ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

راهت رو پیدا کن
زمان کنونی: 09-25-2025, 11:35 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: kafshduzak
آخرین ارسال: madar
پاسخ:
بازدید: 1787

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهت رو پیدا کن
03-14-2012, 12:16 PM
ارسال: #2
RE: راهت رو پیدا کن
بله دقیقا همینطوری که آقا محمد فرمودن من از همون اول هم عاشق شغل چاپ و تبلیغات بودم.... ولی از یه طرف هم عاشق پول دار شدن بودم و احساس می کردم که اصلا نمیشه از این شغل پول درآرود. تا وقتی که یه تاپیک تو انجمن زده شده بود(فکر کنم آبجی مریم زده بود) که نوشته بود باید عاشق کارت باشی و نباید به درآمدش فکر کنی.من دنبال این همه شغل رفتم ولی عاشقشون نبودم و فقط به فکر پول بودم.
وقتی این مطلبو خوندم گفتم پس بزار برم دنبال عشقم....وقتی وارد این کار شدم کلا پیش بینی هام غلط از آب در اومد.....تازه فهمیدم راه درست رو انتخاب کردم و مسیر دقیقا همونیه که من میخواستم.... تلاشمو کردم...چون عاشق بودم....نتیجه ی تلاشم رو هم گرفتم و اگر یادتون باشه سه روز پیش بود که گفتم 50 امین برگ از فاکتورمون هم تحویل مشتری داده شد.
طبق گفته محمد جان شما هم باید راهتون رو پیدا کنید وارد مسیر بشید برنامه ریزی کنید و دقیقا طبق برنامه پیش برید.اونوقت هست که چراغ های مسیر موفقیت به شما چشمک خواهند زد.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
راهت رو پیدا کن - kafshduzak - 03-13-2012, 11:47 PM
RE: راهت رو پیدا کن - مهدی گل محمدی - 03-14-2012 12:16 PM
RE: راهت رو پیدا کن - madar - 03-17-2012, 12:03 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تصویرسازی ذهنی رو دست کم نگیریم moreez 4 1,279 07-05-2016 11:31 AM
آخرین ارسال: aligharagezlou
  چطوری میشه ضریب هوشی رو تعیین کرد؟ sinior 2 861 05-21-2013 11:04 PM
آخرین ارسال: alireza091111
  با خط خطی شخصیت‌تان را پیدا کنید! صدفی 2 1,220 11-20-2012 08:35 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  زندگی کردن رو با دیگران تقسیم کنیم kafshduzak 0 863 03-15-2012 05:41 PM
آخرین ارسال: kafshduzak
  من چطور درس شیوه ارائه مطلب رو 20 شدم ؟؟؟ kafshduzak 4 2,185 02-25-2012 12:34 AM
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS