ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

جذب سرمایه گذار و اسپانسر
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:08 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehdi30mark
آخرین ارسال: mehdi30mark
پاسخ:
بازدید: 448

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-12-2016, 04:50 AM
ارسال: #1
سلام خدمت دوستان عزیز
من مهدی هستم ، مدیر سایت سی مارک30mark
به دنبال اسپانسر و سرمایه گذار برای گسترش سایت و کارم هستم.
یکی از آینده دار ترین فروشگاهای آنلاین کشور ، فروشگاه سی مارک...
خب بین این همه فروشگاه مطرح چرا سی مارک اینده ی بهتری میتونه داشته باشه؟؟؟
با گسترش روز به روز کسب و کار اینترنتی سایت ها و سرمایه گذارهای زیادی رو به این پدیده میارن ، در حال حاضر مطرح ترین فروشگاه کشور ، دیجیکالا هست و بقیه فروشگاه سعی دارن با قدرت هزینه ی بالا در تبلیغات خودشون رو به دیجیکالا نزدیک کنن ، و تا حدود کمی موفق هستن، فقط تازمانی که تبلیغات تلویزیونیشون پخش میشه و بعد از توقف تبلیغات به شدت افت میکنن
ما خاک خورده ی این کاریم و یک سرمایه گذار نیستیم مثل سایتXکه بخوات به زور تبلیغات تلویزیونی خودمون رو مطرح کنیم...
مال از پایه قدرتمندیم و با تجربه ای که داریم آپشن هایی به سایت دادیم که کاربر چه بخوات چه نخوات مشتری ما باقی میمیونه....
ما کار بلد هستیم و براحتی میتونیم کاربرا رو جذب و شفته ی دایمی سایت کنیم ، 90 درصد سایت امادس و یک مقدار مسایل ظاهری باقی مونده ،
ولی قول میدم در اینده ی بسیار نزدیک اسم این سایت به گوش همه ی عزیزان اشنا باشه...
بهترین سایت برای سرمایه گذاری و اسپانسر شدن ، در حال حاضر
http://Www.30mark.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
جذب سرمایه گذار و اسپانسر - mehdi30mark - 01-12-2016 04:50 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جذب سرمایه گذار جهت توسعه یک استارت آپ خرید و فروش userktm 0 377 07-05-2020 02:53 PM
آخرین ارسال: userktm
  جا و سرمایه دارم لطفا راهنمایی کنین Mv1014 0 349 06-11-2020 10:10 PM
آخرین ارسال: Mv1014

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS