ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جنایت!!! زمان کنونی: 09-28-2025, 01:17 PM |
|||||||
|
جنایت!!!
|
01-05-2013, 05:17 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: جنایت!!!
آیا اسراف غیر از اینه؟؟؟
من تفسیر به رای نمی کنم ولی ما از ظاهر این آیات چه می فهمیم؟؟؟ «وَنَضَعُ الْمَوَازِينَ الْقِسْطَ لِيَوْمِ الْقِيَامَةِ فَلا تُظْلَمُ نَفْسٌ شَيْئًا وَإِن كَانَ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِّنْ خَرْدَلٍ أَتَيْنَا بِهَا وَكَفَي بِنَا حَاسِبِينَ ما ترازوهاي عدل را در روز قيامت برپا ميكنيم، پس به هيچ كس كمترين ستمي نميشود، و اگر به مقدار سنگيني يك دانه خردل (كار نيك و بدي) باشد، ما آن را حاضر ميكنيم، و كافي است كه ما حساب كننده باشيم.» آيه 47 سوره انبياء «يَا بُنَيَّ إِنَّهَا إِن تَكُ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِّنْ خَرْدَلٍ فَتَكُن فِي صَخْرَةٍ أَوْ فِي السَّمَاوَاتِ أَوْ فِي الأَرْضِ يَأْتِ بِهَا اللَّهُ إِنَّ اللَّهَ لَطِيفٌ خَبِير پسرم! اگر به اندازه سنگيني خردلي (كار نيك يا بد) باشد، و در دل سنگي يا در (گوشهاي از) آسمانها و زمين قرار گيرد، خداوند آن را به حساب ميآورد و حاضر ميسازد، خداوند دقيق و آگاه است.» لقمان، آيه 16. «لا يَعْزُبُ عَنْهُ مِثْقَالُ ذَرَّةٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَلا فِي الأَرْضِ وَلا أَصْغَرُ مِن ذَلِكَ وَلا أَكْبَرُ إِلاّ فِي كِتَابٍ مُّبِين به اندازه سنگيني ذرهاي در آسمانها و زمين، از علم او دور نخواهد ماند، و نه كوچكتر از آن و نه بزرگتر، مگر اين كه در كتابي آشكار (لوح محفوظ) ثبت است.» آيه 3 سبأ من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
RE: جنایت!!! - MARYAR - 01-05-2013 05:17 PM
RE: جنایت!!! - yu3f - 01-05-2013, 05:23 PM
RE: جنایت!!! - Delta.H - 01-05-2013, 06:43 PM
RE: جنایت!!! - MARYAR - 01-05-2013, 06:47 PM
RE: جنایت!!! - mir abbas - 01-05-2013, 08:56 PM
RE: جنایت!!! - MARYAR - 01-06-2013, 11:40 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان