ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
زمان کنونی: 09-26-2025, 05:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: reza.rs
آخرین ارسال: reza.rs
پاسخ:
بازدید: 3446

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
07-25-2015, 01:08 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-25-2015 01:09 PM، توسط هورداد.)
ارسال: #29
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
جهت اطلاعاتون باید بگم که اینقدر پروژه برای سئو دارم که دیگه کرکره سایت خودم رو کشیدم پایین. افرادی هم که به من و شرکتم توپیدن باید بگم که هورداد برترین خدمات دهنده سئو هستش و خودم یعنی "هومان هرمزدی محمد آبادی" تا به حال در چندین جشنواره طراحی وب داخلی و خارجی مقام کسب کردم و الان مشاور برترین فروشگاه های اینترنتی برای خدمات سئو هستم و الان پروژه های سئویی که میگیرم حداقل ده میلیون تومان هستش البته باید بگم هر دو ماه تنها یک پروژه قبول میکنم
نمونه اش آموزشگاه صنعتی هورداد هستش که هیچ امکاناتی توی سایتش نداره و مطالبی هم نزده اما جذب مشتریش از طریق اینترنت داره با تبلیغات میلیونی گروه فستو در سطح شهر تهران رقابت میکنه.هورداد هیچ بنری در سطح شهر تهران نزده و حدود یک سالی میشه هیچ مطلبی توی سایتش منتشر نکرده اما هنوز داره حرف اول رو توی موتورهای جستجو میزنه و مشتری براش از در دیوار میریزه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ - هورداد - 07-25-2015 01:08 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Wink نظرتون برای خریدمشارکتی آموزش حرفه ای ایمیل مارکتینگ وبازاریابی اینستاگرام saeed74 34 4,973 06-04-2016 10:32 AM
آخرین ارسال: Mehrara
  کسب درامد از طریق اس ام اس و تلفن هوشمند mirza01 10 2,685 04-12-2014 05:30 PM
آخرین ارسال: online

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS