ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایجاد یک شهربازی کوچک در محله خودتان
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehdi098
آخرین ارسال: 3ObHaN
پاسخ:
بازدید: 7085

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد یک شهربازی کوچک در محله خودتان
09-03-2011, 02:44 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-03-2011 02:47 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #7
RE: ایجاد یک شهربازی کوچک در محله خودتان
(09-02-2011 08:14 PM)hamed65 نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
راستش من دوبار ورشکست شدم .یه بار شرکت فروش قطعات کامپیوتر و لپ تاپ داشتم که تقریبا دو سال پیش و در بدترین زمان بازار در طی چند سال اخیر متاسفانه این اتفاق افتاد و مبلغ زیادی بدهی بالا آوردم که هنوزم دارم پس میدم.دومین بار هم با همکاری یکی از آشناها زدم تو کار منسوجات و لوازم خواب که خوب اونم زیاد چنگی به دل نزد و بازم بدهی بالا آوردیم.البته ایندفعه زیاد نبود.
خلاصه هر کاری کردم ضرر بوده اما از ریسک کردن هیچ وقت نمیترسم(هر چند دیگه الان سرمایه زیادی ندارم).
میخواستم بدونم این طرحی که دادید واقعا با این مبلغ قابل اجراست.
اگر میشه که توضیحات تکمیلی رو بفرمائید.شاید بتونم خودمو با اینکار یه کم جمع کنم.
البته اگه ایده ی دیگه ای هم باشه من حاضرم.(من ساکن مشهد هستم)
یا حق

متاسفانه ، به نکته ی دیگه هم من طی این چند روز که مطالب سایت رو دوباره و این بار به عنوان شخصی که باید با دقت میخوند تا اسپم ها رو جدا کنه ، خوندم مشاهده کردم کمی از بحث اصلی سایت ( اموزش ماهیگیری که همون بحث روانشناسی و مددکاری و تجسم خلاقه و همچنین روحیه دادن های قوی زمان گذشته ) دور شدیم !
اکثر دوستان ، الان تو این سایت به دنبال ایده هستند و ما هم راهنماییشون برای پیدا کردن ایده هاشون میکنیم ! اما این مثل این میمونه که از ما طلب ماهی کرده باشن و ما هم بهشون ماهی داده باشیم ! این ماهی بالاخره تموم میشه و فرد باز هم ماهیگیری بلد نیست ولی به ماهی نیاز داره .
البته نکته ای هست بگم ، منظورم با اقا حمید گل که این سوال پرسیدن نیست ، حرف من کلی بود در مورد پدیده ای که در جای جای سایت دیده میشه .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ایجاد یک شهربازی کوچک در محله خودتان - 3ObHaN - 09-03-2011 02:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  موفقیت پرورش ماهي خاويار در كوير mehdi098 1 3,856 06-03-2015 01:38 PM
آخرین ارسال: ندا11
  بسته بندی حبوبات در منزل yasweb 3 12,558 02-14-2015 01:20 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  کارگاه تولید سرکه ابغوره و شیره در شهرهای پر انگور eedy 5 2,834 08-08-2013 01:40 AM
آخرین ارسال: rezaho
  راه‌اندازی یک مرغداری 20 هزار قطعه‌ای چقدر تمام می‌شود؟ amirabbas 0 2,011 04-03-2013 04:10 PM
آخرین ارسال: amirabbas

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS