ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نیازمند اسپانسر مالی هستم
زمان کنونی: 09-23-2025, 12:09 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سولمازقنبری
آخرین ارسال: سولمازقنبری
پاسخ:
بازدید: 2900

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیازمند اسپانسر مالی هستم
05-26-2016, 12:01 AM
ارسال: #20
RE: نیازمند اسپانسر مالی هستم
(05-25-2016 11:02 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:  1-یکی از دوستان گفتند که قبل از اینکه تولید کنید بفروشید. به نظر من ایده خوبیه اما چطور. یه راهش اینه که شما در پیج های اینسنا یا تلگرام بزرگ که مخاطبان اون دهها هزار خانم هستند آگهی بدید و وقتی مشتری پیدا شد سی دی رو با کامپیوتر خودتون رایت کنید و براش بفرستید.
ممکنه بگید آگهی دادن تو این پیجا هزینه داره، اما می تونید به ادمین صفحه مورد نظر پیشتهاد بدید که در صورت گرفتن مشتری مثلا سی درصد از درامد رو به ایشون میدید. برای اینکه ادمین به شما اعتماد کنه در آگهی که در پیج یا کانالش منتشر می کنه شماره تلفن خودش رو ثبت کنه و در واقع بشه بازاریاب شما. با این روش شما می تونید در چندین پیج پرمخاطب به صورت رایگان آگهی بدید. در واقع با این روش شما به جای اینکه سی دی آماده با کلی هزینه رو به فروشگاههای فیزیکی بسپارید ، کالاتون رو به صورت پیش فروش به فروشگاههای مجازی می سپارید.
2-راه دوم اینه که از طریق سایتهای واسطه آموزش دورتون رو بفروشید.
3- از سایت مشهور آپارات هم می تونید برای فروش دورتون استفاده کنید، یه کانال تو این سایت با عنوان آموزش آرایشگری درست کنید، قسمتهای کوتاهی از فیلم اموزشی تون رو تو اون آپلود کنید، تا خریدار یه پیش نمایشی از نحوه تدریس شما رو ببینه، بعد زیرش قید کنید که برای تهیه سی دی کامل با این شماره تماس بگیرید. قدرت آپارات در اینه که وقتی یک کلمه کلیدی مثل آموزش آرایشگری سرچ میشه ، این سایت معمولا جز اولینها در گوگل هست. می تونید امتجان کنید. همچنین غیر از آپارات آگهی فروش خودتون رو در چندین سایت آگهی مشهور مانند ایستگاه هم ثبت کنید. مطمعن باشید کم کم مشتریها سرو کلشون پیدا می شه.

عااااااالی بود راه حلتون عالی
واقعا استفاده میکنم از این راه حل جاداره ازتون تشکر ویزه بکنم بخاطر طرز فکر عالی تون
راستش من آپارات آگهی دادم منتها نه به روش شما.
فقط سوالی که دارم اینه که اولا من اسامی سایت های واسطه رو ندارم چطور باید باهاشون اشنا بشم؟ چطوری اسامیشون رو پیدا بکنم ؟
دوم اینکه من در تلگرام و اینستا گرام این کانال ها گروه ها و پیج های پربازدید رو چطور باید پیدا بکنم به نطرتون؟
میشه دراین باره هم یک راهنمایی بکنید من رو؟
بازم ازتون ممنونم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نیازمند اسپانسر مالی هستم - سولمازقنبری - 05-26-2016 12:01 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نیازمند فوری 20 میلیون تومان puyamh 12 8,959 10-12-2015 04:01 AM
آخرین ارسال: puyamh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS