ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

درمان معجزه آسای سوختگی
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:37 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: soltan_sal
آخرین ارسال: MARYAR
پاسخ:
بازدید: 2041

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درمان معجزه آسای سوختگی
06-02-2013, 10:38 PM
ارسال: #7
RE: درمان معجزه آسای سوختگی
یک کیسه آرد در یخچال خود نگه دارید حیرت آوره!!!
چطور تا به حال راجع به آن چیزی نشنیده بودیم؟

من همیشه آن را زیر شیر آب سرد می گرفتم.

تجربه ی یک خانم با سوختگی ها چندی پیش هنگام پختن ذرت، چنگالم را در آب جوش کردم تا ببینم که ذرت ها آماده هستند یا خیر... ولی اشتباها دستم در آب جوش رفت... همان طور که داشتم جیغ و فریاد می کردم، یکی از دوستانم که یک دامپزشک ویتنامی است وارد خانه شد و پرسید که مقداری آرد ساده دارم یا نه؟
من کیسه را آوردم و او دست مرا در آن فرو برد و به من گفت که دستم را به مدت 10 دقیقه در آن آرد نگه دارم... و من هم همینکار را کردم...
او به من گفت که در ویتنام، مردی آتش گرفته بود و آنها در حالی که ترسیده بودند، برای خاموش کردن او کیسه ای آرد بر سر و تن او پاشیده بودند، و در کمال تعجب دیده بودند که نه تنها آن آرد آتش را خاموش کرده است، بلکه باعث شده بود که او حتی یک تاول هم نزند خلاصه ....
من دستم را به مدت 10 دقیقه در کیسه ی آرد نگه داشتم و آن را بیرون آوردم و دیدم که حتی یک رد قرمز و یا تاولی روی آن وجود ندارد و از همه مهمتر، به هیچ عنوان دردی هم ندارد.
از آن زمان، من یک کیسه آرد برای زمان هایی که خودم را می سوزانم، در یخچال نگهداری می کنم.
آرد سرد تأثیر بیشتری نسبت به آرد با دمای اتاق دارد. من از آرد استفاده کرده ام و تا به حال یک لک سوختگی قرمز و یا تاول نداشته ام.
حتی یک بار زبانم را سوزاندم و آرد را به مدت 10 دقیقه روی آن گذاشتم... درد آن ناپدید شد و سوختگی آن هم برطرف شد آن را امتحان کنید....

معجزه را تجزبه کنید!! یک کیسه آرد در یخچال خود نگه دارید و از این کار خوشحال خواهید شد در ضمن باید اشاره کنم که محدوده ی سوخته شده را اول زیر آب سرد نگیرید.... آن را مستقیما در آرد قرار داده و 10 دقیقه نگه دارید

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: درمان معجزه آسای سوختگی - MARYAR - 06-02-2013 10:38 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سکته و درمان آن در همان لحظه(حتما بخوانید) مهدی گل محمدی 11 2,908 10-03-2013 11:19 PM
آخرین ارسال: habib tousi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS