ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پ مثل پول م مثل ميلياردر
زمان کنونی: 09-24-2025, 09:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 5148

ارسال پاسخ 
پ مثل پول م مثل ميلياردر
02-26-2012, 02:14 AM
ارسال: #20
RE: پ مثل پول م مثل ميلياردر
آقا رضا برو بخواب!
خيلي خوابم مياد ولي هنوز پشت سيستم نشسته ام و زل زده ام به صفحه مانيتور محترم! انگار منتظر معجزه ام تا دري به تخته بخورد و با اجي مجي كردن اين مانيتور عزيز ناگهان تبديل بشه به يك دستگاه خودپرداز و من كارت جادوييمو وارد كنم و تاصبح ازش تراول بكشم بيرون! و يا دست آقاي بيل گيتس صفحه مانيتورو بشكافه و يك چك سفيد امضا بهم بده و بره! حتما شماهم مثل خيليهاي ديگه فكر ميكنيدكه من ديوانه شده ام و دارم پرت و پلا ميگم وبقول خودم"جاي من دارالمجانين است و كنج خانه نيست" البته بايد بگم كه متاسفانه يا خوشبختانه حق باشماست من كاملا ديوانه هستم اما نه يك ديوانه معمولي كه از ديوانه بودن خود خبرندارد من اگر ديوانه هم باشم ديوانه زندگيم ديوانه مرام و معرفتم ديوانه خانه و خانواده ام و مهمتر از همه اينكه ديوانه عشق حقيقي به آفريننده عشق و عاشق و معشوق هستم ذيوانه اي كه به ديوانه بودن خودافتخار ميكند و باز بقول خودم
اگر ديوانه ام باكي ندارم/خدا ديوانه هارا دوست دارد

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پ مثل پول م مثل ميلياردر - pulaki - 02-26-2012 02:14 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS