ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

به نظر شما بهترین شغل تو بازار برای بچه های انجمن چیه؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 11:46 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: فرهاد قربانی
آخرین ارسال: hotdvd
پاسخ: 26
بازدید: 9676

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04-06-2012, 11:34 AM
ارسال: #1
با سلام.به نظر شما بهترین شغل تو بازار برای بچه های انجمن چیه؟

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-06-2012, 11:41 AM
ارسال: #2
RE: به نظر شما بهترین شغل تو بازار برای بچه های انجمن چیه؟
هركاري ميتونه باشه
نكته اي كه هست بايد در انكار
1.داراي مهارت و تجربه باشيد يا با تحقيق اطاعات كاملي در مورد كار مورد نظر بدست اورده باشيد.
2.سرمايه مورد نياز براي كار مورد نظر را داشته باشيد.يا اگر در ابتدا جزئي از مبالغ را نداشته باشيد.توان بدست اورن انرا از طريق اشنايان-بانك و غيره داشته باشيد.
3-بايد براي خود هميار و همكاراني مقيد بكار و سخت كوش داشته باشيد.تا با جان دل كار كنند.نه به واسطه اينكه پولي ميگيرند در كنار شما باشند.
4.اخرين نكته تا اينجا اين مي باشد كه بايد تلاش كوشش كنيد و صبر پيشه كنيد تا به موفقيت برسيد.
حال هركاري باشد.
موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-06-2012, 11:47 AM
ارسال: #3
ببینید شاید الان هرکسی به یه شغلی فکر کنه.ولی من همیشه هم تو انجمن گفتم شغل چاپ و تبلیغات می تونه یکی از بهترین شغل هایی باشه که متناسب با بچه های انجمنه.
چون یک کار شیک و با کلاس هستش.از طرفی هم درآمدهای خوبی دار(مخصوصا شب عید).

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-06-2012, 11:57 AM
ارسال: #4
سلام مهدی جان.میدونم شغل شما خوبه.من قبل از اینکه این نظریه بذارم.میخواستم به شما خبر بدم که غیر از شغل خودت به بچه ها یک شغل دیگه پشنهاد بدی چون مطمعن بودم که شما شغل خودتونو پشنهاد میدی.مرسی

گروه برتر،برتر از همه
04-06-2012, 12:05 PM
ارسال: #5
(04-06-2012 11:57 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  سلام مهدی جان.میدونم شغل شما خوبه.من قبل از اینکه این نظریه بذارم.میخواستم به شما خبر بدم که غیر از شغل خودت به بچه ها یک شغل دیگه پشنهاد بدی چون مطمعن بودم که شما شغل خودتونو پشنهاد میدی.مرسی
خوب جناب قرباني.جداي اون حس تعصب روي شغل-به نظرم پيشنهاد شغلي كه يك نفر در ان در حال انجام كار و با سود زيان به صورت واقعي سركار دارد خيلي بهتر هست.تا من نوعي بيام بگم طلا فروشي خوبه در صورتي كه هيچ چيزي از اينكار نميدونم و فقط ميگم كه خوب هست.
هزاران شغل در دنيا و ايران وجود دارد.شغل انتخابي بستگي به معيار مهارت و توان يك فرد چه از نظر مالي و جسمي غيره بستگي دارد.

04-06-2012, 12:20 PM
ارسال: #6
دقیقا همین حرفی که سجاد جان فرمودن صادقه.
من چون داخل این شغل هستم و بالا و پایینی های اون رو به شکل واضح دارم میبینم.پیشنهاد دادم.
وگرنه ......

خب شغل پیشنهادی دیگه من برا بچه های انجمن.
1-با روی هم گذاری سرمایه ها (چیزی حدود 30 میلیون) میشه کاگراه قند خرد کنی راه اندازی کرد.که اگر با این سرمایه راه اندازی بشه درآمدش نسبتا خوبه.
2-با سرمایه گذاری حدودا 40 میلیونی(اجاره فضا،اخذ مجوز ها،خرید دستگاه،خرید محصول) میشه کارگاه بسته بندی حبوبات راه اندازی کرد.که من برای این کار کلی ایده دارم.که یکیش اینه که میشه یه برند رو تو این زمینه معرفی کرد.بعد بیایمدر سطح کشور یه کسری فروشگاه ها راه اندازی کنیم که فقط محصلات خودمون رو در اونجا ها بفروشیم.حبوبات هم ماشالله کم نیست.تنوع زیاد داره.بعد کم کم خشک بار رو اضفه کنیم به خط بسته بندی.بعد قند خرد شده رو.بعد شکرو و چای و برنج رو هم همچنین.

این دوتا شغلی که گفتم هم تجربیاتی درش داشتم که بیان کردم.من هیچ موقع بدونه تجربه در کاری نمیام اونو برا بچه معرفی کنم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-06-2012, 12:55 PM
ارسال: #7
ممنونم از راهنمایی تمامی دوستان.من نظرم برای بچه های انجمن شغل واسطه گری یا بازاریابی و پخش هستش.البته اگه بچه ها بخوان گروهی کار کنند نیاز به تقسیم شدن بچه ها نسبت به توانایهایشان است.که کل انجمن رو ساپورت کنه.ازاونجایی که من تا حدودی با بچه ها اشنا شدم.همه نوع از مشاغل تو انجمن هست.این یعنی توانایی.پشنهاد میدم بچه ها توسط یک نفر که شناخت کامل از بیو گرافی و توانایهاشون داره گروه بندی بشه.مثال تو بچه ها وکیل داریم .توزیع کننده داریم .تبلیغات داریم.بچه های که تو کامپیوتر شناخت کافی داشته باشند داریم.اینه یعنی میلیارد ثروت.فقط همدلی وصداقت میخواد.با این حرکت محصولاتی فروش میره.گروهی مشغول کار میشن.دچار مشکلاته حقوقی شدیم بچه ها میان کمک.نیاز به تبلیغات کالای انجمنی ها بود بچه ها هستند.همه چیز رو میشه پخش کرد به صورت قوی.

گروه برتر،برتر از همه
04-06-2012, 01:06 PM
ارسال: #8
(04-06-2012 12:55 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  ممنونم از راهنمایی تمامی دوستان.من نظرم برای بچه های انجمن شغل واسطه گری یا بازاریابی و پخش هستش.البته اگه بچه ها بخوان گروهی کار کنند نیاز به تقسیم شدن بچه ها نسبت به توانایهایشان است.که کل انجمن رو ساپورت کنه.ازاونجایی که من تا حدودی با بچه ها اشنا شدم.همه نوع از مشاغل تو انجمن هست.این یعنی توانایی.پشنهاد میدم بچه ها توسط یک نفر که شناخت کامل از بیو گرافی و توانایهاشون داره گروه بندی بشه.مثال تو بچه ها وکیل داریم .توزیع کننده داریم .تبلیغات داریم.بچه های که تو کامپیوتر شناخت کافی داشته باشند داریم.اینه یعنی میلیارد ثروت.فقط همدلی وصداقت میخواد.با این حرکت محصولاتی فروش میره.گروهی مشغول کار میشن.دچار مشکلاته حقوقی شدیم بچه ها میان کمک.نیاز به تبلیغات کالای انجمنی ها بود بچه ها هستند.همه چیز رو میشه پخش کرد به صورت قوی.
موضوعاتي كه فرموديد همگي درست مي باشد.امايك موضوع اصلي كه وجود دارد.
كار گروهي در انجمن بخاطر عدم اعتماد كافي ضعيف مي باشد.علت مهم ديگر.عنواين پست ها مي باشد كه در اكثر ذهنهاي بيشتر افراد وجود دارد.
بطور مثال الان ما الان 3 نفر در اين تاپيك هستيم.خوب.يكي سرمايه دارد.يكي فن بيان.يكي مهارت.ميشود باهم يك گروه خوب و قوي تشكيل داد.
ولي ايا ما همچين كاري را ميكنيم؟؟؟؟؟؟؟
هميشه بر سر انكه چه كسي مدير باشد چه قدر سهم ميبريم و مسائل اين چنيني گروه ها از همان ابتدا متلاشي ميشوند.
اين موضوع نه در دنياي مجازي بلكه در دنياي واقعي هم وجود دارد.
يك مثالي كه بخواهم برايتان در مورد كار گروهي بزنم مثال فوتبال هست.
تيم مثل بارسلونا بخاطر يك كار تيمي بهترين تيم جهان شده است.هدف شان پيروزي در مسابقه است.و برايشان فرق نميكند بازيكن الف گل بزند يا ب.اما در تيم هاي ديگر.بازي كن الف دوست دارد خودش گل بزند.تا:
1.اسمش در ليست گلزنان ثبت شود.
2.ان مقدار پاداشي كه براي گل قرار داده شده را بدست بيارد.
و مسائل ديگر
همين موارد هم متاسفانه باعث شده هركسي يك توپ بهش ميرسد فقط به سمت دروازه شوت كند.ديگر كار گروهي معنايي ندارد.
و هزاران مثال ديگر.
شما به عنوان يك فرد باتجربه.براي اين موضوع چه راهكارهايي داريد؟؟؟؟؟

04-06-2012, 02:00 PM
ارسال: #9
سجاد جان ممنونم.درسته می فرمایید.ولی اگه قرار باشه ما میلیاردر بشیم باید این اینو درک کنیم که همه چیز و همه نمیدونند وهمه کس هر کاری رو نمی تونند.مثلا من اصلا حوصله کار تولید رو ندارم.ولی عاشق بازارم.اگه بازارم هم نشد درسمو ادامه میدادم یا رشته روانشاسی میخوندم یا وکالت.بله برای این پیشنهاد من راه کار هم هست.اگه اجازه بدی بذار بچه ها هم نظراتشونو بدن وبعد من در خدمتم.موفق باشید

گروه برتر،برتر از همه
04-06-2012, 02:12 PM
ارسال: #10
با اجازه دوستان ببینید کار گروهی نیاز به یه سری چیدمان خاص داره مثل این که چند نفر بیان بگن ما گروهی هستیم ویکی مدیر یکی بازار یاب و.....
اینجوری نیست اگه قرار که کار تیمی از اول با اصول و قانون جلو بره مطئن باشید اینده جواب های خوبی به اعضا میده
دوست خوبمون اقا سجا درست فرمودن در مورد کار تیمی بارسلونا
و حالا رهکار های پیشنهادی من:
اول از همه اهداف گروه تیم باید مشخص باشه چه برای بلند مدت چه برای کوتاه مدت
دوم به اعتبار اشنایی در سایت نمیتونند اعضا باهم یک کار تیمی راه بندازن چون هرکسی یک ایده متفاوت و یک برداشت متفاوت از کار دارند
ولی همه افراد جامعه معنی کار گروهی تا حدودی درک میکنند و این خیلی خوب برای تاسییس یک کار تیمی
در مورد اعضا هم وقتی تصمیم گرفته شد باید حتما شراکت اعضا در تعاونی به صورت رسمی مشخص بشه با ریز ترین جزییات عضویت

1.اعضا گروه که مشخص شد باید یک تعاونی ثبت بشه با نام برند یا شرکت
2.اعضا تعهدات لازم در جهت انجام وظایف محول شده داشته باشن
3.تعاونی نباید زیر سلطه یک نفر باشه (مدیریت بشه بلکه تمام اعضا باید حق رای و اظهار نظر داشته باشن)
4.اعضا باید به این درک برسند که تعاونی به خودی خود نمیتونه پویا باشه بلکه این اعضا هستن که تایین میکنند تعاونی پر بازده باشه یا بلعکس
و...خیلی موارد دیگه هست که اکثر دوستان این هارو بار ها بارها شنیدن
ولی بطور کلی راهکار هایی که میتونه اولین قدم تاسیس برداشت اول بستن شراکت و متحد شدن اعضا هست و تا این گرد همایی و متحد شدن انجام نشه در زمینه کاری هیچ وقت به مرحله بعدی یعنی تولید عرضه بازار یابی کسب درامد نمیرسه نه تعاونی و نه افراد
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین ایده کسب و کار مهدی گل محمدی 12 4,611 07-07-2025 10:08 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  راهکارهایی برای افزایش فروش توزیع کنندگان خشکبار ajand.pc 18 8,374 06-19-2025 03:05 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  چگونه از شغل آرایشگری زنانه کسب درآمد کنیم؟ hasanhashemi 0 265 07-31-2024 10:33 AM
آخرین ارسال: hasanhashemi
  پیشنهاد شما برای اخذ انواع نمایندگی ها amir_sky 5 11,941 11-06-2021 02:13 PM
آخرین ارسال: mehran_608
  کسی میتونه برای من ساعت وارد کنه؟ ramezani.byte 16 5,828 01-27-2020 03:12 AM
آخرین ارسال: احسان محبوبی
  کمک و راهنمایی برای راه اندازی مغازه لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر mohammad.mzk 5 17,209 12-12-2019 10:23 PM
آخرین ارسال: _a_safari_
  درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان Alijrad 3 9,308 07-11-2019 07:30 PM
آخرین ارسال: sniper1363
  نیاز به سرمایه گذار با سود 5-6 درصد sniper1363 2 628 07-08-2019 07:18 PM
آخرین ارسال: sniper1363
  یافتن کالایی برای دستفروشی max31 9 3,510 06-05-2019 12:17 AM
آخرین ارسال: حسن قجر
  خرید ماهیانه 10000 دست کله و پاچه برای تهران rad86 15 4,570 04-13-2019 12:25 PM
آخرین ارسال: Mahdavi2018
  ایده های ناب از ما برنامه نویسی از شما رنسانس فکر 0 575 09-18-2018 12:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما alireza1122 2 801 08-16-2018 01:41 PM
آخرین ارسال: rad86
Brick همکاری و زمینه های مشاغل برق و معماری TG4 0 587 08-06-2018 10:19 PM
آخرین ارسال: TG4
  همکاری برای فروش بدلیجات sina hami 2 2,774 07-10-2018 10:26 AM
آخرین ارسال: یاسمین اکبری
  کمک برای راه اندازی خط تولید ظروف یک بار مصرف smagoli 12 66,452 12-05-2017 06:54 PM
آخرین ارسال: rostame_k
  نیاز به سرمایه گذار برای طرح های عالی ashena_73 4 1,551 11-18-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  ایده هایی برای افزایش فروش سوپرمارکتها مهدی ر 57 37,088 11-18-2017 11:07 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  نيازمند ايده شما هستم barbie 17 3,880 06-24-2017 10:25 PM
آخرین ارسال: iron
  راهنمای و همکاری در زمینه های برق،IT،تکنولوژی nimamani 0 588 06-24-2017 05:39 PM
آخرین ارسال: nimamani
Information نیاز به راهنمایی دارم shimakia 4 1,610 06-23-2017 09:10 AM
آخرین ارسال: rezaya2938

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS