ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کلاس زبان مجازی زمان کنونی: 09-24-2025, 04:04 AM |
|||||||
|
کلاس زبان مجازی
|
08-05-2013, 07:16 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
کلاس زبان مجازی
سلام دوستان
یک ایده ای جدیدا به مغزم خطور کرده میخام عرض کنم خدمتتون و نظراتتون رو بدونم. همه ی ما به اهمیت زبان انگلیسی واقفیم و در این باره نمیخام داستان سرایی کنم اما چند دلیل برای عدم زبان آموزی ایرانیان ذکر میشود : مثل: شیوه های ناصحیح آموزش کتاب های غیرمفید عدم تمرین و ... خیلی از دوستان هم شاید خواسته باشند در موسسات یاد بگیرند زبان رو اما نتونستن سرکلاس ها برن یا سرکلاس نتونستن خودشون رو وفق بدن یا شاید خجالت و کم رویی مانع صحبت کردن و استارت کارشون شده و از طرفی هم هزینه های بالای کلاس های خصوصی یک نفره مانع از امتحان کردن روش های دیگر شده. حالا پیشنهاد من چیه ؟ من پیشنهادم اینه که امروز که همه بحمدالله کامپیوتر و اینترنت دارن کار خیلی ساده شده است. از طریق اینترنت و نرم افزاری مثل اسکایپ یا اووووو به راحتی میتاون یک کلاس درس یک نفره برگزار کرد که دارای صوت و تصویر باشد (اون هم از نوع باکیفیت) به نظر شما ممکنه چنین ایده ای رو اجرایی کرد ؟ چه کاری باید براش انجام داد؟ جلسه ای تعرفه رو باید چقدر تعیین کرد ؟ من خودم مدرس و دانشجوی زبان انگلیسی هستم . واسه شروع به راهنمایی های شما احتیاج دارم. سپاسگزارم. حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-05-2013, 11:16 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: کلاس زبان مجازی
این فکر خیلی خوبیه آموزش مجازی خیلی دیدم اما این یکی خیلی جالب میشه .
اگه بشه چند نفری هم باشه که عالیه مثلا 4-5 نفر یه زمان مشخص آنلاین باشن (فقط حتما شرایط اولیه همه یکسان باشه که به مشکل برنخورید). خیلی از خانمهای خانه دار یا بچه دار مشکل کلاس رفتن دارند و وقتی بدونند تو خونه میتونند همچین کاری انجام بدن خیلی استقبال میشه . فقط اینکه از همون اول قانون مند باشه که شاگرد ها ارزش کلاس حفظ کنند. اگه بتونید قیمت یکم اولش کم بگید که شاگرد حساب کنه از بیرون ارزونتر + من هزینه رفت و آمد نمیدم و راحت تو خونه ام نشستم خیلی چشمگیر میشه . به نفع شما هم هست چرا که این کار یه زمانی که طول روز بیکار هستید راحت در جایگاهتون میتونید کسب در آمد کنید . + اگه گسترش دادید سعی کنید مدرس خانم هم کنار کارتون بیارید اینجوری خیلی خوب میشه میتونید همه قشر را تحت پوشش قرار بدید. +خواهر من یک دوره کارآفرینی رفته بود در اونجا یاد داده بودند که روی این سه قشر مانور بدید : 1. خانم ها 2. بچه ها 3. افراد متعصب امیدوارم بتونی ایده را با پشتکار زیاد به اجرا در بیارید و مورد توجه خیلی ها واقع بشه .
انواع سفارشات کیک، دونات، پیراشکی، تارت، شیرینی و حلوای بسیار لذیذ خانگی پذیرفته می شود.
![]() با یک سفارش مشتری همیشگی ما می شوید ![]() |
|||
08-06-2013, 10:50 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
مرسی از نظر شما دوست گرامی
الان یکی از دوستانم همین کار رو داره انجام میده و بابت هر جلسه 15 هزارتومن دریافت می کنه بابت کلاس های تک نفره. من نظرم این هست که با جلسه ای 7 تومن و این حول و حوش شروع کنم بابت جلسات خصوصی. اگه مثلا سه نفره بشه جلسه ای در میاد 2500 تومن که خوب واقعا خیلی به صرفه میفته. تازه مشکل خروج از خانه و کرایه و ساعت و ... هم نداریم متن تدریس رو هم که همیشه در دسترس دارید و از طرفی چون ناچارید صحبت کنید عملا امکان در رفتن از زیر کار وجود نداره و این خودش فرایند یاد گیری رو تشدید میکنه. به نظرتون باید از کجا شروع کنم واسه این قضیه؟ وبلاگ راه بندازم واسش؟ تبلیغ اینترنتی کنم یا چه کاری؟ مرسی از شما دوست عزیز که ایده من رو نقد کردی واقعا سپاسگزارم حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-12-2013, 10:06 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
برای علاقه مندان به این پروژه باید عرض کنم که از ماه آینده تحقیقات جدی و نظرسنجی هام رو برای راه اندازی این کار شروع خواهم کرد.
اگر کسی تمایل به همکاری داشت میتونه بیان کنه تا صحبت کنیم. سپاس از همه دوستان مثبت اندیش حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-15-2013, 12:44 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
این هم معرفی نامه و توضیح کلاس ها. نظرتون چیه ؟
شرایط کنونی جامعه ایران به سمتی پیش میرود که یادگیری زبان انگلیسی یکی از اساسی ترین نیاز برای افراد جامعه است. اما برای تحقق این امر مستلزم فراهم بودن شرایط خاصی است این شرایط در ایران به دلیل عدم وجود محیط های آموزشی مناسب-شیوه های کارآمد آموزشی زبان آنگونه که باید نتوانسته نیاز زبان آموز ایرانی را برآورده سازد باید توجه داشت که زبان آموز ایرانی به دلیل تجربه های بد آموزشی در مقاطع راهنمائی و دبیرستان دچار نوعی نامیدی شده است. بی شک هر کس درپی یادگیری زبان هدفی خاص دارد و شناخت و تجزیه و تحلیل این نیاز ها قبل از شروع به امر یادگیری یکی از مراحل اصلی است شاید بسیاری از شما با خود بگوئید که کلاس های زبان در ایران حتی موسساتی که از شهرت ویزه ای برخوردارند آنقدر کارآمد و مناسب هستند که پاسخگوی تمام نیاز های شما هستند اما شما در اشتباه هستید چون در این موسسات پس از یک تعیین سطح ساده بدون شناخت از نیاز های شما به شما سطحی معرفی می شود برخی از اصلی ترین معایب اصلی این نوع آموزش عبارت اند از: عدم وجود جلسات مشاوره جهت شناخت نیاز های زبان آموز شناخت لازم از نیاز های زبان آموز قبل از شروع کلاس این امکان را به مدیران آموزشی می دهد تا متناسب با این نیازها اقدام به معرفی منابع آموزشی و در پی آن یک برنامه ریزی دقیق با توجه به زمان زبان آموز شود. تعداد بالای زبان آموزان در کلاس: در موسسات تعداد بالای زبان آموزان و همچنین محدودیت زمانی دست در دست هم باعث می شود که استاد نتواند به شناخت کافی نسبت به تمامی زبان آموزان دست یابد و همین امر باعث می شود که بعضی از زبان آموزان به دلیل عدم توجه کافی از سوی استاد در ترم های آتی از یادگیری زبان دست بکشند. محدود بودن ارتباط بین زبان آموز و استاد به وقت کلاسی در موسسات زبان آموزان و اساتید تنها در کلاس های زبان باهم ارتباط دارند باید توجه داشت که ارتباط بیشتر باعث دلگرمی بیشتر و ایجاد اشتیاق بیشتر در زبان آموزان می شود این امر شاید در نگاه نخست امری ساده باشد اما از نگاه آموزشی این ارتباط خود زمینه ایجاد علاقه را نسبت به یادگیری زبان فراهم میکند. عدم وجود آزمون های کافی آزمون و ارزیابی دانش آموزان یکی از مواردی است که استاد به وسیله آن میتواند سطح پیشرف کلاس و همچنین زبان آموزانی که در طی فرآیند یادگیری زبان دچار مشکل شده اند را شناسائی کنند و این امکان را به این استاد میدهد که در جهت بهبود و پیشرفت وضعیت درسی این گونه دانش آموزان راه حل های مناسبی را در نظر بگیرند همچنین در صورت عدم وجود آزمون و ارزیابی زبان آموز دچار گونه ای از بی مسئولتی و دل سردری نسبت به کلاس پیدا میکند لذا در کلاس های آنلاین پس از هرجلسه به منظور ارزیابی زبان آموز آزمون های انلاین به زبان آموز ارائه می شود که به استاد امکان بررسی نتیجه کار تدریس خود را میدهد. اساتید مجرب در بسیاری از موسسات حتی موسسات معتبر هرگز به این موضوع حیاتی توجه نمی شود که افرادی را استخدام کنند که رشته تحصیلی آن ها حد اقل در یک مقطع آموزش زبان انگلیسی باشد شما اگر بررسی کنید متوجه خواهید شد که افرادی که شاید حتی رشته تحصیلی آن ها زبان نیست در بعضی موسسات مشغول کار می باشد شاید این موضوع در ابتدا بی اهمیت تلقی شود اما افرادی که در دانشگاه حداقل در یک مقطع رشته آموزش زبان را خوانده اند بی شک نسبت به امر تدریس و مسائل روانشاسی توام با آموزش و همچنین روش های تدریس آشنایی بیشتر دارند پس این نوع نگرش غلط که هرفردی که در دانشگاه زبان انگلیسی خوانده میتواند یک مدرس شود باید تجه کنیم که یک مترجم باید مترجم است و یک مدرس یک مدرس است. محدودیت وقت کلاسی مدت زمان کلاس یعنی دو جلسه دو ساعتی در هفته برای رسیدن به یک سطح علمی خوب کافی نیست از دیدگاه ما زبان آموز و استاد مربوطه علاوه بر وقت کلاسی باید در بیرون از کلاس هم به صورت غیرحضوری جهت رفع اشکالات و همچنین مشاوره باهم در ارتباط باشند این موضوع نیز شاید در نگاه بعضی مضحک برسد اما هر استاد موظف است که به مشکلات آموزشی مرتبط با کلاس رسیدگی کند و در پی ارائه راهکار های مناسب جهت رفع این مشکلات باشد وگرنه زبان آموزان فقط چشم انتظار پایان ترم می مانند و یا اینکه ممکن است به دلیل مشکل مربوطه بعضی از زبان آموزان از امر آموزش دست بکشند. عدم بهره گیری کافی از ابزارهای چند رسانه ای در کلاس های زبان اساتید حدالامکان باید در این تلاش باشند که با استفاده هرچه بیشتر از ابزارهای چند رسانه ای امر آموزش را تسهیل سازند در قرن حاضر زبان آموز میتواند رابطه خوبی با وسایل و ابزارهای چند رسانه ای ارتباط برقرار کند اما متاسفانه در موسسات دیده می شود که فقط فایل های صوتی مرتبط با درس آن ها به صورت کوتاه در کلاس کار می شود باید توجه داشت که با محدود نبودن به کتاب های معمول در بازار و استفاده از مجموعه ها و نرم افزارهای آموزشی که خود دارای کلید و راهنما هستند استاد می تواند پیشرفت و انگیزه در زبان آموزان را افزایش دهد باید توجه داشت که با وجود زبان آموزان فعلی چیزی بیشتر از کتاب های کاغذی را میخواهند. کلاس های آنلاین: در کلاس های مجازی تمامی سعی عوامل برگزاری کلاس ها بر این است که تمام نواقص فوق وجود نداشته باشد و با روشی جدید که در آن زبان آموز تنها به صورت تک نفره با یک استاد کلاس های خود را آغاز می کند و طی شش ماه در 72 جلسه که باتوجه به نیاز و وقت زبان آموز در هفته دو یا سه جلسه برگزار می شود مدت زمان هر جلسه سه ساعت که در هر جلسه یک Pleasure Time جهت ایجاد حد تعادل مابین کلاس زمانی برای استراحت است که استاد یک آهنگ خارجی را برای هرجلسه فراهم می سازد تا در وقت استراحت گوش داده شود مزایای کلاس های آنلاین: برگزاری کلاس مشاوره جهت شناخت نیاز های زبان آموز چرا که این کلاس ها باتوجه به تمرکز بیشتر و اولویت بندی زبان آموز بر بعضی بر بعضی از مهارت ها برای مثال شاید یک متقاضی خواستار تقویت و ارجعیت قرار دادن مهارت مکالمه نسبت به مهارت های دیگر باشد در این جلسه مشاوره مواردی از جمله وقت زبان آموزو زمان بندی کلاس ها در روز های هفته مورد بررسی قرار می گیرد در این جلسه با توجه به بررسی های انجام شده منابعی توسط تیم مشاورین برای زبان آموز مشخص می شود و تا قبل از جلسه توجیهی به زبان آموز معرفی می شود تا نسبت به تهیه این منابع اقدام نماید. برگزاری جلسه توجیهی به منظور اشنایی زبان آموز با محیط آموزشی و نرم افزار های تحت وب جهت برگزاری کلاس و همچنین آموزش و توضیح موارد ضروری و شرایط کلاس و همچنین بعضی نکات آموزشی مانند آموزش صحیح استفاده از دیکشنری و نحوه صحیح خوانی کلمات انگلیسی بررسی منابع معرفی شده و ارائه برنامه درسی. در این جلسه همچنین بعضی از موارد درسی شروع می شود تا زبان آموز با متد آموزشی اشنا شود. این کلاس ها هیچ محدودیت زمانی ندارد و افراد علاقه مندی که تا کنون به دلیل زمان نامناسب موفق به یادگیری زبان نشده اند می توانند با توجه به زمان خود ساعت کلاس ها رو معین کنند. این کلاس ها در هفت روز هفته از ساعت 9 صبح تا 9 شب قابل برگزاری می باشد. در این کلاس ها هر مدرس اختصاصا فقط با یک زبان آموز کلاس را برگزار می کند تا زبان آموز بتواند با تمرکز بیشتر و همچنین ایجاد رابطه صمیمانه تر با استاد خود بتواند روند یادگیری را در مسیری صحیح پیش ببرد. ارتباط با مشاور در جلساتی مشخص و بررسی میزان پیشرفت زبان آموز در این جلسات و ارائه گزارش به زبان آموز جهت بهبود روند آموزش. ارسال منابع صوتی و تصویری شامل نرم افزار ها و مجموعه ها معرفی شده در کلاس به صورت پستی به منظور صرفه جویی در هزینه ها در این ارسال فقط هزینه پست و دی وی دی از زبان آموز اخد می شود. کلاس های حضوری: در حال حاضر کلاس های حضوری فقط در شهر های خرمدره و ابهر برگزار می شود در این نوع کلاس تمام جلسات با حضور مدرس در منزل زبان آموز برگزار می شود با این تفاوت که جلسات مشاوره با ناظر کلاس ها جهت ارائه مشاوره و بررسی میزان پیشرفت کلاس به صورت مجازی برگزار می شود همانند کلاس های مجازی مدت زمان دوره شش ماه می باشد. هزینه کلاس: هزینه کلاس به ازای هر جلسه مجازی 7 هزارتومان می باشدو هر جلسه حضوری 10 هزار تومان می باشد که به صورت ماهیانه قابل اقساط بندی می باشید ولی به ازای معرفی زبان آموزان جدید از سوی زبان آموزان قدیمی به ازای هر زبان آموز دوجلسه به صورت رایگان برای فرد معرفی کننده برگزار می شود. مراحل ثبت نام: 1: پرکردن فرم ثبت نام 2: تماس با متقاضی و تعیین جلسه مشاوره 3:برگزاری جلسه مشاوره و بررسی نیاز ها و اهداف متقاضی 4: برگزاری جلسه توجیهی و اشنایی متقاضی با محیط اموزش زبان و متد آموزشی 5:تائیدیه متقاضی برای شرکت در کلاس 6: پرداخت هزینه 7:شروع کلاس فرم ها و ... رو هم میزارم این جا توی ارسال بعدی. نظرتون چیه ؟ حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-16-2013, 12:24 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
دوستان نظری سخنی حدیثی پیشنهادی چیزی ندارید؟
حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-16-2013, 06:35 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
استارت کار به صورت پایلوت از امروز زده شد.
خبرهای بعدی رو هم اطلاع رسانی خواهم کرد امروز دامین ثبت کردم و تایید بشه هاست رو هم اکی میکنم و می مونه بحث گرافیک و بازاریابی موفق تر باشید حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-16-2013, 10:38 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام
من یک همچین چیزی از یکی از دوستان شنیدم برای اموزش ICDL فقط همین رو بگم که برای ICDL خالی تدریس و آموزش آنلاین هزینه ی اولیه ثبت نام 550 هزار تومن بود. اون هم درجه 2. راستی یک سوال هم داشتم برای آزمون انلاین چه برنامه ای دارید؟با سی ام اس هایی مثل تستا میگیرید یا سوال و جواب همزمان؟ ![]() در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا} خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت ![]() |
|||
08-16-2013, 11:34 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(08-16-2013 10:38 PM)دهدار نوشته شده توسط: سلام حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
08-16-2013, 11:42 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
برای آموزش احتمالا از نرم افزار اسکایپ استفاده کنیم.
برای ما جلسه ای بیشتر از ده هزار تومان آب نمیخوره . برای آزمون انلاین یه برگه تست میفرستیم که باید پر بشه و این آزمون استاندارد تصحیح هم میشم حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: