ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي زمان کنونی: 09-26-2025, 04:59 PM |
|||||||
|
گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي
|
05-14-2013, 07:52 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي
همه علیه تبعیض ها
به گفته «ماهرخ فلاحی» اگر زنان توانمندیشان را نشان دهند می توانند همه تبعیض ها را نادیده بگیرند. تا زمانی تبعیض وجود دارد که زنان خودشان را دست کم می گیرند اگر زنی توانایی اش را ثابت کند بهتر از مردان در هر سیستمی پذیرفته می شود. او به عنوان اولین زن گاودار صنعتی هر چند مشکلات زیادی را از سر گذرانده اما به تمام معنا خود را یک کارآفرین می داند: «کارآفرینی مثل یک توپ است که اگر زمین بخورد بالاتر می رود. من در زندگی هرگز از مشکلات نترسیدم و از این پس نیز از آنها نخواهم هراسید.» به قول خودش یک لحظه هم قادر نیست یک جا بنشیند. دانشجویان دائما به او مراجعه می کنند و می خواهند برای آموزش به دامداری اش بروند. ایران را خیلی دوست دارم در آمریکا، فرانسه و اسپانیا برای تحصیل بوده ام ولی دلم می خواست در ایران کار کنم. دوست دارم کشور ما وابسته نباشد. در سفری که به دانمارک داشتم دیدم که آنها چه پس مانده هایی را برای ایران صادر می کنند. این بود که تصمیم گرفتم به تولید شیر و گوشت با روش های جدید و اصلاح نژاد دست بزنم. گاوهای ما الان با تلقیح مصنوعی و نه لقاح طبیعی، تولید مثل می کنند. ما برای اصلاح نژاد همان کارهایی را می کنیم که در مرکز تحقیقات رویان انجام می شود. خودکفا شدن مملکت برای من یک انگیزه مهم است. البته سه دوره و در میان همه مردان، من به عنوان گاودار نمونه صنعتی انتخاب شدم. در جشنواره شیخ بهایی در اصفهان سال 1383، مدال طلای کارآفرین نمونه را بردم. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي - 3ObHaN - 01-14-2013, 09:05 PM
RE: گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي - 3ObHaN - 01-14-2013, 09:15 PM
RE: گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي - 3ObHaN - 01-14-2013, 10:00 PM
RE: گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي - mallarme - 05-14-2013 07:52 PM
RE: گفت وگو با ماهرخ فلاحي: زن گاودار نمونه صنعتي - بيلا بالا - 05-14-2013, 09:12 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
گفت وگو با فاطمه نره ای، زن کارآفرین | minoo | 1 | 1,517 |
07-14-2013 12:06 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
شهناز ربیعی، کار آفرین نمونه چهارمحال و بختیاری | minoo | 0 | 1,170 |
06-20-2013 07:21 PM آخرین ارسال: minoo |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان