ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:47 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: omid59
آخرین ارسال: matarodi
پاسخ:
بازدید: 3805

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش
09-09-2015, 10:08 PM
ارسال: #3
RE: پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش
(09-09-2015 08:04 PM)naaser7 نوشته شده توسط:  با سلام دوست عزیز

ابتدا قابل تحسین هست که به فکر ارتقای سطح معلومات و آموزش خود هستید
ثانیا سایت مذکور سایت خوبیه و من هم برخی مطالب رایگانشو استفاده می کنم

متاسفانه به دلایل مختلف در ایران به حقوق صاحب اثر احترام گذاشته نمی شه و خارج از بحث شرعی از لحاظ قانونی هم ایراد دارد
مساله مهم تر این است اگر برای چیزی مبلغش را نپردازید آن روحیه استفاده که باید در شما ایجاد نمی شود

پیشنهاد می شود یا مبلغش را تهیه کنید و یا از مطالب رایگان استفاده کنید
این باعث می شود هنر جستجو در شما فعال شده و حرفه ای وبگردی و شوید و روشهای مختلف را دریابید
از طرفی با منابع بسیار غنی آشنا شوید

قصدم موعضه صرف نیست و کوچکتر از آنم که به این مهم بپردازم ولی دوستانه عرض می کنم

شاید این راهیست که خدا می خواهد با پخته تر شدن در این امر و احساس تشنگی واقعی در یادگیری به منبع مناسب رهنمونتان سازد

و من الله التوفیق

دوست عزیز منون از جوابتون قانون کپی رایت درست ولی جالب اینجاست که خود اقای عباس منش این قانون را قبول ندارد و رعایت هم نمی کند. چون قبلا" توی سایت قبلیشون برخی از محصولات انتونی رابینز را با زیر نویس فارسی میفروخت ایا به قول شما خارج از بحث شرعی از لحاظ قانونی ایراد ندارد؟ و چرا قانون کپی رایت را رعایت نمیکند ؟ ایا از صاحب اثر اجازه گرفته ؟الان توی سایتشون کتابهای صوتی را داره میفروشه. ایا به قول شما خارج از بحث شرعی از لحاظ قانونی ایراد ندارد؟ و چرا قانون کپی رایت را رعایت نمیکند ؟ ایا از صاحب اثر اجازه گرفته ؟دوست عزیز من با مسئول فروش عباس منش:خانم شایسته تماس گرفتم و دلیل این کار غیر قانونی را پرسیدم گفتند خوب حتما" اجازه گرفتند گفتم پس چرا اجازه کتبی را همراه با امضا و رضایت نامه طرف را نمی زارید روی سایت تا همه بدونند گفت نمی دونم ؟اما بعد دوست عزیز الان محصولات اقای بیل گیس که بزرگترین کار افرین محسوب میشه در کل دنیا از جمله تو ایران کپی میشه پس چرا با قیمت اصلی و خودش نمیخرن؟ خوب به قول شما باید اورجینالشو بخرن یا هم استفاده نکنند الان شما یعنی ویندوزی که به کامپیوتر تون نصب کردی و استفاده میکنید اورجیناله ؟ مطمئنید ؟ تمام نرم افزارهایی که توی کامپیوتر تون نصب کردید اورجینالشو خریدید ؟ واقعا"؟ فکر نمیکنم ویروس کش چی؟ اورجینال خریدی ؟فکر نمی کنم ایا به قول شما خارج از بحث شرعی از لحاظ قانونی ایراد ندارد؟ و چرا قانون کپی رایت را رعایت نمیکنید؟ چون توی ایران خیلی کم میتونید نرم افزاری اورجینال پیدا کنید. اون جلد کارتونی و روی سی دی هم باز کپی هست . محصولات اقای بیل گیس و بقیه تولید کنندگان نرم افزار ها حق ندارند؟ پس دوست عزیز شما برید به اکثریت کل مردم دنیا که قانون کپی رایت را رعایت نمیکنند از جمله عباس منش و خودتون بگید بعد در خدمت شما هستم.

انسانی فردا به دستاوردی میرسد که امروز رویایی(هدف) در سر داشته باشد

دکتر علیرضا ازمندیان(بنیانگذارتکنولوزی فکر در ایران)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پیشنهاد تشکیل گروه برای خرید بسته روانشناسی ثروت1 عباس منش - omid59 - 09-09-2015 10:08 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی برای ثبت بسته آموزشی rasoolataeiyan 0 510 07-13-2019 04:45 PM
آخرین ارسال: rasoolataeiyan
  اثرات و نتایج استفاده از بسته روانشناسی ثروت؟ ramin7 4 1,733 09-10-2015 12:15 AM
آخرین ارسال: *sinuhe*

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS