ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تولید تخم مرغ زمان کنونی: 09-23-2025, 09:55 PM |
|||||||
|
تولید تخم مرغ
|
02-15-2014, 12:59 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تولید تخم مرغ
درود دوستان.
من میخوام یه کارگاه تولید تخم مرغ راه اندازی کنم که حدودا روزی 150-200 تا تخم مرغ تولید کنه. (ترجیحا به صورت سنتی) چندتا سوال دارم. خب چقد سرمایه لازمه؟ چقدر فضا لازمه؟ چقدر مرغ لازمه؟ خرج دون روزانه مرغها چقده؟ مرغش کجا گیر میاد؟ با چه قیمتی؟ مزایا و معایبش کلا. کسی میتونه راهنمایی کنه. ممنون |
|||
02-15-2014, 02:00 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: تولید تخم مرغ
(02-15-2014 12:59 AM)sshamedk نوشته شده توسط: درود دوستان. من خودم دنبال اين كار هستم با خيليا مشورت كردم البته به صورت صنعتي ولي به دليل سرمايه گذاري بالا براي اين طرح دارم تحقيقاتم رو كامل ميكنم ، اگه قطعي شد كه گزارش ميدم . واسه اين تعداد بايد بومي پروش بديد ولي خب بومي به اندازه تجاري بازدهي نداره ، سنتي رو توصيه نميكنم ولي شركتي بود كه قفس اتومات براي مرغ بومي در سايز كوچيك و خونگي طراحي ميكرد ،بهتره فكر قفس باشي ، در اين تعداد هزينه بالايي نداره ، فضاي زيادي واسه قفس نياز نداري ، اگر مرغ تجاري باشه ٢٥٠ تا ٣٠٠ عدد كافيه ( بومي رو نميدونم ) هر مرغ ميانگين روزي ٩٥ گرم دون ميخوره بسته به سن متغيره كه واسه توليد در تعداد بالا كيلويي ١١٠٠ تومن دون ميشه ،( با قيمت امروز ) ولي تعداد كم ١٤٠٠ تا ١٥٠٠ تومن ، بومي نميدونم كجا ميفروشن توي نت سرچ كن پيدا ميكني ، تجاري اين تعداد نميفروشن ، اگه بفروشن هر پولت ٩٠ روزه فكر كنم ١١٠٠٠ تومن برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
02-15-2014, 02:08 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز من یک ایده ای در این خصوص دارم یتونید در اینجا مشاهده کنید حتمن بدردتون میخوره
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10811 |
|||
02-16-2014, 12:23 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(02-15-2014 02:00 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:(02-15-2014 12:59 AM)sshamedk نوشته شده توسط: درود دوستان. دوست عزیز میشه در مورد مرغ صنعتی مکانش هزینه قفس و ... توضیح بدید؟ممنون |
|||
02-16-2014, 01:32 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
براي توليد صنعتي خب بايد از جهاد كشاورزي براي مجوز مرغداري تخمگذار اقدام كنيد ، بعد از دريافت مجوز ، به غير از ساخت سالن ، انبار ، اتاق كارگر ،انبار تخم مرغ و .....
نياز به قفس داريد ، كه هر سر مرغ ٣٥٠٠ تومن هزينه قفس ميشه ، هر ده هزار پولت ٣٥ ميليون ميشه ،البته تا اينجاي كار با وام جلو ميره اما بعد ،با جيب خودتون.... ميتونيد جوجه يكروزه رو خريداري كنيد و خودتون به مرحله توليد برسونيد كه تقريبا ً ٢٠ هفته زمان ميبره ، يا اينكه پولت ٩٠ روزه خريداري كنيد كه بعد از ٨ هفته به توليد ميرسه . خريد پولت هر عدد تقريبا ً ١١٠٠٠ تومن ( البته متغيره ) كه واسه ده هزار ميشه ١١٠ميليون ، هزينه دون تا به توليد برسه ٦٠ ميليون .... + ( هزينه كارگر و سوخت و ..،)بعد از اون مرغ خرج خودشو در مياره و پولتون در گردش قرار ميگيره ، البته بازم نياز به مقداري پشتوانه مالي داريد، اين هزينه ها واسه ده هزار عدد كه البته مجوز كمتر از سي هزار نميدن ، بعد از شروع توليد تقريباً ٩٠ درصد روزانه توليد داريد ، يعني ٩٠٠٠ تخم مرغ ( ٥٠ كارتن ) توليد روزانه ميشه . بعد از رسين به پيك توليد ١٤ ماه ميتونيد توليد كنيد. برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
02-16-2014, 05:08 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(02-16-2014 01:32 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط: براي توليد صنعتي خب بايد از جهاد كشاورزي براي مجوز مرغداري تخمگذار اقدام كنيد ، بعد از دريافت مجوز ، به غير از ساخت سالن ، انبار ، اتاق كارگر ،انبار تخم مرغ و ..... سلام به گفته شما برای ده هزار تا حداقل 200 میلیون درسته؟ هزینه کارگر و اجاره و ...اضافه باز میشه میتونید بفرمایید درآمد این ده هزار تا؟یعنی دوره این مرغ چند وقت می باشد تا به کشتار برسد و بعد از کشتار حدودا چقدر برای خود شخص می ماند؟ تشکر |
|||
02-16-2014, 05:17 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(02-16-2014 05:08 PM)esmailpour نوشته شده توسط:(02-16-2014 01:32 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط: براي توليد صنعتي خب بايد از جهاد كشاورزي براي مجوز مرغداري تخمگذار اقدام كنيد ، بعد از دريافت مجوز ، به غير از ساخت سالن ، انبار ، اتاق كارگر ،انبار تخم مرغ و ..... فکر کنم هزینه هایی که دوستمون فرمودید برای مرغ تخم گزار هستش و نه گوشتی که هزینه ها برای تخم گزار طبیعتاً بیشتره. اگـر خـداونـد آرزویـی در دلـت نـهـاد ...
بـدان تـوانـایـی رسـیـدن به آن را در وجود تو دیـده است ... |
|||
02-16-2014, 05:33 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
بله اين واسه تخم گذاره .... هر ١٠٠٠٠ مرغ گوشتي تفريبا ً يكصد ميليون تومن هزينه داره....٤٨ روز زمان ميبره تا به وزن ٢/٥ برسيد ، ١٠٪ هم تلفات ...
اگه هيچ مشكلي نباشه و درگير بيماري نشيد و رشدتون خوب باشه ٢٢٥٠٠ كيلو گوشت توليد ميكنيد ، كه كيلويي تفريبا ً ٤٤٠٠ واسه شما تموم ميشه. برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
02-16-2014, 09:22 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(02-16-2014 05:17 PM)mohammadlover نوشته شده توسط:(02-16-2014 05:08 PM)esmailpour نوشته شده توسط:(02-16-2014 01:32 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط: براي توليد صنعتي خب بايد از جهاد كشاورزي براي مجوز مرغداري تخمگذار اقدام كنيد ، بعد از دريافت مجوز ، به غير از ساخت سالن ، انبار ، اتاق كارگر ،انبار تخم مرغ و ..... حقیر هم متوجه شدم برای تخم گذار فرمودند ولی دوره مرغ تخم گذار هم با کشتار به پایان میرسه برادر |
|||
02-16-2014, 09:45 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
پس من عذرخواهی میکنم بابت بد متوجه شدنم.
ولی از پست شما اینو برداشت میشه کرد که سود کار بعد از کشتار هستش در صورتی که این سود برای مرغ تخمگذار باید قبل از کشتار برگرده و نه بعد از کشتار. در هر صورت موفق باشید اگـر خـداونـد آرزویـی در دلـت نـهـاد ...
بـدان تـوانـایـی رسـیـدن به آن را در وجود تو دیـده است ... |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پرورش مرغ گوشتی و تخم گذار | mohammad.b | 9 | 19,198 |
01-11-2018 12:37 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
همه چيز در مورد شتر مرغ | اقاي ايـــده | 6 | 3,040 |
11-10-2017 09:09 PM آخرین ارسال: Samsool |
|
تولید کمپوست | fatiima | 2 | 904 |