ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان
زمان کنونی: 06-16-2024, 06:51 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ:
بازدید: 5056

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان
06-18-2013, 10:12 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2013 10:13 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #24
RE: دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان
هنگام مواجه شدن با فرد گرمازده چه باید بکنیم؟
یک متخصص طب اورژانس یزد کاهش هرچه سریع‌تر دمای بدن فرد را اولین اقدام هنگام مواجه شدن با یک فرد گرمازده دانست.
به گزارش ایسنا، دکتر "علیرضا اسماعیلی"، با اشاره به علائم گرمازدگی، پوست خشک و داغ، عدم تعریق، تنفس کوتاه و سریع، نبض سریع و ضعیف، افزایش دمای بدن به بیش از 40 درجه، سردرد، گرفتگی عضلات و گشادی مردمک چشم را از نشانه‌های گرمازدگی دانست و گفت: همچنین این عارضه نشانه هایی بر روی پوست دارد که پوست ابتدا قرمز شده و سپس رنگ پریده یا کبود می شود.
وی با اشاره به علائم روحی و روانی گرمازدگی عنوان کرد: این علائم شامل سخنان بی ربط، گیجی، رفتار پرخاشگر، آشفتگی و هیجان، توهم، بی حالی، رخوت و بی و تشنج است.
وی ضعف و خستگی، کشیدگی و درد عضلات، استفراغ و تهوع، پوست رنگ پریده و چسبناک، دمای طبیعی بدن، گرفتگی عضلات، سرگیجه، ضعف و غش، ادرار زرد تیره یا نارنجی، سردرد و اسهال است را از علائم در معرض گرمازدگی برشمرد.
اسماعیلی در خصوص تشخیص گرمازدگی تصریح کرد: ابتدا پزشک علائم شما را بررسی کرده و میزان فشارخون و دمای بدن را اندازه می‌گیرد. همچنین در این حالت پزشک نمونه ادرار و خون شما را با تجویز آزمایش‌های مربوطه بررسی می‌کند.
وی با اشاره به درمان گرمازدگی گفت: درمان عوارض مرتبط با گرمازدگی بستگی به شدت آن دارد.
اسماعیلی با اشاره به درمان فوری گرمازدگی توصیه کرد: گرمازدگی یک فوریت پزشکی است. اگر دیدید کسی دچار گرمازدگی شده، فوراً یک آمبولانس خبر کنید یا هرچه سریع تر او را به نزدیک ترین بیمارستان برسانید.
وی کاهش هرچه سریع تر دمای بدن فرد را اولین اقدام هنگام مواجه شدن با یک فرد گرمازده دانست و توصیه کرد: اولین کاری هنگام مواجه با یک فرد گرمازده این که لباس‌های فرد را درآورده و بدن او را در آب سرد فرو برید. اگر چنین امکانی وجود نداشت، با استفاده از یک پارچه یا حوله یا اسفنج، بدن فرد را با آب سرد خیس کنید یا اینکه قطعات یخ را به آرامی به بدن فرد بمالید.
وی ادامه داد: اگر مقدار آبی که در اختیار دارید، کم است، ابتدا سر و گردن او را خنک کنید. تکه های یخ را روی گردن، زیر بغل و کشاله ران او قرار دهید و توسط یک تکه کاغذ یا حوله یا پنکه‌ او را باد بزنید.
اسماعیلی گفت: بعد از حمام گرفتن، فرد را در مکان خنکی قرار دهید، سپس پاهای فرد را در محل بالاتری نسبت به بدن او قرار دهید تا جریان خون بیشتر به طرف سر او برود.
این متخصص طب اورژانس یادآور شد: دست‌ها و پاهای فرد گرمازده را ماساژ دهید تا خونی که خنک شده، به سمت مغز و مرکز بدن او برود.
وی خاطرنشان کرد: اگر شخص به هوش است، او را تشویق کنید تا کم کم آب یا یک نوشیدنی خنک بنوشد، ولی اگر شخص بی‌هوش باشد، نمی‌توانید این کار را انجام دهید، بدن او را خنک کنید تا وقتی به هوش آمد، آب بنوشد.
وی ادامه داد: وقتی بدن فرد خنک شد، هر 10 دقیقه یک بار دمای بدن او را اندازه گیری کنید تا دمای بدنش کمتر از 38.5 درجه سانتیگراد نشود.
این متخصص توصیه کرد: هنگامی هم که بدن فرد را در آب سرد فرو می کنید، باید مراقب باشید تا دمای بدنش کمتر از39.5 درجه نشود. اگر هم دماسنج در اختیار نداشتید، تا وقتی که با لمس کردن بدن او احساس می کنید خنک نشده، عمل خنک کردن را ادامه دهید، ولی به محض خنک شدن بدن فرد، عمل خنک کردن‌( در آب سرد یا به شکل دیگر‌) را متوقف کنید و اگر دمای بدن او مجدداً افزایش یافت، عمل خنک کردن را از نو شروع کنید.
سبد غذایی تابستانه / معرفی چند سوپراستار غذایی برای فصل تابستان
هیچ ماده‌ غذایی معجزه‌گری وجود ندارد که صرفاً با خوردن آن سلامتی‌تان را تضمین کنید. راز تندرستی در تنوع غذایی است. یعنی باید از میوه‌ها و مواد غذایی مختلفی استفاده کنید تا ویتامین‌ها و خواص همدیگر را تکمیل کنند. در اینجا به معرفی چند سوپراستار غذایی برای فصل تابستان می‌پردازیم. خط به خط با ما باشید.
گوجه فرنگی: زینت سالاد
گوجه فرنگی خطر رشد تومورهای پروستات را به میزان 25 تا 30 درصد کاهش می‌دهد. می‌پرسید چرا؟ به خاطر این که حاوی یک آنتی‌اکسیدان قوی به نام لیکوپن می‌باشد که در عین حال پیری سلول‌های پوستی را به تأخیر می‌اندازد و رادیکال‌های آزاد اشعه‌های ماورای بنفش را هم خنثی می‌کند. البته به شرط این که هر هفته حداقل دو مرتبه گوجه فرنگی مصرف کنید. خیلی از گوجه فرنگی‌ها گلخانه‌ای و بیرون از خاک کشت می‌شوند. سعی کنید تا جایی که می‌توانید گوجه فرنگی‌هایی که به‌صورت طبیعی و در زمین‌های کشاورزی کشت می‌شوند استفاده کنید.
کلم‌ها: همیشه و همه جا
کلم خانواده‌ پرجمعیتی دارد: بروکلی، گل کلم، کلم برگ، کلم قرمز، کلم قمری و غیره. همه‌ کلم‌ها خواص ضدسرطانی دارند و خطر ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان معده، کولون، ریه، پروستات و سینه را کاهش می‌دهند. بروکلی عملکرد عضلانی قلب را بهبود می‌دهد و کلسترول بد خون را کاسته و در عوض میزان کلسترول خوب را افزایش می‌دهد.میوه‌های رنگی تابستانی نه تنها خواص ضد سرطانی دارند بلکه پیری را از شما دور کرده و کیفیت پوست‌تان را بهتر می‌کنند. توصیه می‌کنیم هر هفته پنج مرتبه انواع کلم‌ها را میل کنید. بهترین روش پخت این ماده‌ غذایی بخارپز کردن یا در تهیه‌ وک wok است. توجه داشته باشید زمانی که کلم‌ها به مدت طولانی جوشانده می‌شوند 75 درصد خواص ضد سرطانی خود را از دست می‌دهند. اگر با خوردن کلم دچار نفخ می‌شوید باز هم خودتان را از مصرف آن محروم نکنید. مقدار مصرفتان را کمتر کنید اما حتماً آن را در برنامه‌ غذایی‌تان بگنجانید.
میوه‌های قرمز، آبی، سیاه
توت فرنگی، تمشک، شاه توت، گیلاس، آلبالو، انگور‌فرنگی، آلو، شلیل و غیره. همه‌ این میوه‌ها سرشار از پُلی‌فنول‌ها، ویتامینC، فیبرها و مواد معدنی هستند. در واقع همه‌ این میوه‌ها حاوی بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشند. میوه‌های رنگی تابستانی نه تنها خواص ضد سرطانی دارند بلکه پیری را از شما دور کرده و کیفیت پوست‌تان را بهتر می‌کنند.
ماهی‌های چرب را دریابید
ماهی ساردین، آزاد، کولی، ماکرو و غیره؛ این ماهی‌ها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که جریان خون را بهتر می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند و در عین حال حاوی کمترین میزان جیوه می‌باشند.
بفرمایید حبوبات
عدس، نخود، لپه و غیره. حبوبات سرشار از فیبر هستند که سرعت جذب قند را کاهش می‌دهند. این مواد غذایی بدون بالا بردن ترشح انسولین انرژی تولید می‌کنند. با مصرف حبوبات خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و پیری پوست را به تعویق می‌اندازید. یک پیاله عدسی صبحانه یا میان وعده‌ فوق‌العاده‌ای است که مواد مغذی زیادی را نصیب‌تان می‌کند. حتماً حبوبات را در برنامه‌ غذایی‌تان بگنجانید.
روغن کلزا و روغن تخم کتان
یکی از خدمت‌هایی که می‌توانید به بدنتان بکنید این است که تعادلی بین میزان امگا 3 و امگا 6 بدنتان ایجاد کنید. روغن کلزا و روغن تخم کتان سرشار از امگا 3‌ها هستند و اگر روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از این روغن‌ها را به سالاد اضافه کرده و میل کنید می‌توانید تعادلی بین امگا 3 و امگا 6 بدنتان ایجاد کنید. معمولاً مواد غذایی صنعتی امگا 6‌های بیشتری به ما تحمیل می‌کند. روغن زیتون و به خصوص بهترین نوع آن یعنی extra virigine، حاوی پُلی‌فنول‌ها و ویتامین E می‌باشد و می‌تواند طعم روغن کلزا را بهتر کند. برای همین می‌توانید این دو روغن را مخلوط کرده و مصرف کنید.
سیر و پیاز
هیچ وقت و هیچ کجا از مصرف پیاز و سیر غافل نباشید. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که سبزیجات خانواده آلیاسه (پیاز، پیازچه، موسیر و غیره) و به خصوص سیر از ابتلا به سرطان معده، کولون و سرطان روده پیشگیری می‌کنند. سیر همچنین می‌تواند میزان کلسترول بد خون را کاهش دهد. برای همین توصیه می‌کنیم در تهیه‌ همه‌ غذاهایتان از این دو ماده‌ غذایی استفاده کنید.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: jahanagahi , دهدار , somayeee
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
RE: دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان - صدفی - 06-18-2013 10:12 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان صدفی 38 6,950 10-09-2014 08:02 PM
آخرین ارسال: tan-graphic
  دانستنیهای مفید سلامتی zoofanoon 15 1,680 05-10-2012 11:51 AM
آخرین ارسال: zoofanoon

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS