تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

کارآفرینان برتر
زمان کنونی: 09-28-2025, 07:04 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: کوروش بزرگ
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 9571

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امیتازات : 3.34
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارآفرینان برتر
01-22-2013, 01:50 AM
ارسال: #27
شركت آفرند
نام و نام خانوادگی: علی رضا كرم لو

نام محصول: فون توفون و اینترنت

شركت: آفرند

تحصیلات:

من علی رضا كرم لو هستم و در تهران متولد شدم. از كودكی به وسایل برقی علاقه زیادی داشتم و با وسایل برقی زیاد بازی می كردم یكی از عواملی كه باعث پیشرفتم شد با وجود مخالفت خانواده ام وارد هنرستان شدم و رشته الكترونیك را آنجا شروع كنم و از همان زمان علاقه زیادی به ساختن دستگاههای مختلف داشتم و همین باعث شد در همین زمینه حركت كردم.

همه ی دوستان و همه ی برایم به عنوان یك چراغ راهنما بودند . در شروع همه ی كارها مشكلاتی وجود دارد و بحران اقتصادی تا حدودی وجود داشت، قطعاً در این كار خانواده، دوستان و آشنایان در پیشرفت كار بسیار به من كمك كردند. خوشبختانه بحران عاطفی خاصی نداشتم و سعی می كنم درگیر آن نشوم چون خیلی عقب می مانم. پدرم شاغل بود و مادرم خانه دار بود و پدرم در زمینه پوشاك فعالیت داشتند و از نظر اقتصادی مشكل خاصی نداشتیم. ادامه تحصیل مهم است منتهی تجربیاتی كه ما در خارج از دوران تحصیلمان بدست آوردم با ارزش تر از زمان تحصیل بود و زمانی هم كه خودمان شروع به كار كردیم متوجه شدیم كه حركت اصلی ما از این جا شروع می شود، به همین دلیل است كه انگیزه برای ادامه تحصیل پیشرفت پیشرفت می تواند باشد ولی كافی نیست. ما معمولاً در مقابل مشكلات خیلی انعطاف پذیر هستیم و سعی می كنیم كه ایده جدیدی را پیدا كنیم بنابراین آینده را همیشه روشن می بینم. شانس را ما خودمان به وجود می آوریم و درصد پیشرفتمان هم به ایمان خودمان بستگی دارد بنا براین خیلی نگران این مسائل نیستم.

به هرحال نوا قصی همیشه دركار وجود دارد ولی این دلیل برعدم پیشرفت یك شركت نیست ما هر زمانی كه بخواهیم یك حركت جدید را شروع كنیم باید چندین سد را برداریم و در این راه مشكلات بسیاری وجود دارد، ولی در كل حركت مجموعه به نظر من یك حركت خاص و كم نظیر در ایران است. پشتكار حرف اصلی را در كار می زند هر چه اعتقاد شما به انجام كار بیشتر باشد، بیشتر پیشرفت خواهد كرد و از مشكلاتی كه پیش می آید نباید ترسید. انسانی كه شكست نخورده طعم پیروزی را هیچ وقت نمی فهمد، من بارها در زمینه های مختلف این مسئله را تجربه كرده ام اگر انسان از مشكلات درس بگیرد قطعاً آن را دیگر تكرار نمی كند و نواقصی كه وجود دارد را می توان از بین برد. قبل از این كه ما به ایده phon to phon برسیم در ایران كافی نت های بسیاری وجود داشت كه از طریق یكسری سایت های تلفنی ارتباط برقرار می كردند و قیمت ها هم بسیار ارزان بود و ما به این فكر افتادیم كه مردم بدون این كه مراجعه داشته باشند و به طور 24 ساعته و به صورت خودكار بتوانند چنین تجهیزاتی را استفاده كنند و به همین دلیل شروع به ساختن تجهیزات كردیم وتوانستیم كارت های تلفنی را عرضه كنیم كه شخص از منزل خودش یا از یك تلفن همگانی یا تلفن همراه به سادگی بتواند با خارج از كشور تماس برقرار كند، با توجه به این كه دنیای اینترنت دنیای بسیار وسیعی و جای پیشرفت بسیاری در آن وجود دارد، در واقع فعالیتمان را در زمینه خدمات اینترنتی متمركز كرده ایم. یكی از بزرگترین مخالفان در این راه شركت مخابرات محسوب می شد و ما آرزو می كنیم كه به جای این كه مشكل برای شركت های خصوصی به وجود آورند همه دست به دست هم دهند و برای رفع نیازهای جامعه یك حركت اساسی انجام دهند.

در زمینه مالی كاملاً خودكفا عمل كردیم و هیچ كس كمكی در این زمینه به ما نكرد. ما كل ایران را سرویس دهی می كنیم و نمایندگانی در سراسر ایران داریم .رقبای ما از لحاظ سطح كاری و تعداد مشتركین در سطح پایین تری وجود دارند، ولی رقبا نیز به عنوان همكاران ما به حساب می آیند آگر آنها دچار مشكل شوند ما در جهت رفع آن می كوشیم و اگر برای ما مشكلاتی به وجود بیاید متقابلاً آن ها نیز به ما كمك می كنند. مشكلاتی كه در رابطه با این كار وجود داشت، تجهیزات انجام این كارو نداشتن نیروی تخصص در این زمینه بود. ولی با وجود شكلات بسیار توانستیم به لطف خداوند برآن ها غلبه كنیم. در پایان جمله ای را از بزرگان به كارآفرینان جوان آینده بیان می كنم : مهم نیست كه چه راهی را می روید و به چه چیزی اعتقاد دارید، فقط مهم آن است كه در راه خود ثابت قدم باشید. اگر كاری را كه می خواهید انجام دهید به آن كار هم اعتقاد دارید با پشتكار و توكل بر خدا از بدون ترس از مشكلات حتماً پیروز خواهید شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: کارآفرینان برتر - yu3f - 01-23-2013, 10:31 AM
کاچیران - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 01:34 AM
RE: کاچیران - jahanagahi - 01-22-2013, 01:39 AM
شركت آفرند - کوروش بزرگ - 01-22-2013 01:50 AM
رز پلیمر - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 10:29 PM
تایر کورد - کوروش بزرگ - 01-22-2013, 10:32 PM
RE: تایر کورد - jahanagahi - 01-22-2013, 11:25 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS