ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مذاکره! زمان کنونی: 09-27-2025, 05:47 AM |
|||||||
|
مذاکره!
|
02-22-2013, 06:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-22-2013 06:45 PM، توسط yu3f.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مذاکره!
مذاکره چیست؟
انواع مذاکره!
مذاکره برد/برد! ب مذاکره ای مذاکره ی برد/برد (win/win) گفته می شود ک طرفین مذاکره با هدف رسیدن ب توافق ای شروع ب مذاکره می نمایند. در این مذاکرات احتمال به نتیجه رسیدن بیشتر است. علت آن این است ک طرفین با دید برد/برد شروع ب مذاکره می کنند سعی می کنند هردو از برد در مذاکره سهیم باشند. مذاکره برد/بخت! ب مذاکره ای مذاکره ی برد/باخت (win/lose) گفته می شود که طرفین در تضاد ب سر ببرند! هر طرف مذاکره در تلاش است تا طرف دیگر را مغلوب نماید. طرفین برای دستیابی ب این هدف گاه متوسل ب شگرد های منفی و بی اخلاقی می شوند. به همین دلایل رسیدن ب نتیجه در این روش بسیار مشکل تر از روش برد/برد خواهد بود. مذاکره باخت/باخت! در این سبک از مذاکره طرفین دنبال رسیدن ب هدف خاصی نیستند. هیچکس دنبال رسیدن ب نتیجه نیست و تنها هدف تخریب طرف مقابل است. کاربرد های مذاکره! من ب شخصه در زمینه مثال برای کاربردهای مذاکره عاجزم!! چرا!؟ ب دلیل اینکه در همه زمینه ها می توان مذاکره کرد. فقط چند مثال کوچک می زنم:
در انتهای این بحث، دو نکته کلیدی را عرض می کنم: هر چیزی در این دنیا، قابل مذاکره است! و هر کسی یک مذاکره کننده! پ.ن: در رابطه با مذاکرات بازنده/بازنده سخن نمی گوییم چون بحث ب بیراهه (مسایل سیاسی و اعتقادی و ...) خواهد رفت. پ.ن۲: من تشکرهایی ک زیر پست قرار می گیرد را ب حساب تشکر نمی دانم. ب حساب خوانده شدن مطلب می دانم. خوشحال می شوم بدانم آیا مطلب خواننده دارد یا نه. امتیاز ویژه ب معنی کاربردی بودن مطلب است. پس اگر از نظرتان مشکلی نیست بگذارید با استفاده از قسمت تشکر ها بدانم چند نفر خوانده اند. پ.ن۳: اگر کمی و کاستی می بیند لطفا راهنمایی کنید. بنده در سطح معلومات و مطالعاتم می نویسم. خوشحال می شوم علاوه بر رفع ایرادات، معلوماتم هم افزایش دهم ![]() پ.ن۴: امیدوارم مطالب مفید باشد ![]() پ.ن۵: ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
RE: مذاکره! - yu3f - 02-22-2013 06:35 PM
RE: مذاکره! - 0625 - 02-23-2013, 02:53 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان