ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

كلاس كاري يا فقط پول درآوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:37 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Peyman AL
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
پاسخ:
بازدید: 5213

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كلاس كاري يا فقط پول درآوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
04-18-2013, 02:23 PM
ارسال: #28
RE: كلاس كاري يا فقط پول درآوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من " کلاس " یک توهم است و واقعیت ملموس ندارد ! یه جور دغدغه ذهنی است . نمی شود دقیقا تعیین کرد چه شغلی یا چه سبک لباس پوشیدن یا چه اتومبیلی با کلاس است یا کدام بی کلاس است؟!
یک ماه پیش تعدادی تخم مرغ نطفه دار از روستایی به دستم رسید . به این فکر افتادم که آنها را تبدیل به جوجه کنم و بفروشم ! ماشین جوجه کشی قدیمی را شستم و راه انداختم . 65 در صد تخمها تبدیل به جوجه شدند . جوجه ها را داخل یک کارتن مقوایی گذاشتم و به یک پارک رفتم . به محض گذاشتن کارتن جوجه ها در کنار محوطه بازی بچه ها , همه بچه های پارک دور جوجه ها جمع شدند ! غوغایی به پا شد که برای خودم هم خیلی دیدنی و سرگرم کننده بود . بعد هم اسکناسهای سبز و آبی از کیف ها بیرون آمد و به جیب من سرازیر شد ! هر جوجه با احتساب همه هزینه ها برای من کمتر تر از 200 تومان تمام شده بود . ولی هر کدام را 3000 تومان فروختم . البته وجدانم هم راحت بود . چرا که هر جوجه می توانست برای صاحبش ته مانده سفره را تبدیل به گوشت سفید کند و دو ماه دیگر بیش از 20000 تومان ارزش دارد . در آخر هم دسته قلنبه پولها را از جیبم در آوردم و شمردم و گفتم : خدا بده برکت12_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: كلاس كاري يا فقط پول درآوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - لاک پشت سریع - 04-18-2013 02:23 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ جبرئیل 4 1,216 04-30-2015 02:25 PM
آخرین ارسال: جبرئیل

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS