ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کپی ,پست
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 2786

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کپی ,پست
12-15-2012, 12:36 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2012 02:27 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #6
RE: کپی ,پست
درود بر همه ی عزیزان
من هم که قبلا نظرمو درمورد کپی پیست گفته بودم . اینجا هم می گویم
کپی پیست از برخی جهات میتواند برای انجمن خوب باشد مثلا برای بالا بردن انرژی و اطلاعات عمومی افراد . من هم برخی مطالب را در انجمن کپی کردم چون صلاح دیدم این مطلب خیلی ارزشمند است که وقتی خودم مطالعه کرده ام پس دیگران هم مطالعه کنند بد نیست اما کل مطلب را خودم خواندم و تایید کردم با ذکر منبع گذاشتم مانند تاپیک اطلاعات عمومی برای موفقیت .
اما همین کپی پیست میتواند اثرات مخرب را بهمراه داشته باشد .اگر بیش از حد معمول شود کل انجمن بهم خواهد ریخت . بیایید یک بررسی کنیم و به سوالی پاسخ دهیم : اگر برای هر مطلبی یک تاپیک بزنیم آیا تا به حال فکر کرده اید در سه سال آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد . بگذارید من بگویم :
من حساب سر جمع کردم اگر در هفته 20 تاپیک زده شود که اکثرا بایگانی می شوند ما در سال بالغ بر 960 تاپیک و در سه سال حدود 2880 تاپیک زده میشود که این روی سرعت انجمن / کند شدن جستجوی انجمن / اختلالاتی در مدیریت انجمن / سخت شدن نظارت مدیران و ناظم ها و .... می شود .
یک پیشنهاد :
از بزرگان - عزیزان - مدیران انجمن خواستار سر و سامان دادن وضعیت تاپیکها هستم .
برای نظم دادن به اینهمه تاپیک که در حال کپی پیست شدن است و بعد بایگانی می شود دو راهکار پیشنهاد میکنم و تصمیم با شما بزرگواران :
1 - قوانینی وضع کنید که دیگر کپی پیست ممنوع شود و اگر در صورت نیاز کپی پیست باید انجام شود در تاپیکهای خاصی گذاشته شود . بطور مثال کار زیبایی که خانم صدفی انجام داده است ستودنی است تاپیکی ادامه دار مانند مسائل پزشکی - موضوع مسکن و ... راه اندازی کرده است یا سایر عزیزان مانند اقا محمد یا جناب قربانیان ، استاد نامی بزرگ و خیلی ها .
این عالی است به جای 50 تاپیک یک تاپیک با موضوع خاص خودش ، این ارزشمند است .
2 - از ادمین درخواست بازسازی برخی از قسمتهای قوانین انجمن هستم . ویرایش در برخی اوقات میتواند کمک حال انجمن باشد . ما باید کاری انجام دهیم تا افراد وارد بحث شوند نه اینکه صرفا فقط کپی پیست شود .

درد و دل :
اگر عزیزی اشتباهی مرتکب می شود ( فرضا خودم ) خواهش میکنم نسبت به او جبهه گرفته نشود . بیرون از ما انتظار بیشتری دارند . باید به نظر همه ی عزیزان یکسان احترام گذاشت حتی اگر خلاف نظر ما باشد اما این را قبول دارم که نباید شخصیت نفرات را تحلیل کنیم . من از بزرگان و فعالان این انجمن خواستار دلجویی از برخی عزیزان و راهکار برای بهتر شدن روند انجمن هستم نه طرد کردن و ساکت نشستن .
مثلا اقای نامی . کجا هستند این استاد بزرگ ؟ چرا کسی اقدامی برای بازگرداندن این عزیز انجام نمیدهد ؟ یا خانم مالارمه که روحیه ی انجمن رو بالا می بردند . من به تمامی مسائل آگاهم که چه اتفاقاتی افتاده اما سوالی دارم : الان ما چه می خواهیم ؟ الان چگونه باید فکر کنیم ؟ الان چگونه باید برخورد کنیم ؟ سرکوب گرانه یا صلح طلبانه ؟
وقتی آموزش میدهیم و اعتقاداتمان را به تحریر در می اوریم پس اول خودمان باید به آن عمل کنیم این راز انتقال است . وقتی همه از انرژی مثبت حرف میزنیم و می گوییم صلح طلب هستیم پس چرا مقاومت میکنیم ؟ چرا میجنگیم ؟
ضد هر چیز باشید همان را خلق خواهید کرد ( شعار جذب ) . از تمامی عزیزانی که قصد دارند نگرش و دیدگاه خود را به دنیای مجازی بیرونی شان تغییر دهند خواستارم برای این دو عزیز پیام ارسال کنند مبنی بر فعالیت مجدد و از این عزیزان که هر دو بی ریا دوست دارم دلجویی کنید . اگر من یا شما جای آنها بودیم الان در چه فاز فرکانسی از انرژی بودیم ؟ با جناب قربانیان تصمیم بر یک چنین حرکتی را برای بازگرداندن این دو عزیز گرفتیم .
نگاه کنید دیدگاه من اشتباه است که این دو عزیز را ترک کنم . اگر منی که در حال تدریس بخشی از یک علم هستم اینگونه فکر کنم که برای هر نظری که سایرین می نویسند جبهه گیری کنم پس مشکل من هستم مانند تاپیک آقا محمد که من اشتباه برداشت کردم و از این عزیز معذرت خواهی کردم و بازهم میکنم.
یادمان باشد در هر ثانیه مغز 4 میلیارد بیت اطلاعات را پردازش میکنه که در ثانیه ی دوم 2000 تا از آنها را میفهمیم و در ثانیه ی سوم یکی میشه هدف ما .
پس هر عزیزی هر چیز می نویسه از سه ثانیه قبل از میان 4 میلیارد بیت اطلاعات ف/ی/ل/ت/ر شده است و این هدف یا نوشته در ذهن ایشان توسط مغز تصمیم گیری شده است ( حال چه خوب باشد و چه بد ) .

نگرش یعنی احترام . نگرش یعنی گسترش ذهن / یعنی همه را با تمام وجود درک کنیم / یعنی کائنات را اینگونه بپذیریم
سپاس از خواندن مطالبم که حوصله ی شما را سر برد 10_004 12_002

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
کپی ,پست - jahanagahi - 12-14-2012, 11:46 PM
RE: کپی ,پست - MohamadMJ - 12-14-2012, 11:54 PM
RE: کپی ,پست - soso - 12-14-2012, 11:59 PM
RE: کپی ,پست - ast0300 - 12-15-2012, 12:10 AM
RE: کپی ,پست - Delta.H - 12-15-2012, 01:45 AM
RE: کپی ,پست - بهداد - 12-15-2012 12:36 PM
RE: کپی ,پست - mir abbas - 12-15-2012, 01:44 PM
RE: کپی ,پست - ahmad rezaee - 12-15-2012, 02:05 PM
RE: کپی ,پست - jahanagahi - 12-15-2012, 02:41 PM
RE: کپی ,پست - بهداد - 12-15-2012, 02:49 PM
RE: کپی ,پست - jahanagahi - 12-15-2012, 07:45 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS