ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست زمان کنونی: 09-24-2025, 12:19 AM |
|||||||
|
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
|
10-05-2012, 12:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2012 12:59 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #91
|
|||
|
|||
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
نقل قول :با سلام من خودم شخصا ازشون اطلاعات گرفتم ولی واقعا سرشون شلوغه و کمک زیادی در برپایی و اجرایی کردن کار نمیتونن بکنن این کرم اسمش ایزینا فوتیداست که برای این کار استفاده میشه و این نژاد مد نظر هستش در مورد قیمت هم از 11 تومن تا 40-50 هزار تومن هستش که از خودشون پرسیدم برای چی انقد اختلاف هست گفتند مثلا تعداد کرمی که به ازاری کیلو موجوده مهمه و بالغ بودنشون و اینکه مخلوط نشده باشن با کرم های بی ارزش و زنده باشن و این چیزها کرمها در دمایی بین 15 تا 25 فکر میکنم رنج کاریشونه و نباید از این خارج بشن و بنابر این باید در زمان سرما و گرما ازشون مراقبت بشه که گلخونه ای بودن کار خوبه براش و ph مناسب براشون و میزان رطوبتی که باید باشه و هوا بین اونها که زیاد گرم نشه تا به قول خودشون بپزن ممنون از پاسخ ولی این جواب من نبود این مواردی که شما فرمودید را هر کسی که اسم ورمی کمپوست را شنیده باشه هم می دونه و بلده ! بهتره یکباره دیگه سوالات بنده را مطالعه کنید ------------------------------------------------ من نوعی می خوام برم کرم بخرم به چند جا مراجعه می کنم همه فقط از جنس خودشون تعریف و همکاران را می کوبند قیمت هم کاری نداریم ، الحمدلله نرخ نداره و هر کی هر چی زورش برسه می فروشه می خوام شما لطف بفرمایید بگید . یک کرم خوب را چطوری شناسایی کنم 1- آیا نژاد ها و گونه هایی که در ایران هستند متفاوتند ؟ 2- اگه بله کدام نژاد بهتره و طرز شناسایی اون نوع به چه شکل هست (خواص ظاهری و ... ) 3- آیا انتقال کرم از یک شهر به شهر دیگه با اب و هوای متفاوت کار صحیحی است 4- روش انتقال به چه شکل باشه بهتره (نحوه بسته بندی و حمل ) تغییرات دمایی و رطوبتی در مسیر و از این دست . 5- آیا کرم ها سن و سال دارند و یا در هم هستند ، چطور شناسایی کنیم و کدام برای شروع تولید بهترند 6- آیا در زمستان کرم ها فعالیت می کنند یا نیاز به فضای سرپوشیده و تامین گرما هستند با تشکر به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
10-05-2012, 01:16 PM
ارسال: #92
|
|||
|
|||
(10-05-2012 12:14 PM)ast0300 نوشته شده توسط: این تولید کننده تامین کننده اصلی کود (شیمیایی و آلی) در شهرستانِ و خودش نتونست این محصول رو جا بندازه واسه همین این پیشنهاد رو کرده یعنی غیر از این کود کودهای دیگه ای هم تولید میکنه؟چون نوشتی تولید کننده اصلی کودهای شمیایی و آلی استانه یا فقط ورمی کمپوست تولید کرده؟ اگر رایگان میده بهت برو بگیر بسته بندی کن بفروش به شهر های دیگه ولی کار کیلویی فروختن سخت تره چون به مردم میفروشی نه کشاورز ها نمیدونم چی بگم تو شمال که باید بازده این کار بالا باشه!! ![]() در سقوط هم می توان سهمگین،باشکوه،با صلابت و زیبا بود این را آبشار به من آموخت |
|||
10-11-2012, 08:19 PM
ارسال: #93
|
|||
|
|||
مستند آموزشی کرم کوچک ، پولساز بزرگ (مهندس خسرو سلجوقی ) رو که به لطف آقای کاظمی که برای تهیه ش راهنمایی نمودند، رو گرفتم خیلی جالب بود به همه دوستان پیشنهاد میکنم تهیه کنند جواب خیلی سئوالاتشون رو میده
فروشگاه آنلاین کارت عروسی کلیک 09199900671 |
|||
10-11-2012, 09:08 PM
ارسال: #94
|
|||
|
|||
(10-05-2012 01:16 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: یعنی غیر از این کود کودهای دیگه ای هم تولید میکنه؟چون نوشتی تولید کننده اصلی کودهای شمیایی و آلی استانه من هم وقتی میخواستم شروع کنم فکر میکردم با توجه به حجم عظیم کشاورزی در استان باید بازار خوبیداشته باشه اما متاسفانه وقتی چند تا شهر رو مورد بررسی قرار دادم جواب منفی و متعجب کننده بود البته میشه جا انداخت ولی باید حداقل چند سال وقت بزاری چون کشاورزها از ترس اینکه محصولشون از بین بره ریسک پذیر نیستن و البته حق هم دارن چون همه دخل و خرجشون به همین محصول بنده |
|||
10-11-2012, 09:31 PM
ارسال: #95
|
|||
|
|||
(10-11-2012 09:08 PM)ast0300 نوشته شده توسط:(10-05-2012 01:16 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: یعنی غیر از این کود کودهای دیگه ای هم تولید میکنه؟چون نوشتی تولید کننده اصلی کودهای شمیایی و آلی استانه سلام مجید آقا ببنید الان هم دقیقا این سوال برای من پیش اومده که چرا با توجه به اینکه جهاد کشاورزی دوره های آموزشی ورمی کمپوست رو برای کشاورزها در نظر گرفته و در اصل این کار یک کار اصولی هست چرا کشاورزها مقاومت برای استفاده نشون میدن و چرا اونطور که باید این محصول جا نیفتاده؟ من خودم فکر میکنم قیمت گرانتر نسبت به کود شیمیایی و کود گاوی باشی به علاوه اینکه کشاورز نمیاد ریسک کنه تا ببنیه جواب میده یانه مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
10-11-2012, 10:39 PM
ارسال: #96
|
|||
|
|||
یکی از دلایلش اینه که اطلاع رسانی نمیشه ، وگرنه استفاده از ورمی کمپوست مزایایی مثل افزایش تولید و بهینه سازی مصرف آب رو داره و بهترینش ارگانیک کردن محصول ( یعنی سیب زمینی تولید شده مزه شلغم نمی ده مزه سیب زمینی واقعی می ده )
کود شیمیایی گرون شده ( به خاطر وضع دلار ) ولی کود گاوی یه 10 تن 300 هزار تومان یعنی کیلویی 30 تومان هر کیلو کود ورمی کمپوست ( فله )300 تومان تمام می شود و این یعنی قیمت پایینتر و چون ما ایرانی ها هم یاد گرفتیم قط جلو چشمون رو می بینیم از اولی استفاده می کنیم ، در نتیجه ضایعات و محصولی بی کیفیت تولید می کنیم ورمی کمپوست امتحان پس داده ، آمارش موجوده ، پس ریسک چندانی نداره ما توی مملکتمون ، دم و دستگاه برای تولید نداریم . ولی 12 اقلیم آب و هوایی دنیا رو داریم و راحت می تونیم کشاورزی کنیم 1 سال فقط 1 سال نصف در آمد نفتی ( که باید بره تو صندوق ذخیره ارزی ، که نمیره !) صرف کشاورزی و پیشرفت آن و تبدیل اون به صنعتی بشه . قول می دم توی 15 سال نه بیکاری باشه و ایران هم بشه جزء کشورهای قدرمتند اقتصادی ، مثل برزیل حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
10-12-2012, 01:09 AM
ارسال: #97
|
|||
|
|||
این چیزی که میخوام تعریف کنم واقعا در شهرستان ما اتفاق افتاده : قبلا که ماشین الات کشت صنعتی وارد بازار شده بود و مردم بهش اطمینان نداشتند،جهاد اومد یه کار خیلی جالبی انجام داد.یه کشاورز رو انتخاب کرد گفت ببین تو مثلا از این زمین 5 میلیون (به فرض) سال قبل در آمد داشتی.امسال اگه بخوای محصول بگیری چیزی نزدیک 5.5 میشه درآمدت.حالا ما زمین رو ازت میگیریم با ماشین الات کشت میکنیم اگه محصول خراب شد خسارتت رو میدیم اگه هم خوب از آب در اومد که ما به هدف خودمون رسیدیم.(در واقع کشاورز این وسط خطر از بین رفتن تلاش یکساله خودش رو حس نمی کرد)
به نظر من باید یه همچین کاری برا این کود در شهرستان ها صورت بگیره |
|||
10-14-2012, 09:44 PM
ارسال: #98
|
|||
|
|||
(10-11-2012 08:19 PM)tavakoli نوشته شده توسط: مستند آموزشی کرم کوچک ، پولساز بزرگ (مهندس خسرو سلجوقی ) رو که به لطف آقای کاظمی که برای تهیه ش راهنمایی نمودند، رو گرفتم خیلی جالب بود به همه دوستان پیشنهاد میکنم تهیه کنند جواب خیلی سئوالاتشون رو میده شرمنده اقای توکلی ، میشه به من هم راهنمایی کنید که چطوری این فیلم اموزشی رو تهیه کنم ؟ |
|||
10-15-2012, 09:04 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-15-2012 09:04 PM، توسط معراج.)
ارسال: #99
|
|||
|
|||
با سلام
لطفا روشهای فروش و راهکارهای فروش تولیدات این کرم رو بگید ممنون میشم چون مسئله مهمی که وجود داره فروش این موضوعه با سلام لطفا روشهای فروش و راهکارهای فروش تولیدات این کرم رو بگید ممنون میشم چون مسئله مهمی که وجود داره فروش این موضوعه |
|||
10-25-2012, 01:07 PM
ارسال: #100
|
|||
|
|||
سلام
![]() شکر خدا تابحال مشکلی پیش نیومده. اگر خدا بخواد تا چندروز دیگه میخوام بکنم 2 تا سبد. مثل لاک پشت قدم قدم میریم جلو ببینیم چی جواب میگیریم. ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی | mmmjjj | 35 | 7,681 |
11-08-2013 01:35 PM آخرین ارسال: mmmjjj |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان