ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مدیریت تایپیک های انجمن زمان کنونی: 09-26-2025, 03:51 AM |
|||||||
|
مدیریت تایپیک های انجمن
|
06-09-2011, 03:51 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مدیریت تایپیک های انجمن
برای گسترش فعالیت های انجمن قصد انجام همکاری با نیروهای علاقمند وجود دارد.علاقمندان برای مدیریت تایپیک های این انجمن لطفا نام تایپیک و علت علاقه و تجربه خود را در زمینه مربوطه در این بخش بیان کنند تا مذاکرات انجام شود.
ضمننا دوستان حسابدار و فعال در بورس و بازار معاملات ارزی جهانی و بازارهای مسکن و ماشین و طلا و غیره و روانشناسان نیز در صورت علاقه می توانند جهت همکاری با انجمن اقدام کنند تا مدیریت بخش مربوطه داده شود. ![]() |
|||
06-09-2011, 06:05 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مدیریت تایپیک های انجمن
نام تاپیک: آموزش تبلیغات و بازاریابی
تشکیل تیم جهت فعالیت در عرصه چاپ و تبلیغات تجربه دو ساله بنده در بازار این کار آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-09-2011, 06:30 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(06-09-2011 06:05 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: نام تاپیک: آموزش تبلیغات و بازاریابی این تایپیک وجود ندارد باید ایجاد شود. ![]() |
|||
06-09-2011, 08:39 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(06-09-2011 08:20 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: ادمین عزیز و دوست داشتنی , اجازه بدید من بازیکن آزاد باشم.(شکلک هم نداریم من یک لبخند بزنم) خواهش می کنم شما سرور ما هستید! نوک حمله! ![]() |
|||
06-09-2011, 08:54 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ما هنوز اول راه هستیم و نیازمند استفاده از تجربیات شما هستیم تا به بالاترین قله های موفقیت برسیم
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
06-09-2011, 09:03 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-09-2011 09:04 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
امیدوارم بتوانیم از شما به عنوان پدر موفقیت هایمان استفاده کنیم
برای شما آرزوی سلامتی و سربلندی را دارم آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
06-13-2011, 01:00 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
جناب آقای کاظمی لطفا تاپیک آموزش بازاریابی را ایجاد کنید تا فعالیتمان را شروع کنیم
|
|||
06-19-2011, 06:45 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(06-13-2011 01:00 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: جناب آقای کاظمی لطفا تاپیک آموزش بازاریابی را ایجاد کنید تا فعالیتمان را شروع کنیم جناب آقای کاظمی لطفا این تاپیک را ایجاد نمایید. ممنون آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
06-19-2011, 07:13 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2011 07:15 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(06-19-2011 06:45 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:(06-13-2011 01:00 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: جناب آقای کاظمی لطفا تاپیک آموزش بازاریابی را ایجاد کنید تا فعالیتمان را شروع کنیم من منتظر بودم خودتان ایجادش کنیدوچشم ایجاد می شود.فقط آقا مهدی اگر تمایل داشته باشید مدیریت آن هم بر عهده خودتان باشد؟ ![]() |
|||
06-19-2011, 08:54 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
چشم حتما من در خدمتم.امیدوارم بتوانم گامی هر چند کوچک ولی سازنده برای بچه های این انجمن بردارم
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان