ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
شکست زمان کنونی: 09-24-2025, 08:13 PM |
|||||||
|
شکست
|
02-18-2015, 08:42 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
شکست
سلام. من و خواهرم دو سه روز پیش تصمیم گرفتیم با دوخت دمیو جا نونی و وسایل دیگه اشپزخانه واسه خودمون کاری درست کنیم .پارچه خریدیم. جنس ها رو دوختیم ولی کسی از ما نمیخره.
![]() ![]() مقدارش زیاد نیست. میتونیم بذاریم خودمون ازش استفاده کنیم. ولی خیلی بد شد که هیچکس نخرید. به نظرتون چیکار کنم فروش بره؟ ![]() ![]() چند مغازه بردم گفتند به شانس خودتون اینجا باشه شاید فروش بره. |
|||
02-18-2015, 08:54 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: شکست
درود
پیشنهاد بنده اینه بیشتر تو زمینه خوراکی فعالیت کنید ایده داشته باشید میتونید فروش داشته باشید البته تو کسب وکار عجله نکنید قبل هر کاری بازار هر محصولی رو که میخواید تولید کنید رو بسنجید بعد اقدام کنید |
|||
02-18-2015, 09:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-18-2015 09:31 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
چندتا مغازه تشریف بردید؟؟
زود ناامید نشید من برا کار خودم از هر 30 مغازه یه مشتری پیدا میکنم هر کس هم که میگه به صورت امانی بزارید تا براتون بفروشم به هیچ عنوان همچین کاری رو نکنید.چون کار زلیل و بی ارزش میشه آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-18-2015, 10:11 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دم کنی رو ببرید بدید ظروف آشپزخونه فروشها و جانونی رو نون وایی ها شاید اونجا مشتریش بیشتر و بهتر پیدا شه!
ولی درکل شما که قصد کار تولیدی دارید، باید همیشه به آخر خط(فروش به مشتری) هم توجه کنید و بررسی کنید که چطور قراره محصول رو بفروشید! بنظرم شما راه غلطی نرفتید(هرچند بهتر بود قبلش در مورد بازار و نحوره فروش بیشتر تحقیق میکردید) ولی همین که یک تجربه بدست آوردید و با نمونه های ساخته شده شانستون(بهتره بگم استراتژیتون) را امتحان کردید خودش یک درس بزرگه! |
|||
02-18-2015, 10:43 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(02-18-2015 08:54 PM)mostafa7063 نوشته شده توسط: درودغذاهام همیشه میسوزه. ![]() (02-18-2015 09:20 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: چندتا مغازه تشریف بردید؟؟هنوز 3 مغازه در محله خودمان بردم ولی طوری از بدی کسب و کار حرف زدند که خجالت میکشم جای دیگه ببرم. فعلا تصمیم گرفتم ارزون تر بفروشم که کم سود کنم. (02-18-2015 10:11 PM)rezaeee نوشته شده توسط: دم کنی رو ببرید بدید ظروف آشپزخونه فروشها و جانونی رو نون وایی ها شاید اونجا مشتریش بیشتر و بهتر پیدا شه!ممنون |
|||
02-19-2015, 01:00 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
وقتی به شکست رسیدید مطمئن باشید دارید به موفقیت نزدیک تر میشید . سعی کنید در ابتدا برای معرفی کارتان محصولات را با قیمت پایین و حتی رایگان بفروشید تا بتوانید مشتریانتون رو پیدا کنید و بعد از اون میتونید قیمت رو بیشتر کنید . در ضمن سعی کنید به مغازه های بیشتری سر بزنید و خجالت را کنار بگذارید . هر روز به 5 مغازه جدید بروید و محصولاتتون رو معرفی کنید ، مداومت کنید تا کارتون پیش بره و این رو در نظر بگیرید قرار نیست در ابتدا به فروش خوبی برسید باید این قدر شکست بخورید تا قلق کار دستتون بیاد ، ببینید در کجا مشکل داشتید مثلا در معرفی محصولتون یا رنگبندی محصولات یا مثلا بسته بندی محصولتون . در ضمن فقط به مغازه ها کارتون رو برای فروش نبرید فکر کنید ببینید چه مکان هایی امکان فروش داره مثلا دوستمون عرض کردند نانوایی ، شما باید سبک خاصی در این نوع محصول داشته باشید مثلا در بسته بندی یا هر چیز دیگر بعد محصولتون خاص باشه و هر جا اون محصول رو دیدید بفهمید که محصول شماست ، برای شروع میتونید به نانوایی ها و جاهایی که خیلی بازدید داره این اجناس رو به قیمت پایین و یا رایگان بدید تا براتون بازاریابی بشه و همراه اون یه بسته بندی داشته باشید و برگه ای برای تبلیغات بگذارید که مثلا " مفتخریم شما از اولین استفاده کنندگان محصول ما هستید ، با نشان دادن این برگه میتوانید محصولات ما را با 30 درصد تخفیف خرید کنید ، برای خرید کافیست عدد1 را به شماره (091500000) ارسال کنید تا محصول را به طور رایگان برای شما ارسال کنیم . همچنین سعی کنید برای تبلیغات محصولتون دست به کارهای غیر عادی بزنید که برند محصولتون رو مسری کنه تا مردم به یکدیگر اون رو معرفی کنند و اون موقع است که فروش محصولاتتون خارق العاده میشه . ببینید کشور و شهر به این بزرگی یعنی اندازه اون تعداد محصولات شما مشتری وجود نداره ؟ قطعا وجود داره اما باید تلاش کنید تا اون رو معرفی کنید . در ابتدا از منظقه خودتون شروع کنید و بدونید هر شکست یک تجربه است تا شما را بسنجد اگر ملب کمی طولانی بود عذخواهی میکنم . مطمئنم اگر تلاش کنید موفق میشید . توکل به خدا رو فراموش نکنید . موفق باشید |
|||
02-19-2015, 02:53 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
درود
دوست عزیز تبریک به شما جهت انجام یک کار. اصلا نا امید نشین. خود من هم هنوز محصولاتی رو دارم که تو خونه موندن و فروش نرفتن. لازم نیست حتما الان فروش برن من کارمو انجام میدم بازاریابی هم میکنم آگهی اینترنتی هم میزنم، بالاخره کسی که نیاز داره، تماس میگیره و میخره. بهتره ابتدا تعداد کمی ولی با جذابیت و خلاقیت بیشتری محصول تولید کنید، سپس به هر طریقی بازاریابی کنید، مغازه، فامیل، دورهمی، دوستان، اینترنتی و حتی به تولیدی ها سر بزنید ( تولیدی مربوط به محصول). ممکنه مدتی کسی از شما خرید نکنه، اما با یک تغییر جزیی مشتری خوبی پیدا میکنید. وگرنه الان در منزل من و شما این محصول وجود نداشت! در ضمن: به گلایه های مغازه دارها توجهی نکنید، متاسفانه فرهنگ غلطی بین کاسب ها جا افتاده که در هر شرایطی می نالن. اگر امکان دستفروشی و یا گرفتن غرفه هم دارید، این کار رو بکنید که فروش تو این یک ماه اسفند، فوق العاده س. شاد باشید. طراحی فروشگاه اینترنتی | سئو فروشگاه اینترنتی هدف: کارآفرینی صنایع دستی انسانهای بزرگ، همه ابعاد زندگیشون بزرگـــــه |
|||
02-19-2015, 11:48 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
شکستی نخوردین و هنوز چیزی نشده که
مسئله مهم اینه که شما برعکس عمل کردین یعنی اول باید بازار رو می سنجیدین بعد تولید شما یه چیزی ساختین بعد میخاین بازار حرف شما رو گوش بده و قبولش کنه ولی برعکس شما باید حرف بازار رو بشنوی و طبق خواست اون عمل کنی اول یه فروشنده منصف و که فروش خوب داره پیدا کنید بعد بگید کدوم مخصولاتت فروش بیشتری داره 5 نمونه شو انتخاب کنید بعد بگین مثلا ما از اینها بیاریم شما چند خرید می کنید چه تعداد خرید می کنید بعد اون 5 نمونه رو خودتون بررسی کنید مثلا بگید نمونه اول رو 10 هزار تومان می خرد و 24عدد خرید نقد دارد برای بار اول 5 هزار تومان پول پارچه میشود و مثلا 2 ساعت وقت می برد پس یعنی هر ساعت کاری 2500 تومن نمونه 2: .... سپس بهترین هارو انتخاب کنید در این مسیر باید پرت کار رو در نظر بگیرد سعی کنید پارچه شبیه به اونی که فروشنده گفته خرید کنید یا اگر مطمئنید پارچه دیگری که چشم خریدار رو بگیره بخرید |
|||
02-19-2015, 11:52 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
در مراحل بعدی وقتی وارد کار شدید جنس های رو پیدا می کنید که سودش بیشتره
شاید خیلی پرفروش نباشن ولی وقتی هر فروشنده دوجین خرید کنه شما با 30 مغازه کار کنید براتون خوب می مونه برای اینجور جنسها که اکثرا کسی زیاد سراغشون نمیره و یه جوری در بازار پنهان شدن نیاز به تجربه داره در مراحل بعدی هم پارچه هایی استفاده می کنید که مشتری خوب میخره و قیمت ارزونی هم برای شما داره ولی در مراحل اول باید تقلید کنید و نواوری نکنید تا ضربه نخورید |
|||
02-19-2015, 11:24 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
با 3 تا مغازه ناامید شدید !!!!!
اگر غیر از این می بود باید تعجب می کردید ، روی فنون بازاریابی مطالعه و کار کنید، مطئن باشید به همون افرادی هم که گفتند نه می تونید بفروشید ، ولی چند ماهی تجربه لازمه ، پشتکار ، پشتکار ، پشتکار ، رمز موفقیت هر کاریه به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
بعد از کلی تجربه و کلی شکست بالاخره منم شروع کردم | myfanet | 17 | 4,302 |
02-09-2013 11:48 PM آخرین ارسال: mojereza |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: