ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
نگران قضاوت دیگران نباش..... زمان کنونی: 09-24-2025, 09:41 AM |
|||||||
|
نگران قضاوت دیگران نباش.....
|
05-12-2013, 09:12 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: نگران قضاوت دیگران نباش.....
لازم بود یادآوری کنم.................................
این مساله را برای خود روشن کنید كه نحوه تفكر دیگران درباره شما دلمشغولی و مشكل شما نیست: ممكن است خندهدار به نظر برسد اما این یك واقعیت است آنها همانطور كه تصمیم دارند فكر كنند، فكر می كنند حتی اگر در ظاهر خودشان را جور دیگری نشان دهند، پس حتی اگر فكر می كنید كه می توانید معیار یا پیمانهای برای آنچه كه در سر آنها می گذرد باشید بفهمید كه در انتهای روز باز هم هنوز هر كسی حدس خودش را درباره شما خواهد داشت. اینكه چطور درباره شما فكر می كنند مشكل و دلمشغولی آنهاست نه شما پس هر وقت این فكر كه دیگران چگونه و چطور درباره من فكر میكنند به سراغتان آمد بلافاصله آن را با این جمله:" مهم نیست این مشكل آنهاست نه من"، جایگزین كنید. پس اگر زمینه هایی از زندگیتان هست كه در آن احساس ناامنی و یا فقدان احساس خوب درباره ارزش خودتان هستید، به طور طبیعی و خودكار فرض خواهید كرد كه دیگران این نقاط ضعف و عیوب را در شما ملاحظه میكنند و این احساس بدگمانی و سوءظن درباره طرز تفكر منفی دیگران درباره شما را تشدید میكند. به خودتان سخت نگیرید به مرحله اول برگردید هیچ كس كامل نیست زندگی خیلی كوتاهتر از آن است كه انرژی روحی و عاطفیتان را صرف این افکار مزاحم و مسموم كنید. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
نگران قضاوت دیگران نباش..... - mallarme - 05-03-2013, 12:01 PM
RE: نگران قضاوت دیگران نباش..... - goldmen - 05-03-2013, 12:05 PM
RE: نگران قضاوت دیگران نباش..... - mallarme - 05-12-2013 09:12 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان