ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سخته ولی ممکنه زمان کنونی: 09-23-2025, 09:40 PM |
|||||||
|
سخته ولی ممکنه
|
07-26-2014, 01:18 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سخته ولی ممکنه
سلام و درود به همه دوستای گل و خوبم
![]() من از مدتی پیش شروع کردم به دوبرابر کردن پولم با همین متد اما خوب نشد که بیام اینجا و گزارش بدم ![]() اما امروز اومدم اینجا تا مراحلی که رفتم رو بنویسم من اول دیدم مادرم و خواهرم عطر و ادکلن زیاد مصرف می کنن ![]() به فکرم رسید خوب چرا من بهشون نفروشم ![]() در نتیجه دست به دامان دوستم شدم و دو عدد عطر 5 میل به قیمت هر کدام 2500 تومان خریدم به مادرم و خواهرم فروختم هر کدام به قیمت 5000 تومان و به همین ترتیب مرحله اول به خوبی و خوشی سپری شد ![]() ![]() |
|||
07-26-2014, 01:53 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سخته ولی ممکنه
سلام دوباره به همه بچه های با انگیزه و گل سایت گزارش دوم: پس از اون به همین ترتیب و با خرید 4 عدد عطر و فروش اون به اعضای خانواده سرمایه اندک من به 20000 تومان تبدیل شد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا خودت کمکم کن
![]() |
|||
07-26-2014, 11:25 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
مهدی جان ترفند فروش را پیدا کن.
می شود. شما می توانی خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-27-2014, 11:33 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام به همه میلیاردر های این مملکت یک فکری به ذهنم رسید و عملیش کردم ![]() شنیده بودم یک دوستی عطر انتخابی شما رو با برند انتخابی خودتون روی شیشه تولید می کنه به قیمت هر کدام 2200 تومان و وزن این عطر ها 10 میل می باشد به سراغ این دوست رفتم و با خواهش و وعده خرید بیشتر در آینده سه رایحه معروف رو انتخاب کردم و از هرکدام سه عدد خریدم که جمعا شد 19800 ![]() یک دوست دیگرم هم (خدا این رفیقای خوب رو از ما نگیره ![]() ![]() ![]() امروز صبح هم زنگ زد و گفت باز هم میخوام عطرها نصش دیروز فروش رفت چون هم شیشه اش خوشگله هم خوشبو منو که دیگه نگو این شکلی بودم ![]() ![]() ![]() خلاصه سرمایه بازگشتی از فروش شد 45900 به علاوه دویست تومن اضافه از قبل مونده سرمایه من شد 46100 خدایا شکرت
پیش به سوی مرحله چهارم
|
|||
07-27-2014, 12:14 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
آفرین آقا مهدییییییی
شما می تونی با این پشتکار و این ذهن خلاق شما به زودی به مرجله 28 میرسی من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
07-27-2014, 12:29 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
اگه ممکنه .. هم عکس از شیشه هاش بذارید و هم اسم رایحه ها رو هم بنویسید /./.تشکر |
|||
07-27-2014, 12:42 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
مهیار جان ممنونم از تشویقت
داوران جان عکس هم چشم می زارم رایحه هایی که انتخاب کردم 212 و dunhill و polo blue بود عزیز |
|||
08-07-2014, 12:58 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2014 01:00 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
ایمان داشتم و دارم که موفقیتت حتمی است.
مبلغی را برای تبلیغ محصول خود در نظر بگیرید. مبلغ پرداختی برای تبلیغ هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است. ترفندهای بیشتری برای خرید و فروش پیدا کنید. موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-07-2014, 11:23 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام آقا مهدی/عطرهایی ک عکس شونو گذاشتید چ قیمتی هستن؟ کجا ساکنید و اگه بخواهیم ب چ قیمتی میفرستید.
متشکرم http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
08-13-2014, 10:13 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام ودرود
خیلی خیلی عالی امیدوارم موفق باشی اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان