ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 09:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mas
آخرین ارسال: aryobarzan
پاسخ:
بازدید: 91672

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
10-07-2011, 12:54 AM
ارسال: #192
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
اولین راهکاری که حتما باید انجام بشه ارسال SMS تبلیغاتی به تمامی شماره های اون محله.که در ابتدا مردم با شغلتون آشنا بشن.من می تونم اینکارو براتون بکنم.فقط باید کد پستی محلتون رو بهم بگید.

دومین راهکار چاپ تراکت رنگیه گلاسس.البته با یه متن درست و حسابی که باعث جذب مشتری بشه.اونم خودم در خدمتتون هستم.
سومین راهکار اینه که شما بعد از افتتاح مغازتون حدود 3 روز باید مراسم افتتاحیه برگزار کنید تو این سه روز باید تمامی غذاهاتون رو با 50 یا 40 درصد تخفیف ارائه بدید تا مشتریانتون با کیفیت غذاهاتون آشنا بشن.من این کاررو برای یه پیتزا فروشی که تو یه محله ای هست که پشه پر نمی زنه انجام دادم الان از همه ی پیتزا فروشی ها فروشش بیشتره و خود منهم یکی از مشتری ثابت های پیتزاهاشم.

چهارمین راهکار دادن اشتراک به شرکتهاست که میگید قراره صبحانهاشونو تأمین کنید.شما باید شرکتهارو با یکسری قلق ها مجبور کنید تا با شما قرارداد ببندند تا شما هرروز تو یه ساعت خاص براشون صبحونه رو ببرید تو شرکتشون
پنجمین راهکار اینکه هر روز یه صبحانه ی خاص رو طراحی کنید و تو مغازه تون به مشتریا بدید مثلا بگید صبحانه ی امروز......این خودش یه وجهه تمایز هستش
ششمین راهکار اینکه به مردم هم اشتراک بدید و بعد از اینکه اشتراک دادید برای شب عید یکسری تقویم حصیری چاپ کنید و کد اشتراکشون رو توش بزنید و بدید بهشون این کار معجزه می کنه من تجربه کردم(بازم خودم کمکت می کنم)
هفتمین راهکار بازاریابی حضوری و رفتن به شرکتاهاس که بتونید باهاشون صحبت کنید و باهاشون قراداد ببندید.
هشتمین راهکار اینکه هر کاری رقبا انجام میدن شما به بهترین صورت ممکن اونو انجام بدین تا مشتریا تعجب کنن
نهمین راهکار حتما حتما مغازتون رو زیبا و شیک طراحی کنید تا یه خاطره ی دلنشین از اومدن به مغازه شما در ذهن مشتری بمونه
دهمین راهکار به همه ی مشتریانتون بعد از اینکه میخوان برن یه هدیه کوچیک بدین(خودم راهنماییتون می کنم که چی بدین) بستنی آیس پک به عر مشتریش بعد از رفتن به بچش یه بادکنک که آرمشون روش چاپ شده بود میداد

بازم اگر چیزی به ذهنم رسید تو همین جا مطرح می کنم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟ - مهدی گل محمدی - 10-07-2011 12:54 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره 500 هزار تومانی avan 24 7,152 06-10-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  200 تومان لبخند بزن مــجــیــנ 35 7,894 04-21-2013 09:12 PM
آخرین ارسال: سودابه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS