ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ثروت چيست؟ و ثروتمند كيست؟؟؟؟؟
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:12 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: REZA HAJISALIMI
آخرین ارسال: mohammad62
پاسخ:
بازدید: 4009

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امیتازات : 3.19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثروت چيست؟ و ثروتمند كيست؟؟؟؟؟
10-15-2012, 12:26 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-15-2012 12:39 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #6
RE: ثروت چيست؟ و ثروتمند كيست؟؟؟؟؟
ثروت یعنی:
1- سلامتی
2- داشتن پول
این دو لازم و ملزوم هم هستند.اگر سلامتی نباشد پول می تواند حلال مشکلات باشد و برای مداوا از آن استفاده کرد.
داشتن پول هم نعمتی است که خداوند به بندگانش با توجه به ظرفیتی که دارند می دهند.
پول داشتن و پول درآوردن شخص را ثروتمند و بی نیاز میکند و می تواند ببخشد و عده ای را هم خوشحال کند.
پس ثروت پول است و کسی که پول دارد ثروتمند است.
به جمله های لایت شده توجه فرمائید: خداوند به اندازه ظرفیتش به وی پول می دهد.سئوال اینست که اگر به اندازه ظرفیت به انسانها پول می دهد پس چرا تلاش میکنند؟جواب اینست که با تلاش ظرفیت خود را بالا می برند.
برای پولدار شدن باید ذهن پر پول شود.ذهن پر پول شود به چه معنی است؟
یعنی اینکه با تمام وجود خود را ثروتمند بدانید و ضمن کار و فعالیت جملات تاکیدی را بارها تکرار نمائید.
جمله تاکیدی که از 10سال قبل بکار می برم : پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود.
من این جمله را سالها تکرار کردم.نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم.
از عجایب ثروت داشتن اینست که خود از آمدن فراوان پول بطرفت تعجب میکنی و وقتی راه پول درآوردن را یاد بگیرید واقعا چون سیل بطرف شما می آید.اگر ظرفیت باشد که بنحو احسن خود و اطرافیان هم از آن سود می برند واگر ظرفیت نباشد همین سیل پول شخص را غرق میکند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ثروت چيست؟ و ثروتمند كيست؟؟؟؟؟ - jahanagahi - 10-15-2012 12:26 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS