ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
زمان کنونی: 09-27-2025, 06:58 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: reza.rs
آخرین ارسال: reza.rs
پاسخ:
بازدید: 3490

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
07-24-2015, 01:13 PM
ارسال: #14
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
سلام
جالبه اگر بدونید بانک ایمیل رو اگر خودتون به روش صحیح جمع آوری کنید جواب میده، کاریه که خودم دارم انجام میدم، اما کاری که شما کردین خریداری بانک ایمیل بوده که قدیما جواب میداده و الان اصلا جواب نمیده.
روش بازاریابی ایمیلی خیلی فرق کرده و حتی ساعت های ارسال هم فرق کرده، مثلا اگر مشترکین شما که با نظر خودشون عضو سایت شما شدن ایمیل ها رو دریافت کنن عکس العمل بهتری دارن، در ضمن در نظر بگیرین که سایت شما مخاطبینش خانم های بالای 25 سال، متاهل و کارمند هستن، فکر میکنید اگر صبح ها اقدام به ارسال ایمیل کنید جواب میگیرید ؟

حتما جواب منفی هست، به همین دلیل هست که میگم بازاریابی ایمیلی کلی فرق کرده و یک سری نکات ریزی داره که حتما باید باهاش آشنا بشی، من همین چند وقت پیش با استفاده از یک بانک ایمیل که خودم به شکل صحیح جمع کردم و این بانک ایمیل در حال حاضر تقریبا بالای 5000 عضو داره برای فروش یک محصول 35000 هزار تومنی شروع کردم به ارسال چند ایمیل تبلیغاتی و در کنارش از یک سری ترفند هم استفاده کردم، نتیجه غیر قابل باور بود.

در عرض 15 روز تقریبا 800 بسته پستی ارسال کردم، شاید تعجب کنید اما چون این افراد رو به شکل صحیح جذب کردم و از ارسال اسپم هم همیشه خودداری کردم، این افراد تبدیل به مشتریان وفادار من شدن، همیشه ایمیل های آموزشی براشون ارسال می کنم، الان هم جواب آموزشهایی رو که دیدم و تجربیاتم رو گرفتم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ - webshayan - 07-24-2015 01:13 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Wink نظرتون برای خریدمشارکتی آموزش حرفه ای ایمیل مارکتینگ وبازاریابی اینستاگرام saeed74 34 4,991 06-04-2016 10:32 AM
آخرین ارسال: Mehrara
  کسب درامد از طریق اس ام اس و تلفن هوشمند mirza01 10 2,692 04-12-2014 05:30 PM
آخرین ارسال: online

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS