و استرس و ... چه تاثیرایی رو بدن داره ، پس در یک کلام به نفعته که مثبت باشی ![]() بخند و شاد باش تو می تونی به هرچیز که می خوای برسی اول هفته ات شاااااد من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-18-2014, 12:03 AM
ارسال: #998
|
|||
|
|||
دو مرد در کنار دریاچه ای مشغول ماهیگیری بودندیکی از آن ها ماهیگیر با تجربه و ماهری بود، اما دیگری زیاد ماهیگیری نمی دانست.هر بار که مرد با تجربه یک ماهی بزرگ می گرفت، آن را در ظرف یخی که کنار دستش بود می انداخت. اما دیگری به محض گرفتن یک ماهی بزرگ آن را به دریا پرت می کرد ماهیگیر با تجربه از این کار مرد بسیار متعجب بود لذا پس از مدتی پرسید: چرا ماهی های به این بزرگی را به دریا پرت می کنی؟
و او پاسخ داد: چون ماهیتابه من کوچک است! این دنیا بی نهایت ظرفیت برای پیشرفت و به دست آوردن موفقیت دارد. اما تمام آنچه آرزویش را داریم خارج از منطقه امن ماست. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-18-2014, 11:47 PM
ارسال: #999
|
|||
|
|||
نه می تواند بنشیند نه برخیزد. نه راه برود. حتی قادر نیست دست و پایش را تکان بدهد یا بدنش را خم و راست کند.
از همه بدتر توانایی سخن گفتن را نیز ندازد. زیرا عضلات صوتی او که عامل اصلی تشکیل و ابراز کلمات اند مثل 99 درصد بقیه عضلات حرکتی بدنش در یک حالت فلج کامل قرار دارند. مشتی پوست و استخوان است روی یک صندلی چرخدار که فقط قلبش و ریه هایش و دستگاه های حیاتی بدنش کار م ی کنند و بخصوص مغزش فعال است. یک مغز خارق العلده که دمی از جستجو و پژوهش و رهگشایی بسوی معماها و نا شناخته ها باز نمی ماند. این اعجوبه مفلوج استیفن هاوکینگ پرآوازه ترین دانشمند دهه آخر قرن بیستم است که اکنون در دانشگاه معروف کمبریج همان کرسی استادی را در اختیار داردکه بیش از دو قرن پیش زمانی به اسحق نیوتن کاشف قانون جاذبه تعلق داشت. همچنین وی را انیشتین دوم لقب داده اند زیرا می کوشد تئوری معروف نسبیت را تکامل بخشد و از تلفیق آن با تئوری های کوانتومی فرمول واحد جدیدی ارائه دهد که توجیه کننده تمامی تحولات جهان هستی از ذرات ریز اتمی تا کهکشان های عظیم باشد. اینشتین معتقد بود که چنین فرمول یا قانون واحدی می بایست وجود داشته باشد و سالهای آخر عمرش را در جستجوی آن سپری کرد اما توفیقی نیافت من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-19-2014, 12:00 AM
ارسال: #1000
|
|||
|
|||
جنیفر آدامز زن فقیری بود که از کودکی در فقر و تنگدستی بزرگ شد. او ناچار بود در ساخت وسایل منزل کوچکشان به مادرش کمک کند. وی میگوید: «مادرم مقداری تخته دو در چهار (اینچ)، فوم و پارچه ارزانقیمت تهیه میکرد و با استفاده از منگنه، میخ و چکش، مبل میساخت».
آنها توانستند با استفاده از تختههای چوبی و بلوکهای سیمانی، یک میز قهرهخوری و یک قفسه بسازند. ولی این وضع، نه تنها جنیفر جوان را ناامید و دلسرد نکرد، که ساختن وسایل خانه تبدیل به یکی از علائق او شد. در دوران دبیرستان، او و خواهرش یک سرویس خدمات خانگی راهاندازی کردند. جنیفر به عنوان مسئول پذیرش، مشغول به کار شد تا بتواند خرج تحصیل در آموزشگاه طراحی را درآورد. هنگامی که آدامز اولین پروژه طراحی خود را آغاز کرد، ۲۳ سال داشت و قرار شد در ازای دریافت ۳۰۰ دلار، یک منزل را به طور کامل طراحی کند. پس از پیشرفت و شناخته شدن، به جایی رسید برای انجام هر پروژه، یک میلیون دلار درخواست میکرد. در آن زمان او ۳۱ ساله بود. امروز، آدامز صاحب یک شرکت مطرح طراحی داخلی با ۱۲میلیون دلار گردش مالی است. وی در برنامه My First Place در شبکه تلویزیونی “اچجی” شرکت کرده است و بهعنوان یک از کارشناسان طراحی داخلی در برنامههای The Better Show حضور پیدا میکند. امپراتوری وی Jennifer Adams Home نام دارد که به کار فروش آنلاین تختخواب و دیگر لوازم لوکس منزل میپردازد من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
شانس بهتر است یا انرژی مثبت؟! | r2013.samadi | 1 | 728 |
01-07-2018 02:46 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
افکار هدفمند،مثبت اندیشی | minoo | 0 | 1,817 |
01-30-2014 01:57 PM آخرین ارسال: minoo |
|
معجزه تفکر مثبت | bagheria | 2 | 2,288 |
11-13-2013 01:38 AM آخرین ارسال: bagheria |
|
مثبت انديشي | MARYAR | 19 | 5,541 |
10-22-2013 09:13 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
کنترل ذهن به وسیله متد سیلوا و فواید آن در سلامت،کار و زندگی شخصی | sina3965 | 7 | 3,915 |
06-25-2013 10:47 AM آخرین ارسال: sina3965 |
|
تغییر عادت منفی به مثبت (از امروز مثبت باشیم) | صدفی | 4 | 2,400 |
05-26-2013 02:09 AM آخرین ارسال: keshavarz |
|
به نظر من که خوشبختی, نظر خودت چیست؟ | lhm-rostami | 1 | 684 |
05-09-2013 12:24 AM آخرین ارسال: MARYAR |
|
در ستایش باور و پشتکار: ۱۳ آدم مشهوری که از شکست نهراسیدند | amirabbas | 0 | 751 |
04-05-2013 11:08 AM آخرین ارسال: amirabbas |
|
زودتر از دیگران عمل کنید ! | mehdi098 | 2 | 909 |
10-15-2012 01:52 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
راههای دریافت انرژی مثبت | dara | 0 | 2,224 |
09-16-2012 11:52 AM آخرین ارسال: dara |
|
9 توصیه برای مثبتاندیشی در کسبوکار | صدفی | 0 | 1,451 |
07-17-2012 01:10 AM آخرین ارسال: صدفی |
|
چگونه انرژی مثبت پخش کنیم | صدفی | 0 | 1,358 |