ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
زمان کنونی: 09-27-2025, 10:42 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: reza.rs
آخرین ارسال: reza.rs
پاسخ:
بازدید: 3498

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
07-25-2015, 05:12 AM
ارسال: #22
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
ببینید من نمیگم بازاریابی ایمیلی بده من میگم روش فکر آبی و مدیر وب نادرست هستش. اونها میگن از افزونه دانلود در ازای عضویت استفاده کنید و خودشون هم از همین ترفند دارن استفاده میکنن.نمونه اش بنر تبلیغاتی فکر ابی در پایین انجمن که الان حذف شده و موقع ثبت نام در دوره هفت روزه ازتون ایمیل میخواست و بعدش شروع میکرد به ارسال ایمیل هایی که باید فقط برای اعضای خبرنامه اش میفرستاد

توی بسته های پولی فکر آبی میگه یه فیلم آموزشی بسازید وتبلیغ بذارید توی سایتهای پربازدید تا برای دانلود اون فیلم یا کتاب مجبور بشن آدرسشون رو بدن و بعد به این بانک ایمیل میگه بانک ایمیل هدفمند برای ارسال خبرنامه!!!!!!!!!!!!!!!!!! من با این روش مخالفم. من میگم باید کاربر خودش درخبرنامه عضو بشه نه به اینکه با هر ترفندی ازش ایمیل بگیریم
اگر اینجوری جواب میداد که من الان یک بانک 5 میلیونی به تفکیک موضوع از سایتهای مختلف جمع کردم و اسکریپت هاش رو هم برای کپی برداری نوشتم و همین الان هم میتونم ده میلیون ایمیل دیگه جمع کنم اما صرف علاقه مندی کاربر به یه موضوع دلیل بر خواسته اون برای دریافت خبرنامه نیست.

مثلا من در دوره رایگان فکر آبی عضو شدم تا ببینم چی برای گفتن داره... اما آخرش دیدم همش توضیح واضحات هستش و هشت سال پیش وقتی دیال آپ وصل میشدم و با وردپرس قبل از اینکه ووکامرس بیاد فروشگاه فیلم میزدم این نکات رو میدونستم و اصلا برام جالب نیست حالا اون داره بهم ایمیل میزنه که چطور فروشگاه خودتون رو بدون حتی یک خط کدنویسی بنویسید اما نمیگه که پوسته های آماده و ترجمه شده سرعت پایینی دارن و هیچوقت بدون کد نویسی نمیشه به یه پوسته مثل دیجی کالا دست پیدا کرد و یا نمیگه اگر فروشگاه حیوانات بزنید نیاز به افزونه هایی داره که هنوز به رایگان برای ووکامرس یا پرستا شاپ منتشر نشدن و من الان سه میلیون تومان از مشتری برای نوشتن این افوزنه ها پول گرفتم تا سری بعد خام بسته های بی محتوای فکر آبی نشه.
حالا در کل این ایمیل و امثال اون داره برای کسی میاد که زندگیش در وردپرس و کد نویسی با php خلاصه میشه... به نظر شما نباید از فکر آبی متنفر باشم؟ یا مثلا مدیر وب و فکر ابی هر دو میگن فروشگاه رو به صورت امانی راه اندازی کنید اما نمیگه یک قطعه شیرپنوماتیک برای راه اندازی یه فروشگاه صنعتی سه میلیون تومان فیمت داره و در عرض چهار ساعت ممکنه یک میلیون روی قیمتش بره و اگر توی انبار نداشته باشی شاید یه ضرر وحشتناک برای جلب اعتماد مشتری روی دستت بمونه و نمیگه مدیر فروشگاه فیزیکی گوشی موبایل و غیره که از پشت کوه نیومده تا تو ازش جنس امانی بگیری برای فروش اون بابا یا خودش یه فروشگاه آنلاین میزنه یا یه درصد وحشتناک میکشه روش.
الان در همین انجمن یکی از بچه ها از بانه میخواد گوشی بفروشه به صورت آنلاین اما حاضر نشد با منی که توی تهران یه دفتر شکیل دارم و طراح وب هستم و هشت ساله دارم کد نویسی میکنم و بازاریاب سنسور تبریز و پی ال سی های فستو هستم همکاری کنه و میخواد خودش شروع کنه به طراحی وب

حرف های فکر آبی و مدیر وب اواز دهول از دور است. در یکی از فیلم های رایگان مدیر وب میگه فردای توافقات گوگل دیتانستر خاورمیانه رو میاره ایران و سایت امازون هم پس فرداش میاد ایران...
والا هر چی سرچ کردم دیدم سرورهای گوگل همشون توی جزیره گوگل زیر اب هستند و هنوز یک دونه هم از اونجا خارج نشده چه برسه بخواد مرز بندی کنه و سرورهای اروپا رو بفرسته اروپا و خاورمیانه رو بفرسته ایران و... اصلا تا قانون کپی رایت توی ایران نیاد ما حتی رنگ سرورهای ابری گوگل رو نمیبینیم چه برسه به سرورهای اطلاعاتیش رو. قانون کپی رایت هم تا افق برنامه ریزی 1404 در برنامه های ایران تعبیه نشده یعنی تا 1405 هیچ خبری از گوگل اطراف ایران و با هیچ نامی نیست چه برسه به آمازون...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ - هورداد - 07-25-2015 05:12 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Wink نظرتون برای خریدمشارکتی آموزش حرفه ای ایمیل مارکتینگ وبازاریابی اینستاگرام saeed74 34 4,996 06-04-2016 10:32 AM
آخرین ارسال: Mehrara
  کسب درامد از طریق اس ام اس و تلفن هوشمند mirza01 10 2,695 04-12-2014 05:30 PM
آخرین ارسال: online

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS