ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راهت رو پیدا کن زمان کنونی: 09-25-2025, 12:38 PM |
|||||||
|
راهت رو پیدا کن
|
03-13-2012, 11:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-13-2012 11:49 PM، توسط kafshduzak.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
راهت رو پیدا کن
خیلی وقته که ننوشتم بواسطه کار روی میگ میگ
و اگر این ننوشتن طولانی بشه انگار چیزی رو گم کردم ! و بیشتر دوست دارم از نگاهم به دنیا و دیدم به زندگی بنویسم تا اینکه جرقه یک مطلب کوتاه به ذهنم اومد پس این شما و این هم پیدا کردن راه راهت رو پیدا کن نگاه های مختلفی به زندگی داریم همین نگاه های مختلف باعث شده که زندگی رو برای خودمون تعریف کنیم و در این انجمن جمع بشیم و برای خودمون و آیندمون و زندگی ایده آلی که دوست داریم طرح و نقشه بریزیم و به همدیگه اطلاع بدیم که اولین قدم هایمان رو برداشتیم و بازخورد بگیریم و انرژیمونو بیشتر کنیم و به راه همچنان ادامه بدیم. صد در صد خبر دارین از عزم جزم شده دو دوست به نام مهدی و ناصر و تولد چاپ راکا و هر روز که اینجاییم باز میشنویم خبری خوشایند درباره پیشرفت کارشون.از نمایندگی های مختلف در استان های اصفهان و گلسان گرفته تا خریدن وانت وانت مواد اولیه ! اما همه اینها رو گفتم که برسم به اصل ماجرا.قبل از راکا اقا مهدی کارهای مختلفی رو میخواستن شروع کنن من جمله : تولید قند خرد شده - بسته بندی حبوبات - چرم دوزی دست بند و غیره و غیره فعالیتی بود برای رسیدن به اهداف و زندگی دلخواه اما خبری نیومد از اینکه کسب و کار قند خرد شده یا چرم دوزی یا بسته بندی حبوبات راه افتاده باشه چرا ؟؟ چون به نظرم این مسیر این دوستمون نبود تا اینکه مسیر درست انتخاب شد و راکا متولد شد و ما پس از گذشت یک ماه خبرهای خوشی رو از این کسب و کار شکل گرفته از این انجمن هر روزه میشنویم دوست عزیزم : اگر مسیر رو به درستی انتخاب کنی دیگه تعلل نمیکنی و بلافاصله هرچند قدمی کوچک ور میداری و کارت رو شروع میکنی و کائنات شروع به پرداخت مزد تلاشت میکنه اگر مسیر رو درست انتخاب کنی و راهت رو انتخاب کنی اون وقت به جای لذت بردن از مقصد از این مسیر لذت میبری و مطمعنم که این مسیر رو با هیچ چیزی عوض نمیکنیم پس بیایید در آستانه سال 1391 این چند روز باقی مانده رو خلوت کنیم با خودمون و ببینیم که کی هستیم و راهمون چیه ؟؟ و چه مسیری رو باید ادامه بدیم. میگ میگ ! هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
راهت رو پیدا کن - kafshduzak - 03-13-2012 11:47 PM
RE: راهت رو پیدا کن - مهدی گل محمدی - 03-14-2012, 12:16 PM
RE: راهت رو پیدا کن - کامیار کاظمی - 03-14-2012, 01:26 PM
RE: راهت رو پیدا کن - madar - 03-17-2012, 12:03 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تصویرسازی ذهنی رو دست کم نگیریم | moreez | 4 | 1,278 |