ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کارآفرینان برتر
زمان کنونی: 09-26-2025, 08:53 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان
نویسنده: کوروش بزرگ
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 9355

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امیتازات : 3.34
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارآفرینان برتر
01-22-2013, 10:37 PM
ارسال: #41
وقتی میرین شیراز یه سر به رستوران های شاطر عباس بزنید
وایل مرداد ماه (1390 ) قراری تنظیم کردیم تا گپی دوستانه داشته باشیم با جناب آقای کورش صالحی ریاست اتحادیه صنف رستوران ها و تالارهای پذیرایی شیراز ، و متصدی رستوران شاطر عباس . نتیجه این گفتگو را به صورت خلاصه میخوانید :
[تصویر: koorosh-salehi.jpg]
1. یه معرفی از صنف رستوران های شیراز داشته باشید ؟
اولین کار صنف دادن مجوز و پروانه کسب . جلوگیری از تداخل صنفی و واحد های بدون پروانه کسب ، ایجاد رقابت سالم بین واحد ها ، بررسی و پیگیری شکایات مردمی و تمامی مشکلات مربوط به واحد های صنفی ،
2. اگر یکی بخواد رستوران بزنه چه مراحلی رو باید طی کنه ؟ میتونید مراحل رو به ترتیب شرح بدید ؟
واحد های صنفی ما به چند دسته تقسیم میشوند : تالار پذیرایی ، رستوران و سفره خانه های سنتی ، چلوکبابی ، غذای بیرون بر و تشریفات .
قوانین متفاوتی برای تاسیس رسته های مختلف وضع گردیده است ، مثلا مساحت حداقل تالارهای پذیرایی 600 مترمربع و برای رستوران 450 متر مربع ، چلوکبابی 200 متر و غذای بیرون بر 140 متر و ... می باشد. علاوه بر این بخش های مختلف هر مجموعه نظیر آشپزخانه ، سالن پذیرایی ، سرویس بهداشتی ، اتاق کارگر و ... نیز دارای مقرراتی است که همه این اطلاعات در اتحادیه موجود می باشد .
مراحل کار نیز به این صورت است که متقاضی مدارک لازم رو تهیه و در اختیار ما قرار میده . پس از بررسی بازرس اتحادیه از محل بازدید و در صورت تطابق با شرایط تاییدیه صادر می نماید . سپس از سوی اتحادیه استعلام هایی از اداره اماکن ، اداره بهداشت ، شهرداری و مرکز آموزش های حرفه ای صورت گرفته و پس از دریافت نتیجه پروانه کسب صادر خواهد شد .
3. شما در حال حاضر نائب رئیس اتحادیه رستوران های کشوری نیز هستید . هدف کلی از تاسیس این اتحادیه چی بوده ؟
هدف اصلی این اتحادیه همگن شدن واحد های صنفی در سطح کشور ، ارتباط موثر متصدیان واحد ها با یکدیگر ، نرخ گذاری در سطح کشوری بر اساس ضوابط و مسائلی از این دست می باشد .

4. شاطر عباس دقیقا کی افتتاح شد ؟
سال 1363 شاطر عباس شروع به کار کرد . پروانه کسب با دو سال تاخیر در سال 1365 صادر شد .

5. قبل از شاطرعباس به چه کاری مشغول بودید ؟
من مهندس کنترل پرواز هستم ، زمانی که بنده در برج مراقبت شیراز کار میکردم ، ترافیک بسیار سنگین بود ،در شیفت ما حدود 35 پرسنل مشغول کار بود . بعد از انقلاب ترافیک هوایی بشدت کاهش پیدا کرد و تعدیل نیرو کردن و ...

6. در حال حاضر به نظرتون بزرگترین مشکل مدیریت رستوران چیست ؟
کار رستوران یک کار بدون توقف و بسیار خسته کننده ایه . بعضی ها تحمل سختیهای این حرفه رو ندارن و زود جا میزنن . توی هر کاری انسان با پشتکار و تداوم میتونه موفق بشه . توی رستوران داری وجدان کاری باید وجود داشته باشه . کاریه که به نحوی با جان آدم ها در ارتباطه . من یه روز پای صحبت یکی از صاحبان اغذیه فروشی ها نشسته بودم ، میگفت من هفت روز روغن سرخ کردنی رو عوض نمیکنم ! خب از هر چیزی بگذریم ، این آدم جواب خدا رو چطور میخواد بده ؟! و یه مورد دیگه اینکه افرادی که وارد این کار میشن باید سواد لازم رو داشته باشن . من شخصا تقاضا کردم این صنف از رسته تولیدی،خدماتی به رسته فنی،صنعتی تبدیل بشه تا افراد با مدرک تحصیلی مناسب بتونن وارد این حرفه بشن .

7. میتونید به غیر از مجموعه خودتون یه رستوران خوب و یک فست فود خوب رو در شیراز معرفی کنید ؟
رستوران صوفی و پیتزای شن رو دوست دارم .

8. در مورد خود وبسایت نظر و پیشنهادی اگر دارید بفرمایید ؟
من اصولا جوون ها رو دوست دارم ، مخصوصا جوون های فعال و با پشتکار ، یکی از علت هایی که من هنوز سرپا هستم و با انرژی کار میکنم اینه که با جوون ها کار میکنم . اکثر دوست های من در بازه سنی 20 تا 40 هستن . شما جوان هستید . ما انرژی رو از شما میگیریم . در مجموع اگر کاری از ما در جهت رشد و ارتقای وبسایت شما ساخته است دریغ نخواهیم کرد .

کوروش بزرگ جهان را خواهد گرفت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: کارآفرینان برتر - yu3f - 01-23-2013, 10:31 AM
کاچیران - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 01:34 AM
RE: کاچیران - jahanagahi - 01-22-2013, 01:39 AM
شركت آفرند - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 01:50 AM
رز پلیمر - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 10:29 PM
تایر کورد - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 10:32 PM
وقتی میرین شیراز یه سر به رستوران های شاطر عباس بزنید - کوروش بزرگ - 01-22-2013 10:37 PM
RE: تایر کورد - jahanagahi - 01-22-2013, 11:25 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS