ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 11:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: aryobarzan
پاسخ:
بازدید: 91317

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
07-09-2011, 12:36 AM
ارسال: #22
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟
حرف اقای گل محمدی رو قبول دارم . ولی در جواب دوستان میتونم بگم که
1. من جواب دوستی رو دادم که گفت 1000 تومن رو چطور بکنه 2000 هزار تومن . اگه میگفت 4 میلیون تومن ( که هزینه اون کاره ) رو جطور بکنه 8 میلیون تومن حتما نظر دیگه ای میدادم .
2. حتما مگه باید فیلم فیلم مبتذل باشه یا فیلمی باشه که رو پرده ی سینماست ، الان همه ی ما که تو این سایت عضو شدیم یه چیز تو خودمون دیدیم که عضو شدیم ، یکی در زمینه بورسه ، فیلم ها اموزشی بور و بازار معاملات ارزی جهانی رو بفروشه ( حتی بسازه ) الان همین قضیه ی ماه نامه ی استاد کاظمی ، نمیشه اونو زد رو دی وی دی و فروخت ؟ ( البته منظورم اینکه خود اقای کاظمی بزنه و بفروشه ها D: (
3. مغازه زدن خیلی فرق داره با رفتن تو خیابون و فیلم فروختن . اگه فیلم رو هارد اکسترنال باشه و ارشاد بیاد تو هارد رو بکنی ، ارشاد فقط میتونه کیس رو بگرده نه هارد های بیرونی رو . چند بار جلوی من این اتفاق افتاد.

بگذریم ، بازم متاسفم که طرحم باعث سوء تفاهم شد . و با تشکر از حرف اقای گل محمدی .
اما یه راه دیگه که واسه من جواب داره میده .
کاشتن گوجه فرنگی و سبزی جات تو حیاط خونمون . ولی یکم از 1000 تتومن بیشتر در میاد ولی معادلش همون 1000=2000 تومن هست .
حالا به سوالات احتمالی جواب میدم :
حاجی من خونم اپارتمانیه یا حیاط نداره ، چیکار کنم ؟
به این سایت مراجعه کنید .
چطور در امد زا هست ؟
واسه من که اینجوری بوده ، پارسال کاشتم فروختم به مامانم ، نکته اینکه اب و خاک هم از جیب مامانم بود . حدود 10تا 15 تومن خرج کردم ولی 30 تومن گرفتم از مامانم ( به زور بهم داد ) ولی به هر حال مادرم بود ، ولی نکته ای که میتونم در این مورد بگم اینه که بهترین راه فروش این جور چیز ها به فک و فامیل و در و همسایه به ویژه در شهر های بزرگ هست .
چی بکاریم ؟
در این زمینه میتونید به گوگل مراجعه کنید یا به کتب مختلف سر بزنید ، هر فصلی و هر شهری میوه ی خاص خودش رو داره
نکته :
این کار علاوه بر در امد زا بودن خیلی خیلی به اعصاب و روان ادم کمک میکنه .

ببخش سرتون رو درد اوردم .

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟ - 3ObHaN - 07-09-2011 12:36 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره 500 هزار تومانی avan 24 7,121 06-10-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  200 تومان لبخند بزن مــجــیــנ 35 7,875 04-21-2013 09:12 PM
آخرین ارسال: سودابه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS