ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظر سنجی
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:17 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: nami
آخرین ارسال: nami
پاسخ: 37
بازدید: 6206

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر سنجی
12-19-2012, 02:18 PM
ارسال: #1
نظر سنجی
با سلام و سپاس

دوستان بزرگوارم لطفا سطر به سطر عرایضم را با دقت بخوانند زیرا می خواهم ظرف چند روز به جمع بندی برسم و نظرات تک تک شما عزیزان برایم مهم می باشد.

اگر فرد سرمایه داری که در داخل و خارج از کشور،شرکتهای عریض و طویلی دارد و به اصطلاح از افراد تاثیر گذار در عرصه اقتصادی حداقل داخل کشور می باشد (مثلا صاحب کارخانجات شیرین عسل) که مجموع پرسنلش فقط در داخل کشور ،بیش از 15 هزار نفر بصورت مستقیم و دهها هزار نفر بصورت غیر مستقیم می باشد .
حالا این فرد بخواهد عضو این سایت بزرگ شود و بدون هیچ چشم داشتی ،از لحاظ فکری در حد توان و وقت خودش کمک حال جوانان باشد،اگر چنین فردی بخواهد خود را معرفی کند بدلایل ذیل ،کاملا نامعقول می باشد حتی اگر خودش را به یک نفر نیز معرفی کند باز احتمال فاش شدن نامش توسط آن فرد در صورت بروز اختلاف و هزاران مسئله دیگر وجود دارد.

1- اگر پرسنل آن فرد،بوئی ببرند که صاحب شرکتشان در جایی مثل همین سایت در دسترس می باشد بالطبع در کمتر از یک ماه ،بیش از دهها هزار نفر به سایت هجوم خواهند آورد،آنهم نه برای استفاده از مطالب سایت و نه در مسیر اهداف سایت،بلکه برای درخواست وام،بدگویی و زیر آب زدن از سرکارگران و مدیران ارشدشان و هزاران درخواست دیگر !!!
خب نتیجه این حرکت آن فرد مدیر ،باعث خواهد شد چنین سایتی از مسیر اصلی اش ناخودآگاه خارج شود.

2- اگر افرادی که قبلا در شرکتهای آن فرد ،مشغول به فعالیت بودند و بدلایل مختلفی از قبیل کم کاری،سوء استفاده مالی ،عدم رعایت قوانین داخلی شرکت ،تعدیل نیرو و هزاران دلیل ،اخراج شده اند و آن صاحب شرکت اصلا در جریان ریزه کاری ها نبوده و نیست ولی همه از چشم او دیده میشود ،همه اخراجی ها با هدف تخریب و عقده گشایی عضو این سایت خواهند شد و اینجا محلی برای دعواها و مسائل کاملا نامربوط به اهداف سایت خواهد بود و ناخوداگاه تبعات بسیار منفی برای این سایت به همراه خواهد داشت.!!!

3- ادم های بزرگ و موفق،رقبا ،دوستان و دشمنان بزرگی دارند.
خب اگر دوستان، اطلاع کسب کنند برای تمجید و تعریف از نحوه مدیریت و خدمات آن فرد و دشمنان و رقبا برای تخریب ،عضو این سایت خواهند شد و در نتیجه باز هم حاشیه های فراوان نامربوط به اهداف سایت ،گریبانگیر سایت خواهد شد و بجای پرداختن به اصل مطلب یعنی پیشرفت فکری و مالی اعضاء ، همه بحث ها حول محور خوب یا بد بودن آن فرد خواهد چرخید که هیچ فایده ای نخواهد داشت.

4- اینجا محلی برای درخواست نمایندگی از شرکتهای آن فرد و یا پیشنهادهای مختلف برای آن فرد خواهد شد.

5- در لابه لای فعالیت هر شرکتی ،با در نظر گرفتن تمامی جوانب ،باز هم تعدادی از افراد طرف معامله با شرکت ،بدهکار شرکت می شوند و بالطبع اینجا محلی برای اخذ فرصت زیاد برای پرداخت بدهی هایشان خواهد شد.

حالا این فرد یا باید برای یک بار بیاید و ترتیب یک مصاحبه مثلا نیم ساعتی با مدیران سایت بدهد و برای آخرین بار تشریف فرما شود یا اگر بخواهد در خدمت عزیزان باشد اصلا نباید خودش را معرفی کند.

اعتقاد بنده نیز معرفی صادقانه اعضاء می باشد البته باز هم به شکل اصولی یعنی اعضاء ،میزان دارائی شان را اصلا مطرح نکنند ،خانم های عضو ،مسایل و اطلاعات شخصی خود را زیاد مطرح نکنند و شماره تماس و غیره اعلام نکنند و در حال باز هم جوانب احتیاط رعایت شود.

خود بنده برای اینکه بدعتی در روند سایت ایجاد نکرده باشم و راه را برای سوء استفاده کنندگان باز نکنم ،موارد ذیل را یاداوری کرده ام و میکنم تا راهها را برای کسانی که نیت منفی دارند و یا خواهند داشت را بنام خودم مطرح کردم و صریحا اعلام کرده ام و میکنم که اگر موارد ذیل را مشاهده کردند یقین کنند که ریگی به کفش دارند:

1- اگر درخواست پول از کسی از اعضای سایت داشته باشم.

2- اگر کس دیگری بنام بنده درخواست پول از کسی داشته باشد.

3-اگر پیشنهادی از طرف بنده یا بنام بنده داده شود و آن خواسته خارج از عرف،قانون و شرع باشد.

4- اگر طرحی را بخواهم در این سایت پیاده کنم بدون هماهنگی با ادمین محترم سایت باشد.

5-اگر بنده یا بنام بنده مطرح شود که هر کس مرا دوست دارد در انتخابات مجلس یا ریاست جمهوری و غیره برای فلانی رای بدهد یا ندهد و هر حرکتی که بوی سیاسی بدهد.

6-اگر بعد از مدتی فعالیت و جذب طرفدار ،هدف آن فرد ایجاد تفرقه بوده باشد،اقدام به تاسیس سایتی دیگر میکند و اعضا را دعوت میکند که بیایند و درآن سایت دیگر فعالیت کنند.
بنده به شدت از چنین حرکتهای بچه گانه و کاملا ...انه متنفرم و اعتقاد دارم این سایت باید تقویت شود و اگر هم شاهد مواردی از قبیل تاسیس سایت دیگر با هدف تضعیف این سایت بزرگ باشم ،صریحا اعلام می کنم با تدابیر خاص،هر گونه حرکت اینچنینی را ،صد در صد ابتر میکنم.

و ....

حالا بماند که برای در امان ماندن از هکرها ،مجبورم از ip های مختلف استفاده کنم که این یک مسئله خصوصی میباشد و زیاد این مسئله را باز نمیکنم.البته بعضی از دوستان در این سایت نیز در جریان هستند و این مسئله به این سایت مربوط نیست و کلا برای مسایل امنیتی برای سیستم های خودمان از تدابیر ویژه ای استفاده میکنیم.

لذا از مدیران دلسوز و زحمت کش این سایت بزرگ و تمام اعضای بزرگوار برای آخرین بار (چون دیگر دوست ندارم بنده بیشتر از این در مرکز بحثهای حاشیه ای باشم و دوست دارم به اصول و اهداف بیندیشیم) خواهش میکنم با توجه به مسایل مطروحه در فوق،نظرات خود را برای ادامه فعالیت ،بصورت عدم شناخت اعلام نمایند تا خودم به جمع بندی برسم که ادامه دادن فعالیتم به همین منوال مفید فایده می باشد یا اینکه بیشتر از این حاشیه ساز نباشم و بروم و با نام کاربری دیگری بیایم و نظاره گر و استفاده کننده از مطالب اعضاء باشم.

سپاس فراوان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-19-2012, 02:31 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 02:33 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: نظر سنجی
جناب نامی بزرگوار و همه عزیزانی که در این سایت هستند
هیچ اجباری در معرفی واقعی و شرکت در جلسات حضوری نیست اگرچه دلیل آن ایجاد حس اعتماد در فضای غیرقابل اعتماد آنلاین است
دلایل شما کاملا برایمان قابل احترام است و درک می کنیم
شاد و پیروز باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2012, 02:48 PM
ارسال: #3
آقاي نامي سلام
دقيق در جريان كارهاي پيشنهادي شما وشخصيت والاي شما نيستم
ولي اينكه از اول پايه اين انجمن بر شناخت بين اعضا بوده است
يكم مشكل ساز خواهد شد
پيشنهاد من با مديريت يا عزيز يا عزيزاني كه قابل اعتماد شماهستند يك جلسه براي آشنايي بزارين

اين پيشنهاد من به عنوان يك شاهد ماجرا ها هست
وتصميم نهايي قطعا خود شما بايد بگيرن با شرايط ممكن خودتون

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
12-19-2012, 03:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 03:08 PM، توسط Haavin.)
ارسال: #4
استاد عشق. همين مقدار كه شما با تمام شرايط كاري و موقعيت اجتماعي بزرگوارانه لطف كردين و در اين راه سخت ما رو تنها نگذاشتين بينهايت سپاس هر چند هزار سپاس ارزش صدمي از مرحمت شما به اين انجمن با وجود تمام مشكلاتي كه اشاره كردين والطافتون رو جبران نميكنه . اما چشم اميد و دل و جان خيلي از اعضا به نوشته هاي شماست .ظريفي ميگفت : تلخه اگر آدم ها در زندگي تبديل به انسان هاي بزرگي نشوند ولي تلخ تره كه وقتي كسي تبديل به انسان بزرگه ميشه ؛ چون واقعييت هايي رو ميبينه كه ديگران هرگز حتي حاضر نيستن بهش فكر كنن يا شرايطي براش پيش مياد كه علي رغم ميل و طبع لطيفش در اون شرايط نتونه كمكي كنه .با اين حال به عنوان قطره اي از اين اقيانوس بيكران كه تلاشي رو آغاز كرديم و با همت وحضور شما و امثال شما دوستان نيك سرشت به بار خواهد نشست .ما به همين تصويري كه از شما تو ذهنمون ساختيم عادت كرديم و دلخوشيم .اما با كمال احترام به هر تصميمي كه منجر به حفظ آرامش و اعتبار روز افزون شما باشه سر تعظيم فرود ميارم .

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
12-19-2012, 03:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 03:08 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #5
استاد عزیز.من در تعجم که چرا تا این اندازه احساس غریبی میکنید.از 14000نفر عزیزان انجمن شاید حاکثر 20 تا 30 نفر مشخصات خود را اعلام کرده اند و مابقی هنوز ناشناس در انجمن حضور دارند و هیچ فردی هم اصرار به معرفی واقعی آنان ندارند.نیازی نیست که خود را معرفی نمائید و نه برای من و نه برای شما و نه برای دیگران اجباری در معرفی نیست.
شما خود یکی از صاحبان انجمن هستید که حضورتان باعث انرژی مثبت در انجمن است.
من هم اگر موقعیت شما را داشتم با توجه به دلایل استادانه و منطقی که ارائه داده اید خود را معرفی نمیکردم .

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-19-2012, 03:11 PM
ارسال: #6
صلاح مملکت خویش را ،خسروان دانند. برای ما در هر صورت چه پنهان و چه پیدا ، عزیزی.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
12-19-2012, 03:19 PM
ارسال: #7
تنها تقاضائی که از شما و دیگران دارم اینست که پنهانی وارد انجمن نشوید. دیدن نام شما در لیست افراد حاضر باور کنید نیروی عظیمی در عزیزان ایجاد میکند.
در این مورد هم خواهش من است و باز اجباری نیست.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-19-2012, 03:25 PM
ارسال: #8
(12-19-2012 03:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  استاد عزیز.من در تعجبم که چرا تا این اندازه احساس غریبی میکنید.از 14000نفر عزیزان انجمن شاید حاکثر 20 تا 30 نفر مشخصات خود را اعلام کرده اند و مابقی هنوز ناشناس در انجمن حضور دارند و هیچ فردی هم اصرار به معرفی واقعی آنان ندارند.نیازی نیست که خود را معرفی نمائید و نه برای من و نه برای شما و نه برای دیگران اجباری در معرفی نیست.
شما خود یکی از صاحبان انجمن هستید که حضورتان باعث انرژی مثبت در انجمن است.
من هم اگر موقعیت شما را داشتم با توجه به دلایل استادانه و منطقی که ارائه داده اید خود را معرفی نمیکردم .

من هم با صحبتهای آقای قربانیان موافقم .

ما در این انجمن آمدیم تا بیشتر از تجربه های هم استفاده کنیم و به هم انرژی مثبت دهیم و دوست هم نداریم از هم بد گویی کنیم . حال هر کسی میخواهد با هر اسمی وارد شود .
امیدوارم موفق باشید.

12-19-2012, 03:27 PM
ارسال: #9
با سلام و عرض ادب
سپاس فراوان از جناب نامی عزیز و همه بزرگانی که با نیت خیر کمر همت به خدمت به همنوع بسته اند....
شاید نکته ای که از دید این حقیر در این تارنمای گرانبار و وزین در حال اتفاق است پرورش عده ای از اساتید آینده است که خود می توانند چراغ راهی برای نسل بعد ازخود باشند . این اساتید آینده اکنون با دل و جان به دنبال یادگیری هستند و چهار ستون فکری و عملی خود را از مطالب مفید این محفل خوشه چین می کنند.گاهی لازم است تا صاحب سخن برای افزایش نفوذ کلام خود از اعتبار خود استفاده کند(در راستای نیت خیری که دارد) و این اعتبار همان تابش بیشتر چراغ هدایتی است که بزرگان از ابتدا قصد ان را داشته اند....
کوتاه سخن بنده این است که صلاح مملکت خویش خسروان دانند و شایسته آن است که در سایه تدبیر انچه صلاح هست انجام پذیرد اما گاهی اوقات ستاره ای از ستارگان دیگر تابنده تر است و این نور ستاره های خاموش دیگر را به وجد می اورد که بالاخره چنان بتابند که این درخشش تا ابد ادامه پیدا کند
دست همه بزرگان فعلی و آینده این محفل را بدون ذکر نام بردن و با خاکساری می بوسم
12-19-2012, 03:30 PM
ارسال: #10
استاد بزرگوار nami
به نظر من باید دانش و تجربه شما برای ما کافی است و معرفی ننمودن شما هیچ اشکالی در این روند استفاده از مطالب شما نخواهد داشت.بنابراین نظر بنده هم این است که ما رو از معلومات خودتون بی نصیب نفرمایید.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظر خواهی از اساتید jabari 2 745 05-05-2016 10:30 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  نظر شما چیست ؟ حساب پس انداز مخفی آری یا نه؟ m-jalalvand 5 1,950 12-14-2013 06:59 PM
آخرین ارسال: shamsa
  دو راهی بزرگ زندگی من (خوشحال میشم عزیزان همه نظر بدن ) Suma 9 3,308 12-02-2013 11:34 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) P@RSA 17 3,454 01-06-2013 10:40 PM
آخرین ارسال: mir abbas
  نظر شما درباره این سایت toofan245 3 1,264 01-04-2013 11:02 PM
آخرین ارسال: سعید احمدی
  مهم - نظر سنجی از اعضا : صندوق انجمن میلیاردرهای آینده ایران کامیار کاظمی 28 7,115 04-10-2012 11:52 AM
آخرین ارسال: naderv
  نظر سنجی-تا پایان سال ... کامیار کاظمی 15 3,303 03-02-2012 01:39 PM
آخرین ارسال: Alireza_Kh
Star نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! i-like-ddd 20 4,927 01-18-2012 11:51 PM
آخرین ارسال: arash67
  نظر سنجي در خصوص نياز هاي كاربران goldmen 9 2,290 12-12-2011 05:14 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS