ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تابلو آرزوها زمان کنونی: 09-24-2025, 08:29 AM |
|||||||
|
تابلو آرزوها
|
10-01-2011, 01:25 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
دوستان حتما یک سری آرزوهایی در سرتون هست که در تلاش هستید به اونها برسید. همه ما میدونیم که اولین قدم برای رسیدن به هدف نوشتن اهداف بر روی کاغذ. اما اگر این آرزوها بجای نوشته شدن بصورت تصویر دربیان ضمیر ناخودآگاه بهتر میتونه اونو درک کنه و به سمتش حرکت کنه. پس بیاید برای رسیدن به هدفهامون تابلو آرزوها درست کنیم. من خودم قسمتی از تابلو آرزوهام رو بصورت امضا قرار دادم تا همیشه جلوی چشمم باشه. مشابه همین عکس هم تو کامپیوترم پس زمینه گذاشتم. شما هم اگر دوست دارید تصویرهای آرزوهاتونو اینجا قرار بدید.
![]() |
|||
10-01-2011, 01:30 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تابلو آرزوها
(10-01-2011 01:25 PM)zaghian نوشته شده توسط: دوستان حتما یک سری آرزوهایی در سرتون هست که در تلاش هستید به اونها برسید. همه ما میدونیم که اولین قدم برای رسیدن به هدف نوشتن اهداف بر روی کاغذ. اما اگر این آرزوها بجای نوشته شدن بصورت تصویر دربیان ضمیر ناخودآگاه بهتر میتونه اونو درک کنه و به سمتش حرکت کنه. پس بیاید برای رسیدن به هدفهامون تابلو آرزوها درست کنیم. من خودم قسمتی از تابلو آرزوهام رو بصورت امضا قرار دادم تا همیشه جلوی چشمم باشه. مشابه همین عکس هم تو کامپیوترم پس زمینه گذاشتم. شما هم اگر دوست دارید تصویرهای آرزوهاتونو اینجا قرار بدید. آقای زاغیان عزیز نوشتن اهداف و ریز کردن موارد و کشیدن تابلو آرزوها و حتی زدن عکسهای مورد نظر در اطاق و محل کار و نوشتن جمله های مثبت و تکرار مکرر آن یکی از شرایط رسیدن به اهداف است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-01-2011, 01:31 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(10-01-2011 01:25 PM)zaghian نوشته شده توسط: دوستان حتما یک سری آرزوهایی در سرتون هست که در تلاش هستید به اونها برسید. همه ما میدونیم که اولین قدم برای رسیدن به هدف نوشتن اهداف بر روی کاغذ. اما اگر این آرزوها بجای نوشته شدن بصورت تصویر دربیان ضمیر ناخودآگاه بهتر میتونه اونو درک کنه و به سمتش حرکت کنه. پس بیاید برای رسیدن به هدفهامون تابلو آرزوها درست کنیم. من خودم قسمتی از تابلو آرزوهام رو بصورت امضا قرار دادم تا همیشه جلوی چشمم باشه. مشابه همین عکس هم تو کامپیوترم پس زمینه گذاشتم. شما هم اگر دوست دارید تصویرهای آرزوهاتونو اینجا قرار بدید. حتما نیازی نیست درمورد تصاویرتون توضیح بدید. همین که برای خودتون معنی داشته باشه کافیه. فقط میخوام به شما ثابت بشه که چقدر این تابلو آرزوها میتونه برای رسیدن به هدف کمک کنه. از روزی که تصویر قرار میدید ببینید تا 6 ماهه دیگه چه تغییری تو زندگیتون رخ میده. اگر بتونید کنار هر تصویر تاریخ و مشخصات دقیق تر هم بزارید که نور علی نور میشه. موقعیت های امروز، آرزوهای دیروزمان بودند ولی کاش دیروزها آرزوهایمان را ثبت میکردیم تا امروز از داشتن موقعیتمان(رسیدن به آرزوهای دیروز) خوشحال باشیم. ![]() |
|||
10-01-2011, 08:57 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
ممنون از تاپيك خوبتان آقاي زاغيان.
با اين تجسم خلاقها ما روز به روز به اهدافمان نزديك و نزديك تر مي شويم. |
|||
10-01-2011, 09:19 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
عالی است. ممنون.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-02-2011, 12:06 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
من ایشالا دارم درستش میکنم
ممنونم جناب زاغیان اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
10-02-2011, 12:20 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
تمام بدهیهایم از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.
در 45 سالگی وقتی دیدم راه را اشتباه رفته ام جدا از کل مطالبی که در صندلی داغ مطرح کردم هر روز جمله بالا را صدها بار تکرار میکردم. نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم.وقتی هم یکی از بدهیها تسویه می شد آخر جمله تغییر میکرد: تمام بدهیهایم از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت شده است ودر نهایت :تمام بدهیهایم از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت شد. عزیزان میتوانند جدا از تصاویر جملات مثبت و تاثیرگذار را بنویسند و تکرار کنند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-02-2011, 02:45 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(10-01-2011 01:25 PM)zaghian نوشته شده توسط: دوستان حتما یک سری آرزوهایی در سرتون هست که در تلاش هستید به اونها برسید. همه ما میدونیم که اولین قدم برای رسیدن به هدف نوشتن اهداف بر روی کاغذ. اما اگر این آرزوها بجای نوشته شدن بصورت تصویر دربیان ضمیر ناخودآگاه بهتر میتونه اونو درک کنه و به سمتش حرکت کنه. پس بیاید برای رسیدن به هدفهامون تابلو آرزوها درست کنیم. من خودم قسمتی از تابلو آرزوهام رو بصورت امضا قرار دادم تا همیشه جلوی چشمم باشه. مشابه همین عکس هم تو کامپیوترم پس زمینه گذاشتم. شما هم اگر دوست دارید تصویرهای آرزوهاتونو اینجا قرار بدید. حالا من چی کار کردم ، یه موکت برداشتم ، میخش کردم به دیوارم . هم نوشتم و هم عکس گذاشتم . مثلا ، نوشتم 400 میلیون تومان تا دو سال دیگه . اینو نوشتم . ولی نقشه ی امریکا و برزیل و انگلیس و استرالیا و مالزی و تایلند رو هم گذاشتم کنارش . عکس یه بنتلی ازورم دارم . با پونس میچسبونم . ![]() |
|||
10-02-2011, 03:04 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
جناب قربانیان نظرتون در مورد این جمله چیه
حتما خداوند یک راهیو برا برداشتن مشکل مالی به من نشون میده ؟؟؟ اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!! |
|||
10-02-2011, 03:11 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
جمله ی مورد علاقه ی من اینه .
با یکمی تغییر از دیالوگ یه فیلم برداشتم . مشکلات ، قوی ترین موجودات در دنیا هستند . مشکلات از همه چیز قوی ترن هستند . امــــــــا خدا از مشکلات قوی تر است . خدا با ماست . پس ما از مشکلات قوی تریم . ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان