ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
زمان کنونی: 09-26-2025, 05:43 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: reza.rs
آخرین ارسال: reza.rs
پاسخ:
بازدید: 3449

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
07-24-2015, 01:27 AM
ارسال: #8
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ
دوستان عزیز همه چیز جمع آوری ایمیل هست اما همگی دچار یک اشتباه بزرگ هستید، توی این 4 الی 5 سالی که توی اینترنت دارم درآمد کسب میکنم متوجه شدم که ساخت صفحه ای که کاربر قانع بشه اطلاعاتش رو به ما بده یک اصولی برای خودش داره و به همین سادگی هم نیست، شما باید با نوشتن متن های تبلیغاتی آشنا بشید، من توی این 5 سال کلاس های مختلفی رفتم و درس های زیادی یاد گرفتم، بازاریابی ایمیلی به همین سادگی که فقط حرفش رو میزنیم نیست.

نوشتن یک ایمیل مناسب یا نوشتن یک تیتر مناسب برای خودش راه و رسمی داره

جمع آوری اطلاعات علاقه مندان هم خودش یک سری قلق داره من اولش که خودم این کارها رو انجام میدادم مجبور بودم کلی آزمون و خطا کنم، ولی با شرکت توی یکی دو تا دوره 90 درصد مشکلاتم حل شد و خیلی راحتتر بازاریابی ایمیلی انجام دادم

مثلا اینجا کی میدونه از کجا میشه فهمید که بهترین ساعت ارسال ایمیل برای کاربران سایت چه ساعت و چه روزی هست ؟
اگر توی اینترنت جستجو کنید هر کسی ممکن هست یک ساعتی رو بگه، اما ابزارهایی هست که میشه باهاش تشخیص داد کاربران شما بیشتر مرد هستند یا زن و یا توی چه سنی هستند و خیلی موارد دیگه

با این اطلاعات فقط میتونید بهترین ساعت و بهترین روزها رو انتخاب کنید تا فروش مناسبی داشته باشد.

توی علم طراحی وب سایت و علم برنامه نویسی یک جمله زیبایی هست که میگه : چرخ رو از نو اختراع نکن !
وقتی دیگران همین راه رو رفتن چرا ما باید وقت و انرژی خودمون رو از بین ببریم و در نهایت با اطلاعات و نتایج دست و پا شکسته کار خودمون رو ادامه بدیم، این باعث میشه خیلی زود کسب و کار ما شکست بخوره

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ایمیل مارکتینگ و تلفن مارکتینگ - webshayan - 07-24-2015 01:27 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Wink نظرتون برای خریدمشارکتی آموزش حرفه ای ایمیل مارکتینگ وبازاریابی اینستاگرام saeed74 34 4,973 06-04-2016 10:32 AM
آخرین ارسال: Mehrara
  کسب درامد از طریق اس ام اس و تلفن هوشمند mirza01 10 2,685 04-12-2014 05:30 PM
آخرین ارسال: online

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS