کارگاه تولید لوازم یدکی و تزئینی خودرو زمان کنونی: 09-28-2025, 10:53 PM |
|||||||
|
کارگاه تولید لوازم یدکی و تزئینی خودرو
|
08-11-2013, 06:36 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
کارگاه تولید لوازم یدکی و تزئینی خودرو
سلام
این اولین پست من در این سایت و طبعأ اولین ایده ی من هست یه سری توضیح لازم هست در مورد ایده خودم بدم و بعد مشتاقم نظرات و راهنمایی های دوستان رو بدونم در ابتدا باید بگم از اونجایی که تنوع خودرو در کشورمون زیاد نیست و جوان ها قدرت انتخاب زیادی در مورد خرید خودرو های اسپرت ندارند به اجبار به اسپرت کردن و دستکاری اتومبیل خودشون می پردازن تا ماشینشون به قول معروف باب میلشون بشه! و از اونجایی که اکثر لوازم تزئینی و یدکی موجود در بازار از نوع چینی و بعضأ بی کیفیت هستن این ایده به ذهنم اومد که یک کارگاه ساخت لوازم تزئینی و اسپرت ایجاد کنم. نکته ی جالب این هست که در دل این ایده خود هزاران ایده نهفته شده به این صورت که به طور مثال با یک ذهن خلاق میشه چراغ های اسپرتی ساخت که خیلی با چراغ های اسپرتی که روزانه انواعشون رو میبینیم فرق داشته باشه به طبع با بالا بردن کیفیت کار میشه با محصولات چینی رقابت کرد حتی اگر قیمت محصول کمی از اونها گرونتر باشه حتی بعد از مدتی میشه شروع به تولید لوازم ماشینهای خاص هم کرد که اون هم بازار خاص خودش رو داره اما پرسش های من : 1. میخواستم نظر دوستان رو راجع به ایده خودم بدونم 2. کسی میتونه یه براورد قیمت از بودجه لازم جهت شروع کار بگه؟ 3. مواد اولیه و دستگاه های موجود برای اینکار چه چیزهایی هستند؟ منتظر انتقادات و پیشنهادات شما دوستان در این مورد هستم با تشکر |
|||
08-11-2013, 09:49 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: کارگاه تولید لوازم یدکی و تزئینی خودرو
تا اونجا که تو بازار مشهوره که می گن کالای چینی تولید رو از بین برده. حالا نمی دونم رقابت با کالاهای چینی منطقی هست یا نه؟ اگر هم به این آگهی ها که دستگاه تولید قطعات خودرو رو می فروشن اعتماد کردی به نظرم نمی شه بهشون اعتماد کرد و گرنه خودشون به جای فروش این دستگاه ها قطعات رو تولید می کردن و می فروختن.
ولی اگر بتونی با همین کالاهای اسپرت که تو بازار هست کار اسپرت رو خوب یاد بگیری فکر می کنم بهتره. خیلی ها هستن که دوست دارن ماشین قدیمیشون چهره خوشگلی بگیره. |
|||
08-15-2013, 10:37 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(08-11-2013 09:49 PM)mehdi62 نوشته شده توسط: تا اونجا که تو بازار مشهوره که می گن کالای چینی تولید رو از بین برده. حالا نمی دونم رقابت با کالاهای چینی منطقی هست یا نه؟ اگر هم به این آگهی ها که دستگاه تولید قطعات خودرو رو می فروشن اعتماد کردی به نظرم نمی شه بهشون اعتماد کرد و گرنه خودشون به جای فروش این دستگاه ها قطعات رو تولید می کردن و می فروختن.ممنون از پاسختون تا حدودی حق با شماست اما این که میگن کالای چینی تولید رو از بین برده به نظر من حرف دو دسته از آدماس! دسته اول آدمایی تنبل تن پرور که به دنبال پول باد آورده هستن و دنبال زحمت کشیدن نیستن و توجیهشون از تلاش نکردن همین حرفاس که چینی ها بازار رو خراب کردن و دسته دوم آدمایی هستن که خودشون دستی بر آتش دارن و نمیخوان دست تو کارشون زیاد بشه البته منکر این نیستم که چینی ها غول اقتصادی هستن و سهم زیادی در بازار جهان دارن اما به نظرم اگر به جای فکر کردن به رقابت با چینی ها به فکر به دست اوردن جایگاه خودمون توی بازار باشیم میتونیم نتیجه بگیریم نشون به اون نشون که چینی ها در حال حاضر توانایی رقابت با برند هایی مثل بنز ، بی ام و ، پورشه و . . . رو ندارن چون اینها جایگاه خاصی توی بازار دارن در مورد آگهی دستگاه تولید قطعات هم من تا حالا آگهی ندیدم ماشینهایی کلاسیکی که توی ایران هستن از قبیل ماشینهای آلمانی و آمریکایی با کمبود قطعات مواجه هستن قیمت لوازم اصلی هم اگر پیدا بشن به شدت نجومی هستن مثلأ یک جفت چراغ عقب بنز 107 حدود 4 میلیون تومن هست! خوشبحتانه چینی ها تا حالا به این بازار وارد نشدن و تولید کننده با شرکت های تایوانی رقیب خواهد بود که اونا هم قیمت هاشون ارزون نیست جنس های ایرانی هم فوق العاده بی کیفیت هستن حالا اگر کسی بتونه همچین کارگاهی راه بندازه و جنس با کیفیت تولید کنه خیلی میتونه سود آور باشه ولی من زیاد با چم و خم وارد شدن به این کار آشنا نیستم متأسفانه اگر کسی از دوستان تجربه کار کارگاهی داره ممنون میشم راهنمایی کنه |
|||
09-08-2013, 07:59 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سختی رقابت با کالای چینی مال 2ساله پیشه نه الان که دلار 3300تومنه.
برای مثال:یارو تا دو سال پیش غیر از راه دبی راه دیگه ای بلد نبود الان که بهش میگم کی دبی بودی میگه دبی رو ولش تهرونو بچسب.(تو کار پارچه وپوشاکه) |
|||
09-08-2013, 08:42 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
درود
به نظرم ایده خوبیه شما میتونید بر اساس دانش و توانایی های خودتون اقدام به ساخت قطعاتی کنید که تو بازار موجود نیست یا رقیب کمی داره. خودتون دوست دارید بیشتر تو زمینه چه قطعاتی فعالیت کنید؟؟ من خودم یه قطعه ساختم البته هنوز تو مرحله آزمایشم، تا حالا هر کسی دیده مشتری شده اگر موفقیت آمیز بود اطلاع رسانی میکنم. |
|||
09-13-2013, 09:22 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(09-08-2013 08:42 PM)BEYOND نوشته شده توسط: درودممنون از پاسختون راستشو بخواین دانش و توانایی که نه ولی کاملأ با لوازمی که بازار خوبی دارن آشنا هستم و میدونم کدوم لوازم توی بازار عرضه ندارن در عوض تقاضای بالایی برای خریدشون وجود داره بیشتر به ساخت قطعات تزئینیِ فلزی(مثال: زه های بدنه ، جلو پنجره) ، لاستیکی(مثال: نوار های لاستیکی دور در) و پلاستیکی(مثال: انواع طلق و کاسه چراغ ها) علاقه دارم. اما کوچکترین آشنایی با کارهای کارگاهی ندارم! با مواد اولیه مورد نیاز هم هیچ آشنایی ندارم و همینطور بودجه اولیه رو هم نمیدونم چقدر حدودأ لازم هست توی پست اول تاپیک هم سوالاتم رو نوشتم ممنون از نظرات همه |
|||
09-14-2013, 12:01 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(08-11-2013 06:36 PM).Ramin نوشته شده توسط: سلام سلام اولا احسنت بر همت و ایده مناسب شما دوما در مورد ساخت قطعات پلاستیکی مثل چراغ ها و ....میتونید دستگاه تزریق پلاستیک رو بخرید و فکر کنم دردسر های خاص خودش رو داشته باشه ..پس بنظر من شما مثلا یه چراغ و قسمت های مختلفش رو طراحی کن بعد با یه کارگاهی که کارش تزریق پلاستیک هستند هماهنگ کن تا قطعه های شما رو تولید کنه...اونوقت فقط میمونه مونتاژ این قسمت ها + قطعات الکتریکی اون مثل لامپ ها و....که اونم بوسیله یه نفر یا بیشتر بر اساس حجم کار مونتاژ شه.... دوست عزیز شما از کم شروع کن...کم کم هم ایده های جدید رو میشه و هم تجربه کسب میکنی مثلا از همین تولید چراغ به قیمت زیر قیمت بازار مثلا برای خودرو های پراید و 206 شروع کن موفق باشی همیشه ×××××××هیچ وقت امید رو از کسی نگیر...شاید تنها چیزی باشه که داشته باشه ××××××× ×××××××××××××از تجربه دیگران استفاد کن، تا تو تجربه دیگران نشوی×××××××××××× |
|||
09-14-2013, 01:09 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
تولید قطعات پلاستیکی (چراغ و ... ) اصلا ممکن نیست ، شاید بتوانید داخل کریستال های موجود را LED یا نئون کنید ، در همین حد ، ولی تولید در تیراژ پایین نه شدنی هست و نه به صرفه
بهترین کاری که می توانید در این زمینه شروع کنید ، ساخت سپر و ... با فایبر گلاس هست ، یادگیریش راحته ، هزینه راه اندازی کارگاهش پایینه و تنوع محصول تولیدیش هم بالا مشتری هم برای کار خوب زیاده ، نیازی هم نیست با چینی جماعت رقابت کنی ، خودتی و ممدسپری و اسدالله فایبر تو چراغ برق دی: پس پیشنهاد من شد ساخت سپر اسپورت و ... با فایبرگلاس موفق باشی به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
09-16-2013, 12:51 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-16-2013 12:56 PM، توسط .Ramin.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
خیلی ممنون از پاسخ دوستان
(09-14-2013 01:09 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: تولید قطعات پلاستیکی (چراغ و ... ) اصلا ممکن نیست ، شاید بتوانید داخل کریستال های موجود را LED یا نئون کنید ، در همین حد ، ولی تولید در تیراژ پایین نه شدنی هست و نه به صرفهببخشید میشه بیشتر توضیح بدین؟ چرا تولید قطعات پلاستیکی (چراغ و ... ) اصلا ممکن نیست ؟ آره ساخت سپر و بادی کیت هم خیلی فکر خوبیه ![]() من تهران نیستم که به چراغ برق دسترسی داشته باشم ![]() به نظرتون میشه امتیاز یه بادی کیت رو به صورت انحصاری گرفت؟ که از کپی شدن بدون اجازه جلوگیری بشه و بتونیم در صورت کپی شدن پیگیری قانونی کنیم؟ اگر امکانش باشه میتونیم فقط طرح درست کنیم و بدیم کارگاه ها تولید کنن بدون اینکه نگران کپی شدن بی اجازه طرحمون باشیم |
|||
09-16-2013, 07:32 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
دوستان هر کسی این کار را شروع کرده اموزش و نحوه تولید زا هم در تاپیک قرار بده تا ما هم انجام بدیم ممنون
در ضمن این جور کارا و میشه تو پارکینگ انجام داد |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ساخت آباژور آسمونی از لوازم دور ریختنی | mallarme | 4 | 4,510 |
10-10-2017 07:45 PM آخرین ارسال: shikotak |
|
تولید همبرگر | peymani | 1 | 1,022 |
08-03-2016 10:46 PM آخرین ارسال: hosseinjj |
|
تولید یک قطعه | chegeniii | 1 | 1,248 |
08-22-2015 12:58 AM آخرین ارسال: pooya 90 |
|
ایده در رابطه با تولید نرم افزار | rezakakaei | 3 | 1,619 |
06-07-2015 06:12 PM آخرین ارسال: rezakakaei |
|
ایده تولید جدیدترین محصول غذایی ارگانیک سال 2013 | shayanir007 | 20 | 7,654 |
09-22-2014 10:13 AM آخرین ارسال: rayan91 |
|
شرکت تعاونی تولید نرم افزار،یک ایده قابل اجرا و بدون سرمایه | سعید یوسفی | 4 | 2,302 |
08-26-2013 03:44 PM آخرین ارسال: مرتضی-تهران |
|
تولید فیلم | ksaadat | 1 | 1,239 |
05-06-2013 09:25 PM آخرین ارسال: alireza091111 |
|
پارکینگ و چادر جالب کارتی برای خودرو ! | shayanir007 | 1 | 1,242 |
04-21-2013 02:14 PM آخرین ارسال: shayanir007 |
|
اطلاعات در مورد تولید اسباب بازیهای پلاستیکی | mrghafoory | 6 | 2,977 |
12-19-2012 07:57 AM آخرین ارسال: arsho |
|
خرید محصولات خارج از خط تولید شرکتها | farid2012 | 5 | 2,843 |