ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram زمان کنونی: 09-26-2025, 03:55 AM |
|||||||
|
جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram
|
08-01-2015, 01:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-01-2015 01:49 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #62
|
|||
|
|||
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram
m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۰:۵۹]
جلسه دوشنبه 5 مرداد ساعت 10 شب موضوع بازاریابی و فروش مدیر جلسه آلا طایی زاده نام کاربری delsa آلا طایی زاده دانشجو نرم افزار سابقه برنامه نویس php از قم Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۱:۵۹] سلام جلسه قبل در مورد تولید محصولات خونگی بود و قرار شد جلسه ی بعد درمورد مسیله ی فروش و بازاریابی این محصولات باشه R حاجی, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۱] [In reply to Aʟʟaa] من ایجاد نمایشگاه عرضه محصولات مشاغل خانگی رو پیشنهاد میدم F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۱] سلام دوستان.شب خوش R حاجی, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۱] شرکت پشتیبان در مشاغل خانگی وزارت کار باید تاسیس کرد Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۲] برای ابتدا باید بدونیم محصولمون رو در حوزه ی مخصوص به خودش تبلیغ کنیم F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۲] بازاریابی یه روشهای کلی داره اول باید به اونا پرداخته بشه وبعد واردجزییات هر رشته Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۳] و اینکه بازاریابی دو حوزه وارد میشیم هم تبلیغات اینترنتی هم هم تبلیغات واقعی M *****, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۳] سلام بازاریابی محصولات خونگی مجوز دار یا بدون محوز؟ Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۳] باید موضوع خودمون رو مشخص کنیم که تبلیغات سازماندهی بشه M *****, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۳] اکثر مشاغل خانگی مجوز ندارتا M *****, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۳] ندارن Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۴] تا اونجایی که اطلاع دارم مجوز نمیخاد مگر اینکه محصول غذایی باشه F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۵] اساس بازاریابی اینع که مشتری را با کار ویا محصول و یا خدمتی که انحام میدیم آشنا کنیم و راهی پدا کنیم که اونا ترغیب به استفاده یا خرید بشن Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۵] اون راه ترغیب میتونه ایجاد احساس خوب بلشه m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۶] این احساس خوبه از همه چی مهم تره F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۶] بازاریابی میتونه مستقیم یا غیر مستقیم انجام بشه m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۶] مشتری حس نکنه میخوای خرش کنی Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۶] عنوان تو تبلیغ و پیام تبلیغی که ارایه میدیم خیلی مهمه چون بعدا معرف ما میشه F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۶] [In reply to m sh] دقیقا Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۶] سلام به همگي F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] باید واقعیات را طوری به مشتری نشون داد تا احساس نیازو انگیزه در او ایجاد بشه m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] اگر اینترنتیه تصویر محصول فوق الهاده مهمه یعنی مردم 70 درصد از رو عکس محصول تصمیم به خرید میگیرن Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] و اینکه خودکون باید بدونیم دلیل خرید مشتری چیه اگه خودمون جای مشتری باشیم اون محصول رو میخریم Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] [In reply to m sh] Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] مثل دلیل قیمت. تخفیف. تحویل رایگان Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] بازاریابی تکنیک خاصی نداره ؟ F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۷] برای محصولات خوراکی بهتره بازاریابی مستقیم باشه Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۸] احساس خوب . به عنوان مثال شرکت کداک در فروش محصولات خود به کیفیت عکس ها اشاره نمی کند، بلکه از ثبت خاطرات صحبت به میان می آورد. دیسنی برای فروش خود بر کارتون های خودش تمرکز نمی کند، بلکه صحبت از به واقعیت تبدیل کردن رویاهای ما می زند. به عنوان مثال شرکت کداک در فروش محصولات خود به کیفیت عکس ها اشاره نمی کند، بلکه از ثبت خاطرات صحبت به میان می آورد. دیسنی برای فروش خود بر کارتون های خودش تمرکز نمی کند، بلکه صحبت از به واقعیت تبدیل کردن رویاهای ما می زند F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۸] [In reply to Red Hacker Alliance] قطعا تکنیک داره .اینروزا یکی از رشته های دانشگاهی باراریابی هست Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۸] بازاریابی تکنیک های متفاوت زیادی داره و هر روز روش های متنوع تر و جدیدتر F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۹] یکی از روشهای بازاریابی میتونه دادن امتیاز به مشتریان ثابت باشه F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۹] ویا خدماتی که شامل حال آنها میشه Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۰۹] [In reply to F * J] مثل تخفیف های گیمفیکیشن Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۰] خدمات بیشتر جذاب برای مشتری تا دادن یک اشانتیون همراه با خرید این به تجربه دیده شده ميتوني به سايت مديريت سبز سر بزني- تكنيك هاي متعددي داره كه تو هر حوزه فرق ميكنه ولي بطور كلي مرحله اول بايد بر روي يك بازار ويژه بر اساس توانايي و نقطه قوتت متمركز شد . ببيني مردم براي چه سرويس و كالايي حاضرن پول بيشتري بدن بعد ابزارهاي بازاريابي رو مشخص كني در نوع غير مستقيمش. sina pazookian, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۱] سلام به همگی Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۱] برای هر حوزه ای بخاین انرژی تونو بزارین باید با تکنیکشم اشنا باشین اکه بخاین در شبکه های اجتماعی بازاریابی کنید تکنیک خاص خودشو داره Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۱] مهمه كه يه حرف تازه داشته باشي و متفاوت باشي دور از اغراق Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۲] حرف تازه هم همیشه مهم نیست مهم کیفیت و نحوه ی ارایه تلقین پیامتون به مشتریه Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۳] پيشنهاد من اينه كه يه پوشه نگه دارين و ايده هاي جديدي رو كه هر جا ميبينيد جمع كنيد تا بتونيد زمان مناسب ازش استفاده كنيد Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۳] [In reply to Aʟʟaa] درسته ولي مشتري جديد هنوز كيفيت محصول شما رو نميدونه بايد اول جلب بشه Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۴] برای بازاریابی سنتی پخش تراکت و خرید فروش دهن به دهن تاثیرش زیاده Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۵] [In reply to Eli ☺️] با ارایه ی پیام تبلیغاتی محصول معرفی میشه و احساس خوب باعث جذب مشتری میشه Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۵] مثلا اگه ميخواي رب بفروشي اگه كاتالوگ يا بروشوري كه مشتري ميبينه به شكل گوجه باشه تاثيرش خيلي بيشتره تا مثلا نوشته بشه ما بهترين رب دنيا رو توليد ميكنيم MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۵] سلام سلام Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۵] اصل تبلیغات عنوان هست M *****, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۵] من ابتدا حرف مجوز رو عنوان کردم قصدم اینه که فروش محصولات خونگی که اکثرا مجوز ندارن خیلی با هم متفاوته مثلا فروش خیارشور فروشش سخت تره تا تابلو سه تیکه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۶] سلام Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۶] پس اول و آخر ابتکار در کار و روانشناسی فروش مهم هست. Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۶] وقت بخير Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۶] عذر ميخوام بابت دير اومدن Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۶] [In reply to M *****] مجوز محصولات خانگي برا منم سواله Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۶] سلام به همگی F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۷] سلام ببخشین با تاخیر اومدم M *****, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۷] بیبینید الان شما تشریف ببرید تو یه سوپری میبینید که زیتون کیلویی هم میدن M *****, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۷] اون محوز نمیخاد اعتبار میخاد Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۷] [In reply to M *****] موافقم Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] [In reply to M *****] اين اعتبار چطور بدست مياد؟ MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] ابتدا به ساکت اصلا دنبال مجوز نباشین حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] سلام حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] وقت بخیر MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] انرژیتون رو میگیره و دلسرد میشین حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] ادامه بدید MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] سلام حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] بسیار زیبا MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] ساکن* مهدی, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] سلام F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] به نظر من بازاریابی محصولات خانگی باید مستقیم باشه.چون باید کسی که میخاد این محصول را بخره با محصول کاملا آشنا بشه Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] [In reply to Eli ☺️] میتونه از شنیدن کیفبت محصول از اطرافیان F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۸] به نظر من تو بازاریابی صداقت یه فاکتور خیلی مهمیمه H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۹] من براي محصولات غذايي دنبال مجوز مشاغل خانگي بودم،تو سايت هم ثبت نام كردم Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۹] فردا اگه اتفاقی بیفته و یکی از طرف محصولات شما مریض بشه کی میخواد جوابگو باشه ؟ Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۹] صداقت خوبه در صورتی ک ببینید طرف مقابلتون کیه H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۹] بعد از كلي تحقيق فهميدم كه بايد برم اداره جهاد كشاورزي تو بلوار كشاورز F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۱۹] [In reply to Amir Mohammedi] طرف مقابل عامه مردم H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] در حقيقت مشاغل خانگي در مورد غذا اصلا نميتونه تو خونه باشه Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] ببینید H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] چون شرايط زيادي داره كه تو هيچ خونه اي پيدا نميشه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] [In reply to F Pournaghi] که اين فاکتور متاسفانه تو بازاريابا کم پيدا ميشه Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] همیشه صداقت ب معنای فروش خوب یا Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] بدستداوردن اعتماد نمیشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] [In reply to H K] درسته. شاید تو کلانشهرها زودتر به مشکل برمیخوره Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۰] [In reply to H K] پس باید چه کار کرد ؟ H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] در حقيقت شما بايد يه كارگاه كوچيك بگيرين و تنها فرقش اينه كه دنبال پروانه توليد نميرين،همين m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] دوستان فقط خواهشا وارد حاشیه نشید H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] اين ماحصل تحقيقات منه m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] الان بحث بازاریابی و فروشه نه بحث مجوز Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] موضوع مجوز در موردش صحبت زیاده Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] و مراحل زیاد داره Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۱] صداقت تو بازاریابی یک رکن مهمه ولی چیزی ک مهمه Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] [In reply to H K] اونوقت مجوز بهداشت رو باید گرفت ؟ Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] کیفیت عالی با قیمت مناسب H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] عذرميخوام،آخه يكي از دوستان سوال كرده بودن،گفتم حداقل تجربياتم رو بگم كه وقت دوستان تلف نشه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] برگرديم به موضوع Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] مردم دنبال این دوتا هستند H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] [In reply to Red Hacker Alliance] حتما Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۲] [In reply to H K] ممنون از اطلاعاتی که دادید. Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] بازاريابى يه بحث پيچيده است m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] کیفیت و قیمت F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] صداقت همراه با سیاست. باید طوری با مشتری رفتار بشه که بهش القا بشه هدف برد برد بوده Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] الان شما باید بدونین چجوری محصول رو ارایه بدین m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] دو عامل بسیار مهمن Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] صداقت در صورتی ک Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] سود بین شما و مردم باسه Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] کیفیت حرف اول رو میزنه همیشه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] که اگه محصول داراى کيفيت خوب باشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] کیفیت خوب با قیمت مناسب نه ارزان Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] نه صداقتی ک ب ضرر باشه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] ميتونه موفق باشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] [In reply to Amir Mohammedi] صد در صد m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۳] مثلا من تو اینستا به راحتی میفروشم حتی پول را قبل از ارسال میگم بریزن به کارتم و همه بدون حرف میریزن Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] اگر محصول خیلی هم ارزان باشه مردم شک می کنن !!! F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] [In reply to m sh] چون مشتری کاملا توجیه شده خرید این محصول کاملا به نفعشه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] يکى از بحثها تو بازاريابى درصد سهم بازاره H K, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] [In reply to m sh] چي ميفروشين؟ حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] [In reply to m sh] شما مهره مار دارید m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] سه نکته را رعایت میکنم یکی تصویر مناسب یکی قیمت و دیگری کیفیت کالام تازه براسون روبان کادویی و کارت هم روش میزنم Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] اگه رابطه دوستانه با مشتریتون برقرار کنین خیلی راحت این صداقت موجب تدام اثر در فروش بیشتر بیشتر محصولات بشه Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] از طریق کیفیت عالی و قیمت مناسب m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۴] ممنون حبیبی Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] بايد سهمت از بازار هدف زياد کنى Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] [In reply to m sh] محصول شما قبل از فروش خوب بازاریابی شده F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] کالایی که شناخته شده باشه بازاریابیش راحت تره چون مشتری میدونه که ویژگیاش چیه.وای ور مورد مشاغل خانگی کار قدری پیچیده میشه Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] شما میتونید ب اعتبار و اعتماد بین مردم و صداقت بدون گفتن برسید m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] رابطه دوستانه و مشتری مداری عالیه Amir Mohammedi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] یعنی محصول شما ب نوعی نشون دهنده راه و روش کاسبی شماست F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۵] [In reply to m sh] دقیقا و پشتیبانی خوب مخصوصا در مورد خدمات اینترنتی m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۶] من اسم تمام مشتریامو به نام کوچیک هم میشناسم و وقتی زنگ میزنن با اسم صداشون میکتم یک حالی میکنن F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۶] این خیلی نکته جالبی بود F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۶] تو اکثر مقالات بازاریابی مخصوصا از نوع بازاریابی تلفنی تاکید دارن که مخاطبتون رو به نام صدا کنین Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۷] همیشه خدمات مختص بازاریابی اینترنتی نیست در بازاریابی سنتی هم مهمه این خدمات میتونه حتی جز روابط دوستانه باشه یا تهفیف ماهانه و مناسبتی و یا خدمات مشاوره و پس از فروش F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۷] درسته بازاریابی اینترنتی یکی از ابزارهای در دسترس و کم هزینه اس Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۷] و اینکه اگه روز تولد مشتریاتونو بدونین F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۸] اما میگن بهترین بازاریابی ، بازایابی فیس تو فیس هستش m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۸] من حتی خبرنامه های وایبری هم با نکات مفید و عکس محصولات جدید یا حتی پیش فروش محصولات جدیدم میفرستم Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۸] خیلی حس خوبی در مشتریا حس میشه Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۸] [In reply to F Pournaghi] تفاوت سنی و جنسیت هم فرقی نداره ؟ مثلا اگه یکی جای پدر شما باشد به اسم کوچیک صدا می کنید ؟ m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۸] من حتی اون آقا را هم به اسم شدا زدم Seyed Mehdi Hashemi Tayeb, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۸] سلام عرض میکنم به تمام دوستان شالا مطالب زیاده تازه رسیدم ابنجا m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۹] خیلی خوشش اونده F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۹] [In reply to Red Hacker Alliance] اسم کوچیک نه منظورم به فامیلی بود.اسم کوچیک در روابط دوستانه تاثیر خوبی داره. در روابط رسمی شاید نتیجه عکس بده Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۲۹] [In reply to Red Hacker Alliance] ادمی در هر سنی دوس داره حس جوونی بش القا بشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۰] [In reply to Aʟʟaa] مثلا فکر نکنم تو شهر ما خانوم رو با اسم کوچیک خطاب کنن صورت خوشی داشته باشه.البته این عمومیت نداره ولی خوب... Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۰] خب برای عنوان تبلیغ چی پیشنهاد میکنین؟ چه ایتمی مهمه بنظرتون F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۱] توی عنوان حتما از کلمه تخفیف استفاده بشه بهتره m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۱] بنظر من برای محصولات اگر رده های مختلفی دارن اسمای خاص انتخاب بشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۱] با زمان معین m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۱] مثل مانتو سنتیا که برای هر مدل یه اسم گداشتن m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۱] کلا به محصولمون شخصیت و روح بدیم F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۱] اسم محصول یا عنوان تبلیغ؟ m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۲] براشون اسم و لقب انتخاب کنیم m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۲] شناسنامه براش بزنیم m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۲] که همون توضیحات و دلایل برتریش هست Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۲] اسم خاص Saeed, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۳] سلام دیر رسیدم نت نبود Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۳] [In reply to m sh] شما فرض كنيد كه من هزار تا كمربند لاغري دارم و دوست و اشنا ازم خريد كردن و تبليغ اينترنتي و اينستا هم داشتم و الان ميخوام از طريق بازاريابي تلفني رندوم بازاريابي كنم. شما چه پيشنهادي دارين؟ چطور صحبت رو با يه مشتري غريبه باز ميكنيد؟ ديديد كه اين اتفاق زياد براي ما ميفته و ما به محض اينكه متوجه ميشيم فرد پشت تلفن داره تبليغ چيزي رو ميكنه ميپيچونيمش و قطع ميكنيم Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۳] اسمی کوتاه که بیشتر و راحت تر در ذهن ماندگار بشه Saeed, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۳] یه نکته در بازاریابی و فروش محصول پشتیبانی هست ک فک کنم جزو مهمترین عوامل بود ک دیجیکالا موفق شد Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۳] یه اسمی که معرف محصول باشه مثلا برای پودر لباسشویی به سفیدی برف Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۴] [In reply to Eli ☺️] اول از همه بعد از احوالپرسی در مورد مشکلات چاقی خودمونی صحبت میکنیم m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۴] [In reply to Eli ☺️] اول اینکه من خودم قطعا محصولمو خودم تست میکنم بی برو برگرد Omid Poyan, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۴] سلام.من دیر اومدم.موضوع جلسه بازاریابیه؟ m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۵] خصوصیات برتری ها و همه نکات مثبت و منفیش را درمیارم m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۵] و بعد همه ش را مو به مو برای مشتری شرح میدم m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۵] البته شما باید اول ببینی مشتریت جز بازار هدفت باشه نه اینکه به هر شماره ای زنگ بزنی Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۵] اون مشتري چطور متوجه بشه كه خريد محصول شما به نفعشه و سراغ برند ديگه نره F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۶] [In reply to Eli ☺️] ابتدا باید خودتون رو معرفی کنین.مثلا بگین فلانی هستم از شرکت و جالب تر اینکه تو بازاریابی تلفنی حتما ایستاده صحبت کنید ترجیحا جلوتون آینه باشه. و لبخند هم داشته باشین. اینها بهعتون اعتماد به نفس بیشتری میدن. و این رو هم در نظر بگیرین که چون زمان خیلی کمه جملاتتون باید مفید و مختصر و کامل باشه Saeed, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۶] [In reply to m sh] ✌️ Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۶] [In reply to Eli ☺️] بايد مزيت رقابتى محصول بهش بگيد Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۶] [In reply to Eli ☺️] باید یه ویژگی و برتری خاصی داشته باشد. Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۶] اون نحوه ی گفتن شما و نحوه ی تعریف شما میفهمه به نفعشه مثلا ک چی استفاده کنه چی میشه نکنه چی F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] دوستان بحث تماما بازاریابی اینترنتی شد.برای بازاریابی غیر اینترنتی چه پیشنهادی دارین Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] [In reply to F * J] اون بالا گفتم پخش تراکت F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] الان که بازاریابی تلفنی مورد بحثه m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] من خودم در کنار برتری محصولم معایبشم به مشتری میگم Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] [In reply to Aʟʟaa] بازاریابی دهن به دهن F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] فرض کنید من یه آژانس دارم یا یه شرکت حمل و نقل اثاث منزل m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۷] این باعث جلب اعتماد میشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] [In reply to m sh] آفرین این همون صداقتیه که میگفتم F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] میگن بهترین زرنگی صداقته F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] خوب همون تراکت چه ویژگی باید داشته باشه که مشتری تشویق به استفاده بشه Saeed, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] [In reply to F * J] بله بازاریابی فیس تو فیس هم مشکل دارن خیلیا Omid Poyan, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] [In reply to F * J] برای چه کالایی؟ Saeed, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] غیر اینترنتی هم بگین F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] [In reply to m sh] دقیقا و اگه تونستی اعتماد مشتری رو جلب کنین MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۸] کلیپ تصویری Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۹] گفتن معايب در اولين برخورد باعث ميشه مشتري پيش خودش بگه چه كاريه كه بخرم وقتي ممكنه ضرر داشته باشه MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۹] خیلی موثره توی معرفی محصول Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۹] [In reply to F * J] گرافیک خوب در تراکت Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۹] بايد خودمونو جاي مشتري بذاريم MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۳۹] کلیپی که بتونه توی گروهها دس به دس بشه MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] با یه موسیقی محلی مربوط به هر استان Sareh M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] [In reply to F * J] خصوصیات محصول یعنی بهترین ویزگی که موجب متمایز شدن محصولتون می شه و نیاز مشتری رو براورده کنه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] برای بازاریابی فیس تو فیس اگه محصولتون برای شرکتهای خاص و یا مخاطب خاص هستن بهتره قبلش یه وقت ملاقاتی با مشتری تعیین کنین.اینطوری هم کلاس کاری بالا میره و هم میدونین که مدیریت حتما شرکت هستش و وقتتون هدر نمیره F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] من الان یه شرکت سرویس مدارس دادم .اکثر خانواده ها هم کادی به اینترنت و... ندارن به نظر شما چه بازاریابی میشه کرد که به جای رقبا بیان سراغ شرکت من Abolfazl, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] سلام ، ببخشید دیر رسیدم Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] [In reply to MΣHRDΔD] كليپ در صورتي كه قبلش براي مشتري جذابيتي ايجاد كنه ، در غير اين صورت حتي دانلود هم نميكنن Abolfazl, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۰] [In reply to F * J] میتونید تو مدارس تبلیغ کنید Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] [In reply to F * J] القای امنیت در رسوندن فرزدانشون به مشتری F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] تراکت رو هم تو منطقه هدف باید پخش کنین. بعضیا برا هر محصولی میان تراکت رو خونه به خونه پخش میکنن که اینجوری بازدهی میاد پایین Sareh M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] [In reply to F * J] موقع ثبت نام خودتان حصور داشته باشید و شرکتتونو معرفی کنید و در مورد حسناش توصیح بدید یک کمی هم تخفیف بدید F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] همه شرکتا تبلیغ میکنن.باید تبلیغ خیلی ویژه باشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] ارسال پیام کوتاه هم میتونه مفید باشه Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] و سریع و بموقع رسوندنشون مثلا Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] مثلا اگه لواشكه نوشته بشه تاحالا لواشك نميدونم زرشك خوردي، اگه نه اين كليپ رو حتما ببين F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] در کل برای هر نوع بازاریابی باید مخاطبت رو خوب بشناسی Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۱] [In reply to F * J] سرویس مدارس، مثلا در سرویس بعضی وقت ها شیر موز پاکتی پخش کنید. F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۲] نمیشه همزمان توی 30تا مدرسه حظور داشت F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۲] 10%سود چقدر هست که شیر هم بدیم Sareh M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۲] با مدیران و افرادی که ثبت نام می کنن از قبل هماهنگ کنید Sareh M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۲] به مشتری های قدیمیتون تخفیف بدید Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۲] [In reply to F * J] ولی میتونی بشون تلفنی صحبت کنی Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۳] [In reply to Sareh M] موافقم F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۳] [In reply to F * J] تو اون حهلهایی که هس بدین تراکت نصب کنن F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۳] [In reply to Aʟʟaa] این گزینه ها هیچ کدوم عملی نیست m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۳] [In reply to MΣHRDΔD] این عالیه مثالش کالای دلمه پیچ که وارد کنندش کلیپشو تو کل نت شبکه های اجتماعی پخش کرد و همه ش در عرض یه هفته فروش رفت Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۳] ببخشيد ميشه در مورد بازاريابى مشاغل خونگى صحبت کنيم Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۳] چون مشاغل خونگى تو خونسن Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۴] خونست Abolfazl, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۴] بهترین شیوه اینه که به مدارس بگین به اونایی که میان ثبت نام میکنن شرکتتون رو معرفی کنن Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۴] شرکت نيست Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۴] بحثش فرق ميکنه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۴] خانگى و دست ساز F * J, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۵] [In reply to Afsoon M] موضوع بازاریابی در هر حوزه ایه نه صرفا خانگی Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۵] وقتى يه محصول خونگى توليد ميشه Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۵] [In reply to m sh] عالیه Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۵] بازاريابيش سختر ميشه F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۵] تو تبلیغ با پخش تراکت. اگه تراکت پرفراژ باشه خیلی بهتره چون شماره رو به جای اینکه یادداشت کنه. میکنه با خودش میاره Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۶] [In reply to F Pournaghi] اره اين نوع تراکتها بهتره Afsoon M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۶] [In reply to F * J] اوکى من فکر کردم فقط تو زمينه مشاغل خونگيه m sh, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۶] دوستی دارم زیور آلات دست ساز درست میکنه با پیج ف/ی/س/ب/و/ک شروع کرد بعدم بازاریابی حضوری توی دانشکده های هنر الان چند نفرم آورده تو اینستام فعاله و تو تلگرام و وایبرم کلی مشتری ثابت داره Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۷] [In reply to F Pournaghi] ميتوني به دانش اموزات بن تخفيف بدي براي سال بعدشون يا بگي مثلا اگه چند نفر رو معرفي كنن تخفيف ميگيرن حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۷] بچه ها تا بحال بازاریابی احساسی داشتید؟ F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۷] آره الان اینستا خیلی کارا رو آسون کرده. و خوبیش اینه که محدود به شهر خاص نمیشی حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۷] همه بازاریابی تخفیف نبست حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۷] نیست Sareh M, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] [In reply to m sh] دقیقا حتی اگر تهران هستید جمعه بازار پاساز پروانه ها برای بازاریابی و فروش محصولاتتون عالیه Omid Poyan, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] [In reply to حبیب(فروش برنج ایرانی)] منظورت چیه؟احساسات طرف رو به بازی بگیری بفروشی؟ حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] ن حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] همیشه صداقت داشته باشید حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] حتی اگه میلیون ها تومن ضرر بدید هیچ وقت دروغ نگید F Pournaghi, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] [In reply to حبیب(فروش برنج ایرانی)] من خودم این تجربه رو داشتم Eli ☺️, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] [In reply to F * J] در مورد سرويس مدرسه چون كار خدماتي هست تخفيف تاثير داره حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۸] اما بازاریابی احساسی حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۹] کسی ميدونه چیه؟ Aʟʟaa, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۹] دوباره به حاشیه رفتین بزارین یه موضوع تموم شه بعد Red Hacker Alliance, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۹] [In reply to Sareh M] کدوم سمت هست ؟ MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۹] منظورشون فکر کنم عصبی هست MΣHRDΔD, [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۹] بازاریابی عصبی حبیب(فروش برنج ایرانی), [۲۷.۰۷.۱۵ ۲۲:۴۹] مدیر جهت بده، من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 04-29-2015, 03:47 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 04-29-2015, 04:08 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 04-29-2015, 04:29 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 04-30-2015, 01:37 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-01-2015, 04:05 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-01-2015, 04:21 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-01-2015, 04:40 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - mehrdad.fooladvand - 06-27-2015, 09:37 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-01-2015, 07:11 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-01-2015, 07:43 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 04:36 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - markaz - 01-01-2019, 11:01 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 04:44 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - saeed.abdollahi - 05-11-2015, 07:24 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 10:36 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 10:49 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 11:03 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 11:23 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-11-2015, 11:53 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-12-2015, 12:05 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-12-2015, 12:50 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-21-2015, 09:01 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-21-2015, 09:05 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - alireza091111 - 05-21-2015, 10:54 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - alireza091111 - 05-21-2015, 11:07 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 12:17 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 01:44 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 03:09 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 03:12 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 03:16 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 03:18 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 05-23-2015, 03:20 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - elaheh-hosseini - 06-27-2015, 07:46 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - mrmrn - 06-28-2015, 05:45 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 12:23 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 12:29 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 12:33 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 12:35 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 12:44 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 12:45 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-28-2015, 01:20 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-30-2015, 04:30 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-30-2015, 04:36 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-30-2015, 04:39 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 06-30-2015, 04:42 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-11-2015, 01:59 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-11-2015, 02:56 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-11-2015, 03:03 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-11-2015, 03:10 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-11-2015, 03:14 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - iranboy - 07-12-2015, 04:49 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-12-2015, 05:06 PM
RE: جلسات آنلاین وایبر - iranboy - 07-13-2015, 11:08 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - فربد - 07-13-2015, 11:08 AM
RE: جلسات آنلاین وایبر - MARYAR - 07-15-2015, 12:51 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - irandac - 07-15-2015, 08:50 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 07-15-2015, 10:24 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 07-20-2015, 12:55 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 07-20-2015, 01:00 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 07-20-2015, 01:37 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 07-23-2015, 07:20 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 07-23-2015, 07:24 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 08-01-2015 01:39 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 08-01-2015, 01:54 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - gh4315 - 08-01-2015, 02:14 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 08-01-2015, 05:31 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 08-01-2015, 05:43 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - abolmail - 08-14-2015, 09:37 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 09-01-2015, 05:47 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - parastoo260 - 09-28-2015, 02:11 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - hamidrta - 09-01-2015, 10:04 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 09-01-2015, 10:31 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - حسابرس - 09-03-2015, 02:04 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - babiloo - 09-13-2015, 06:21 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - حسابرس - 09-18-2015, 01:38 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - هلاله - 09-16-2015, 06:52 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - امام رضا - 09-17-2015, 08:53 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - حسابرس - 09-18-2015, 01:27 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - hotdvd - 09-19-2015, 10:37 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - m.moayedy - 09-26-2015, 01:35 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - ehsan9097 - 09-26-2015, 03:52 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - yaser1 - 09-26-2015, 09:20 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - reza1 - 09-27-2015, 11:37 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - مهدی ر - 09-28-2015, 11:30 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - mehdi_mz_64 - 10-15-2015, 01:59 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - bazarganbnd - 10-15-2015, 08:10 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - rezakakaei - 10-16-2015, 10:04 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - vsma69 - 10-27-2015, 12:22 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - m.ali.m - 10-27-2015, 01:13 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - فریده ضرغام پور - 10-27-2015, 01:50 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - reza1 - 10-28-2015, 12:46 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - Shahramnon - 11-18-2015, 05:48 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - hatef.hashemi - 11-26-2015, 02:24 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 11-27-2015, 12:44 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - Divar - 11-26-2015, 02:48 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 11-27-2015, 12:41 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - Divar - 11-27-2015, 11:38 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - Divar - 11-28-2015, 12:05 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - yunespc - 11-27-2015, 06:18 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - tofigh - 11-27-2015, 11:01 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - Sony.z - 11-28-2015, 11:40 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - yaser1 - 11-28-2015, 02:16 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - هاشم بیات - 01-16-2016, 03:24 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - مهدی ر - 01-17-2016, 09:54 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - محسن قنبری - 01-21-2016, 02:42 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - alirezabagheri - 01-22-2016, 10:20 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - farahani - 08-22-2016, 11:45 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 01-22-2016, 11:29 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - MARYAR - 01-22-2016, 11:32 PM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - shimakia - 08-23-2016, 12:02 AM
RE: جلسات آنلاین تلکرام و وایبر telegram - iranwebshop - 12-25-2017, 12:20 AM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جلسات حضوری | Amiraliamirali | 0 | 641 |
09-15-2015 09:13 AM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
برگزاری همایش کسب و کار آنلاین - کارگاه شهروندی | کامیار کاظمی | 0 | 891 |
05-20-2015 01:31 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
اعلامیه جلسات آنلاین سال 93 | MARYAR | 85 | 13,296 |
12-06-2014 10:49 AM آخرین ارسال: MohammadHashemi |
|
جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 19اردیبهشت 93 | MARYAR | 90 | 11,316 |
05-12-2014 10:47 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت | MARYAR | 89 | 14,453 |
04-26-2014 07:40 PM آخرین ارسال: Mohsen1988 |
|
سومین جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 29 فروردین 93 | MARYAR | 92 | 13,211 |
04-19-2014 01:23 PM آخرین ارسال: saeed2412 |
|
جلسه آنلاین شماره 93-1: جمعه 22فروردین | MARYAR | 64 | 10,855 |
04-13-2014 02:04 PM آخرین ارسال: HadiMahmoodi |
|
![]() |
آموزه هائی برای برنامه ها و جلسات گردهمائی در سفر گیلان | MARYAR | 2 | 1,501 |
06-02-2013 01:20 PM آخرین ارسال: MARYAR |
برنامه ریزی تشکیل جلسات گروهی کسب و کار در سفر اصفهان | ahmad rezaee | 3 | 1,874 |
03-30-2013 02:18 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
برگزاری جلسه آنلاین | kiarash64 | 2 | 1,560 |
08-25-2012 12:41 PM آخرین ارسال: Roshanfekr |
|
فضای مناسبی برای برگزاری جلسات | علی محمدی | 16 | 5,251 |
07-26-2012 06:30 AM آخرین ارسال: miliyarderno1 |
|
راهكار هاي براي بهتر شدن جلسات انلاين | اقاي ايـــده | 4 | 1,820 |
03-12-2012 02:07 AM آخرین ارسال: MARYAR |
|
جلسه سیزدهم آنلاین-جمعه 6 آبان - ساعت 10 شب | کامیار کاظمی | 10 | 3,786 |