ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کلاهبرداری شده ازم..
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:26 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: abnilboy
آخرین ارسال: bahador
پاسخ:
بازدید: 2223

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلاهبرداری شده ازم..
04-14-2015, 12:06 AM
ارسال: #10
RE: کلاهبرداری شده ازم..
دوست خوبم من اصلا نمیخام سرزنشت کنم.ولی یه نکته ای رو لازم میدونم بگم....شما چجوری تو دوبار نقدی کار کردن مشتریت رو شناختی که سریع برداشتی اونم نه یکی دو میلیون 18 میلیون جنس رو چکی دادی بهش؟؟؟؟؟
به همین خاطره که طرف میبینه شما تازه کار هستید این طوری برخورد میکنه.
عرف بازار تهران به این شکله که تا یک یا دو سال باید نقدی کار کنی بعد یکی دوسال با ترس و لرز میتونی حرف چک رو وسط بیاری.تازه اونم نه یه دفعه مبلغ درشت در حد 2 میلیون یا سه میلیون.اینطوری سوختی هم کمتر میشه.
این دفعه برات تجربه شد ولی سعی کن از دفعات بعدی به این شکل کار کنی.
و قتی داری جنست رو به این شکل میفروشی همیشه فکر نکن که چقدر از این فروش سود میمونه.فکر کن اگر طرف پولم رو خورد چقدر ضرر میکنم.اینطوری زودتر رشد خواهی کرد

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: کلاهبرداری شده ازم.. - مهدی گل محمدی - 04-14-2015 12:06 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نیازمند راهنمایی همه ... شاید کمی تنبل شده ام ... m-jalalvand 6 1,981 07-21-2013 05:42 PM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  قابل توجه دوستانی که شرکت ثبت شده دارند (مهم) karafarin 0 1,071 07-19-2013 08:02 PM
آخرین ارسال: karafarin
  چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ سعید یوسفی 21 2,768 01-04-2013 07:05 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  دلم براتون تنگ شده بود به خدا !! دلشاد حسین پور 10 3,858 11-09-2011 04:15 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS