ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!!
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:52 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: Elixir
پاسخ:
بازدید: 26438

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امیتازات : 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!!
05-01-2012, 01:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-01-2012 02:20 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #32
RE: وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!!
(05-01-2012 01:26 PM)ya3r نوشته شده توسط:  بچه ها دارین تند میرین ها به خدا ، هنوز صحت و سقم این معلوم نشده دارین اینجوری صحبت می کنین ، من قبل از اینکه با انجمن آشنا شم یکی از خواننده های آسیا بودم ، مطالبش بد نبود ، البته الان حدودا 1سالی میشه که دیگه نمی خونم ولی نه به این دلالیلی که گفتین ، قبول دارم تبلیغتش خیلی خیلی زیاده ولی نباید اینجوری باهاش برخورد شه ، اصلا شما موافق این هستین که با هر کس باید عینه خودش برخورد کنیم ؟ به نظر من آدم باید رفتارش تو برخورد با آدمای دیگه عوض نشه ، منظورم اینه که گیریم همه ی این نوشته ها تو روزنامه آسیا چاپ شده ، ما که نباید با این جملات جوابشون رو بدیم ، خوشبختانه من یکی از مخالفای روزنامه آسیا هستم ولی به نظرم اینطور صحبت کردن خوب نیست ، اینو به دوست عزیز و مدیر محترم انجمن مون عرض میکنم ، یکم که از حال و هوای این خبر دور شیم کدوم یک از این جملات رو تایید می کنین ؟

دروغ به کسی تحویل ندهید.
مشخص است که شما، کاملا سورس!! هستید با این اخبار کذبتان!
بر فرض که حرف های مزحکتان درباره ما درست باشد
عدو شود سبب خیر، اگر خدا خواهد!

اما درنهایت بسیار خوشحالم که آنقدر بزرگ شده ایم که دشمن داریم! خدایا شکرت

به نظر من میشد بدون این جملات (که شاید بار منفی داشته باشن) هم خودمونو بزنیم .
آقای کاظمی ، نوشته ی شما باعث شد خیلی از اعضای انجمن هم با الفاظ مختلفی توهین کنن ، دوباره تاکید می کنم که بنده یکی از مخالفی این روزنامه هستم ولی اینطور صحبت کردن ، به نظر من (وفقط به نظر من!!!) درست نیست و . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.همین !
(خوشحال میشم اگه نظراتتون رو راجع به دیدگاه خودم بدونم ، ممنون ازهمه)

ممنون یاسر عزیز
صحبت های خوبی داشتید.
اما لازم است بگویم که واقعا این صحبت هایی که زده شد خود را کنترل کردم. حتی دیشب تا ساعت 3 شب در حال بررسی مطلب بودم!
اینجا خانه ماست و ما حق داریم که نظر خود را در خانه خود ابراز کنیم اما آنها متاسفانه بصورت عمومی مطالب رسما کذب را منتشر کرده اند.
شخصا در این سال ها که کار مطبوعاتی می کنم تقریبا با جزئیات این نشریات اشنا هستم و اگر فرصتی بود و حضورا، از مسائلی به شما خواهم گفت که واقعا تاسف انگیز و غم انگیز است.
کاش شما میشندید که در پشت تلفن ایشان چطور و بدون اطلاع بودن مطالبشان را تائید کردند، که در نهایت گفتند که چند نفر تلفن کرده اند و این چیزها را به ما گفته اند!!! آخر حماقت تا کجا؟

در مورد بحث دامنه و عدم مستقل بودند که کلا ایشان از روی قالب سایت نظر را ارائه کرده بودند!!! (وای بر کارشناس بررسی سایت های کسب و کار که فرق قالب و زیردامنه را ندادند!وای وای)

به ایشان هم عرض کردم که چون نمی خواهم برایشان دردسری پیش آید این موضوع را با دبیر سرویس روزنامه و مسئولین که با آنها آشنا هستم، در میان نمیگذارم.
اما چرا حماقت یک فرد باید اینطور ذهن دیگران را مشغول کند!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!! - کامیار کاظمی - 05-01-2012 01:53 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  یک پیشنهاد برای ارتقای کیفیت انجمن odise 4 2,777 08-16-2013 12:42 PM
آخرین ارسال: odise
  معرفی انجمن در سایت ها و فروم های دیگر karafarin 5 2,345 02-01-2013 12:27 PM
آخرین ارسال: karafarin
  انجمن ما در روزنامه آسیا کامیار کاظمی 24 10,907 10-08-2012 01:12 AM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  انجمن در ماهنامه خلاقیت کامیار کاظمی 30 11,734 12-27-2011 12:57 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز کامیار کاظمی 27 8,141 11-24-2011 02:03 AM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS