ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌
زمان کنونی: 09-24-2025, 11:29 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Peanut
آخرین ارسال: Peanut
پاسخ:
بازدید: 2479

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌
12-22-2012, 04:35 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-22-2012 05:09 AM، توسط Peanut.)
ارسال: #9
RE: بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌
دوستانِ عزیزی که میخوان بطور خیلی‌ علمی‌ (که ۱۰۰ در ۱۰۰ من از توضیح اون ناا قادرم) در مورد این چیزی که من اونو بازیِ زندگی‌ به نام "هر چی‌ بگی‌ همون می‌شه" می‌خونم مطالعه کنن، می‌تونن به لینک زیر برن. البته کلّ لینک خیلی‌ با محتوا نوشته شده ولی‌ پست شماره ۲۴ که بهدادِ عزیز به صورت با تجزیه و تحلیل نوشتن را توصیه می‌کنم حتماً

بخونین اگه نخندیدش
و دو باره بخونین اگه یک بار خوندیدش
و اینقد بخونیدش تا تو مختون حک‌ بشه

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3630&page=3

من یک قسمت کوچیکشو (با اجازه از بهداد)به عنوان منبع اینجا میزارم:

یادآوری : شکایت و نگرانی از وضعیت کنونی زندگی یا جامعه عبارات بیانی ( افعال ) منفی تلقی می شوند و هر باز که شکایت از هر چیزی میکنی ( تصادف - دعوا - اقتصاد جامعه - در صف ایستادن پمپ بنزین یا صف نانوایی - کنسل شدن قرار کاری مهم یا قرار با عشقت - چراغ قرمز سر چهار راه و ........... ) توجه خودت را روی چیزی که نمیخواهی متمرکز کرده‌ای و نتیجه شعار جذب میشود

و همچین پست شماره ۳۳ اینجا:

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3630&page=4

یادتون باشه رو هر چی‌ توجهتون را متمرکز کنین، (حتی اگه ازش متنفرید) اون غوله زودی میاد و میگه "فرمانبردارم سرورم"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌ - Peanut - 12-22-2012 04:35 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS