تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

اولویت علاقه یا پول
زمان کنونی: 09-28-2025, 09:11 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: 369369
پاسخ:
بازدید: 3476

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولویت علاقه یا پول
05-30-2012, 04:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-31-2012 03:44 PM، توسط 369369.)
ارسال: #10
RE: اولویت علاقه یا پول
قبلا اون تاپیک رو خونده بودم . واقعا خوشحال شدم .
کاری که ایشون داره انجام میده من واقعا آرزومه . البته در حد بیشتر . چون من اگه بتونم وام رو بگیرم و شروع به کار کنم حتما این کارها رو انجام میدم :
تایپ - تکثیر - فتوکپی - اسکن - فنر زنی - صحافی - سربرگ - فاکتور - کارت ویزیت - ارائه تحقیقهای آماده در اسرع وقت - و ...

حتی کنارش به کار مهرسازی هم کلی فکر کردم ولی خب این مورد در حد 50-50 قرار داره .

با توانایی ای که در خودم سراغ دارم . آینده ای روشن رو برای خودم و خونوادم می بینم .

البته باز هم می گم در صورت داشتن سرمایه ( وام ) - چون در هر چیزی پول حرف اول رو می زنه .

(05-30-2012 04:13 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  یک سری از مشاغل را نیز وزارت کار به عنوان شغل خانگی معرفی کرده است، و حدود 150 کتاب برای آموزش آنها منتشر کرده است. که در نمایشگاه کتاب امسال هم موجو بود.
اگر نیاز داشتید که این آموزش ها را نیز ببینید نام آموزش را بفرمایید تا رایگان برایتان ارسال کنم.
در ضمن به این خانمی که در بالا معرفی کردم می توان شما را معرفی کنم.
به هر حال کمکی بود بفرمایید.

خیلی خیلی ممنون از لطف و محبت شما .
حتما اگه موردی بود مزاحم میشم .
الان دارم با بسته دانشمند " ( همون بسته آموزشی دریا سافت ) یه سری کارها رو تمرین می کنم . چون از وقتی که توی خدمات کامپیوتری و چاپخونه بودم خیلی وقته می گذره و خیلی کارها رو واقعا فراموش کردم مثل طراحی کارت ویزیت و این چیزا .
==
متاسفانه من تهران نیستم و گرنه خیلی خوشحال میشدم با اون خانم آشنا بشم و تا زمانی که خودم بتونم شروع به کار کنم با ایشون همکاری کنم . ولی متاسفانه این شهرستانی بودن خیلی از مزایا و امکانات رو از ما گرفته .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: اولویت علاقه یا پول - 369369 - 05-30-2012 04:17 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS