ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی زمان کنونی: 09-23-2025, 09:13 PM |
|||||||
|
ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی
|
09-27-2015, 10:54 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی
پس از مدت چهار سال تدریس در دبیرستان های دخترانه تهران، به عنوان “دبیر نمونه“ وزارت آموزش و پرورش کشور معرفی شدم و متعاقبا در یک آزمون علمی تخصصی سراسری بین دبیران رشته زبان ادبیات انگلیسی ایران، در قالب یک هیاءت سه نفره جهت فراگیری “دوره تخصصی آموزش و پرورش نابینایان“ و نیز گذراندن “خط مخصوص بریل“ به کشور ایالات متحده آمریکا و چند کشور اروپائی اعزام شدم. پس از اتمام دوره تخصصی فوق به تهران مراجعت و از سوی وزارت آموزش و پرورش به سازمان آموزش کودکان استثنائی (نابینا) منتقل و به سمت رئیس موسسه آموزشی نابینایان کشور منتخب گردیدم.
زمان انتصاب من به سمت فوق مقارن با تولد فرزند دوم پسر و ورود فرزند اول به دوره ابتدائی بود که همزمان در کلاس های کنکور موسسه خزائلی و موسسه سیمین اشتغال داشتم. در سال ???? خورشیدی، همسرم آقای اسفندیار فلاحی که وی نیز از دبیران نمونه کشور بود موفق به دریافت پروانه تاسیس گروه فرهنگی شیخ الرئیس ابوعلی سینا از وزارت آموزش و پرورش گردید و در آن زمان پدرم از وزارت دادگستری بازنشسته و هر سه نفر متفقا“ به راه اندازی و اداره موسسه آموزشی فوق پرداختیم. پس از چند سال تلاش و کوشش مستمر، براساس قوانین مصوبه وزارت آموزش و پرورش متاسفانه موسسات آموزشی ملی جمع آوری و منحل گردید و با اعلام انحلال این موسسه سرمایه بسیاری را از دست دادم، لکن ناامید نشدم. با خلاقیت ذاتی و تلاش و کوششی که خداوند به من عطا نموده بود، تصمیم گرفتم جهت دوران بازنشستگی، نسبت به ایجاد یک واحد خصوصی تولیدی و اقتصادی نمایم. در این قسمت لازم میدانم قید نمایم که من و همسرم هر دو اصالتا اهل “مهدالعلما و دیارالمومنین“ منطقه طالقان هستیم که از نظر جغرافیایی در ??? کیلومتری شمال غرب استان تهران واقع شده است. طالقان در طول تاریخ، علما و ادبا و مشاهیر نامآوری را در دامان سبز و پربرکت خود پرورده است که به ارواح پرفتوح آنان سلام و درود میفرستم، نامآورانی که در عرصه علم و فرهنگ و نیز کشاورزی و دامپروری تاریخ این سرزمین پهناور زبانزد خاص و عام بودهاند. از آنجا که علاقه به کشت و کار و تولید مواد غذایی جزئی از میرات ما طالقانیهاست، به اتفاق همسرم یک واحد ساختمان ویلایی در غرب تهران که حاصل یک عمر خدمت آموزشی من و وی بود فروخته و به یک واحد آپارتمان متوسط تبدیل گردید. مابهالتفاوت ارزش ریالی این ساختمان به خرید یک باب باغچه یک هکتاری در حومه کرج اختصاص یافت که امروزه، پس از گذشت ?? سال به “موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی“ شهرت دارد. این موسسه تعداد ??? راس گاو اصیل هلشتاین، ??? هکتار مزرعه تولید گندم، ذرت و علوفه دامی در منطقه “احمدآباد مصدق“ از توابع شهرستانی ساوجبلاغ استان تهران و چندین هکتار باغ تولید سیب و گلابی ممتاز را دربرمیگیرد. هر ثانیه فرصتی است برای دگرگون کردن زندگیتان. |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی - Amiraliamirali - 09-27-2015, 10:51 PM
RE: ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی - Amiraliamirali - 09-27-2015 10:54 PM
RE: ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی - Amiraliamirali - 09-27-2015, 10:56 PM
RE: ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی - Amiraliamirali - 09-27-2015, 11:02 PM
RE: ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی - مهدی ر - 09-28-2015, 11:49 AM
RE: ماهرخ فلاحی ، مدیر موسسه کشاورزی و دامپروری فلاحی - Amiraliamirali - 09-28-2015, 10:46 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
داستان موفقیت پیتزا پرپروک از زبان مدیر آن از هتلداری تا مطالعاتی در مورد غذا | ناصر صادقی | 3 | 16,326 |
11-21-2015 12:04 PM آخرین ارسال: شایق.ع |
|
ایده های نوین پولساز در بخش کشاورزی | حامد یزدی | 0 | 4,531 |
07-14-2015 02:14 PM آخرین ارسال: حامد یزدی |
|
امید کردستانی مدیر فروش گوگل | کوروش بزرگ | 1 | 1,128 |
01-22-2013 01:02 AM آخرین ارسال: mehdiseven |
|
گفتگو با بهروز فروتن مدیر عامل موفق کارخانه مواد غذایی بهروز | ndm1368 | 15 | 5,739 |
07-28-2011 07:47 AM آخرین ارسال: مهدی گل محمدی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان