ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:56 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: aryobarzan
پاسخ:
بازدید: 91280

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
07-18-2011, 12:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-18-2011 12:26 PM، توسط mas.)
ارسال: #56
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
بچه ها کم کم داریم به نتایج خیلی خوبی می رسیم منم چند ایده و چند تجربه خوب دوستان رو که عنوان کردند رو برای خودم نوشتم خیلی عالی بود چون در راه میلیاردر شدن اگه از تجربیات هم بهره مند بشیم راه میلیاردر شدنمون کوتاه تر می شه یکی از تجربیات خودم هم در 1000=2000 تومان کردن این بود که در بهبوحه رشد مسکن در سه چهارسال پیش چون پول خرید خونه رو نداشتم شروع کردم وام دو سه میلیونی جور کردن و از هر جا که بدونید وام می گرفتم دیدم هر چی بدو ام به خرید خونه نمی رسم چون طوری بود که ساعتی قیمتها رشد می کرد افتادم توی بنگاهها و رشد بازار رو زیر نظر گرفتم و هی بساز و بفروش های مختلفی رو با هاشون برخورد داشتم در همین بین با یکی از بساز و بفروش های خیلی خیلی گل وانسان واقعی اشنا شدم که الانم یکی از دوستانم شده که هر چند وقتی حالشو از بچه ها می گیرم و خدایی دلم براش تنگ می شه آشنا شدم و شروع کردم ازش اپارتمان متری خرید کردن اولش با یکی از همکارهام صحبت کردم و انم یکم پول داشت و گفت منم حاظرم ریسک رو بپذیرم و با هم سرمایه گذاری برای خرید اپارتمان کنیم . با اون بساز و بفروش صحبت کردم و منتها قبلش در مورد سابقه کاریش خیلی تحقیق کرده بودم که دیدم واقعا این کاره هست و ازش خواستم 6 متر اپارتمان به من بفروشه چون همه پول اپارتمان رو نداشتم کلا با اون همکارمون پول های وام رو رو هم کردیم شش متر تونستیم بخریم و بعد وام های دیگه ای گرفتیم و دو تا دیگه از همکارهامونم اومدن و به ما پیوستن هی وام می گرفتیم و پول ها رو رو هم کردیم و با اون 6 متررو هم یک اپارتمان کوچیک 4 نفری سهم هر کدوم 1.5 دانگ خریدیم جالبه یکی دو نفردیگه از همکارهامونم دیدن شراکتهامونو وارد شدن و انها نیز به ما پیوستن خونه ای رو که خریده بودم اجاره دادیم و من حساب کردم در طی 3 سال همگی خونه دار می شدیم و همین کار رو هی ادامه دادیم و کم کم شراکت هامونو تقسیم می کردیم اینطور که دو تامون سهم اون دو تای دیگه رو می خریدیم و دو تای دیگه یک واحد دیگه رو برمی داشتن چیزی نگذشت که حتی زودتراز پیش بینی من حدود یک سال و نیم بعد همگی یک واحد داشتیم تجربه و موفقیت امیز و جالبی برای همگی مون بود و خدا رو شکر همگی مون سود کردیم با اون که وامهایی که ما اون زمان گرفتم بالای 28 % سود دادم ولی چون کار سرمایه ای بود جبران شد .خدا بخواد تا اخر امسال تمام اون قسطها تموم می شه و دوباره کار جدیدی رو می خوام شروع کنم . البته این یکی از تجربیات خوبم بودو تجربیات خوب و بد دیگه هم دارم که بعدا سعی می کنم براتون می گم .

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟ - mas - 07-18-2011 12:22 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره 500 هزار تومانی avan 24 7,119 06-10-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  200 تومان لبخند بزن مــجــیــנ 35 7,875 04-21-2013 09:12 PM
آخرین ارسال: سودابه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS